Какво става с този сайт

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Re: Какво става с този сайт

Мнение от saksi »

Ами незнам точно,прави си всичко както трябва , и накрая му иска всичко наново.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Явно той не прави нещо как трябва.Гледам вчера са се регистрирали 20-ина човека, а днес 3-4 има до сега. Това означава, че сайта и форума си работят нормално.
Vasilii
новобранец
новобранец

Мнение от Vasilii »

На мен също ми иска регистрация и сега.Дано да се оправи.
Поздрави и наслука!
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

"За Бога ,братя" ..и аз се питам "какво става с тоя сайт". :-D Не бях влизал от доста време тук(месец),но от два часа чета и ме напушва яко смях,та чак се и замислям-аз ли не съм у ред или лудите са на свобода :lol: .
Некакъв си модератор(LBoy-нищо лично) ме наказал ,за коментар от преди 2 години
LBoy намали вашата репутация

Comment was left for this post: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 673#p38673
Изчетох дискусията около клуб затворено общество-скобари.Малеей без коментар :shock:
К`во става с тоя народ та се шашка така,то не са репутации,обиди,пушки ,ножове,винкеле.Едни напускат обидени ,други се напъват за постове . Все едно ,че сме бабички на пазара или у парламента!Ей това не беше ли рибарски форум или кво? :axe:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Няма страшно,форума си е рибарски,ама понеже е български,та за това развитието му се характеризира с някои чисто български особености,типични за народ,за който един доста умен българин каза: "Българският народ е малък,но за сметка на това е изключително прост".Пък тъй като всеки форум е една говорилня където се говори какво ли не,не придиряй толкова -нали всичко е в границите на нормата :lol:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

kalcho написа:....Не бях влизал от доста време тук(месец),......
Некакъв си модератор(LBoy-нищо лично) ме наказал ,за коментар от преди 2 години..... К`во става с тоя народ та се шашка така,то не са репутации,обиди,пушки ,ножове,винкеле.:
Не преди две години, а .....Сря Юли 26, 2006 8:05 am :D !

А иначе подфорума "Разни" е за това, да се засмеем :D !
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

До преди 30 мин. "Подводния риболов" беше отделно в морския раздел, а сега всички теми в морския раздел са "карашик" :D. Това Японското цунами големи поразии ни докара :wink: .
Изображение
Аватар
makari
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от makari »

И аз да питам какво става с подводния риболов.До вчера беше добре,а пък сега е в морския без отделна глава :?:
Който не е учил започва да учи другите.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

Ами май ще си отговаряме с тебе :) .
Та така, почесвам се дълбокомислено по тила и баавно и провлачено ти отговарям: "Бааа ли маааааааму... От предстоящото сближаване на Земята и Луната ще е ..."
Изображение
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Какво става с тоя сайт наистина, всеки ден ново двайсе :evil: , темите разбъркани, разделите миш маш, щрака се по хиляда пъти докато намеря определено нещо което преди ставаше само с 1-2 кликвания, сега е като лабиринт :?: :evil: :?: . Защо усложнявате всекидневно сайта, накрая ще се загубите и вие вътре някъде из безбройните раздели. Изключително съм неводолен от новата визия и вече почти не ми се занимава с безброините раздели и повтарящи се неща навсякъде, ако трябва да се пише нещо първо човек трябва да търси раздела половин час където да постне темата, а в забързаното ни ежедневие целта трябва е точно обратното.
който не лови, няма да яде :)
Аватар
GoriLLaz
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от GoriLLaz »

Новата визия на форума е екстра, евала!
Хващайте и ловете, ама повече отколкото можете да изядете не носете!
От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.
:fishing1:
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Mich написа:Какво става с тоя сайт наистина, всеки ден ново двайсе :evil: , темите разбъркани, разделите миш маш, щрака се по хиляда пъти докато намеря определено нещо което преди ставаше само с 1-2 кликвания, сега е като лабиринт :?: :evil: :?: . Защо усложнявате всекидневно сайта, накрая ще се загубите и вие вътре някъде из безбройните раздели. Изключително съм неводолен от новата визия и вече почти не ми се занимава с безброините раздели и повтарящи се неща навсякъде, ако трябва да се пише нещо първо човек трябва да търси раздела половин час където да постне темата, а в забързаното ни ежедневие целта трябва е точно обратното.
Мързела не е най-доброто качество да знайш.
Иначе на другото пак ще му свикнеш.
Иначе нали ще е най-добре,една къща да е добре подредена.
Като търси нещо човек,бързо да го намери.
Затова се и налага,малко да е по-сложно,но подредено.
Вместо да хвърляте "дъжд" по админите,постарайте се да пишете в правилните раздели.
Защото и след нас идват нови попълнения.
Които винаги в началото търсят полезна информация,после почват и да дават.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Не знам как е било преди 2 месеца. Аз съм нов потребител от края на януари. Проблем не съм имал по нито едно направление от цитираните по-горе. Е, ако трябва да съм честен, имах проблем с качването на снимки, но не защото е имало бъг, а просто не знаех как става. Питах, обясни ми се, прочетох и сега нямам проблем. Може би не съм най-подходящия потребител за да давам положително мнение (понеже съм от съвсем скоро във форума), но това си е мое мнение и не го пиша за актив или пасив - това не ме интересува и не гледам изобщо зоната на репутацията си, защото се доказвам единствено пред себе си. Всичко друго за мен е обмяна на опит. Ако нещо е ценно за мен - чета. Ако с нещо мога да помогна - помагам и пиша. Ако нещо не ми харесва - не го чета и не се включвам. Мнението ми е, че поне при мен не се появяват голяма част от проблемите, описани по-горе. Ако това е полезна информация за хората, които поддържат сайта - :smt023 , ако не е - :?
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

КИРО написа: Мързела не е най-доброто качество да знайш.
Иначе на другото пак ще му свикнеш.
Иначе нали ще е най-добре,една къща да е добре подредена.
Като търси нещо човек,бързо да го намери.
Затова се и налага,малко да е по-сложно,но подредено.
Вместо да хвърляте "дъжд" по админите,постарайте се да пишете в правилните раздели.
Защото и след нас идват нови попълнения.
Които винаги в началото търсят полезна информация,после почват и да дават.
:smt023 :smt023 :smt023
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

И аз мисля, че преди темите по лесно се намираха, а сега е нужно повече "ровене", но и така става. Промените не са големи и след седмица всички ще свикнем.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”