Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Какво става с този сайт
Модератор: sapuna
Какво става с този сайт

- pachosz
- сериозен играч
Re: Какво става с този сайт
Сигурно е щото до сега не си писал в темите, колега. Сега като вече имаш 1 мнение, даже тема пусната, предполагам ще се оправят нещата
Въпреки, че не разбрах какво точно ти иска да се логнеш, кви кодове, кви чудеса... добре е все пак, че не ти иска пин-кодовете на дебитната и кредитната ти карти

Въпреки, че не разбрах какво точно ти иска да се логнеш, кви кодове, кви чудеса... добре е все пак, че не ти иска пин-кодовете на дебитната и кредитната ти карти

Да си призная, след новата визия, нещо не ми се влиза. 100% не съм прав, ама...какво да правя, като така го усещам.
Колеги и пи мен е така.Голям зор до като влезна, често даже и не успявам.

-
- сериозен играч
Не се шашкай човеко!От как направиха новата визия на форума май е така! Всеки път като реша да влезна ми иска потребителско име,парола и т.н.!Няма лошо-натискаш няколко клавиша и готово.................
- emo vasilev
- сериозен играч
Местя в ,, Препоръки и оплаквания '' !
-
- вече хвърля и на тежко
Това с входа вече го оправиха бре. Що тъй ти иска парола? И при мен беше така но от вчера всичко си е наред.
-
- вече хвърля и на тежко
Да ти кажа честно и на мен не ми се нрави новия фейс на форума ама това си е въпрос на "вкус". На някой хора им харесва много повече от преди.stih написа:Да си призная, след новата визия, нещо не ми се влиза. 100% не съм прав, ама...какво да правя, като така го усещам.
Ако не си пробвал другата визия опитай я, може да ти допадне -- Потребителски панел / Настройки на форума / Стил / избираш Subsilver2. Сходен по цветове със стария и по лесно свикнах. Няма се предаваш ! Наздраве!

-
- кандидат преподавател
При мен продължава да иска парола-ама както вече май писах ,така купона е по-голям
Докато ги нацеля пустите букви ингилизки /щото нали съм парче европеец,съм си избрал за парола две думи - името/прозвището/на един пич от приключенски роман /,особено като съм на няколко
,купона е пълен 

А дано да е такаVenkicha написа:Това с входа вече го оправиха бре. Що тъй ти иска парола? И при мен беше така но от вчера всичко си е наред.

О. К.emo vasilev написа:Местя в ,, Препоръки и оплаквания '' !

В началото само буквите бяха по малки на началната страница ,но после се оправиха.

-
- фен клуб-скобар
Едно приятелче има проблем да си направи регистрация.
- barutchiata ©
- Администратор
Какъв е точно проблема?