Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководния
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководни
И нищо повече! Тя трябва да бъде винаги заключена,тоест в нея да не се отправят въпроси от сорта-"Кълве ли нещо на яз........." А тези въпроси да намират място и получават отговори в раздел Къде кълве в момента ?chirusa_bg написа:За "информация за водоемите" е имного прав Илия, точно това е идеята. Изчерпателни теми за водоемите, които да се ползват, като справочник..............
- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
а кога ше влезе в сила обновлението
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Проблема е точно в думата "информация", защото на риболовен жаргон "имам информация" означава "знам къде кълве"Телескоп написа:И нищо повече! Тя трябва да бъде винаги заключена,тоест в нея да не се отправят въпроси от сорта-"Кълве ли нещо на яз........." А тези въпроси да намират място и получават отговори в раздел Къде кълве в момента ?chirusa_bg написа:За "информация за водоемите" е имного прав Илия, точно това е идеята. Изчерпателни теми за водоемите, които да се ползват, като справочник..............

Хората бъркат двете теми, защото най-важната информация която търсят за определен водоем е дали кълве.

Ако искате темата "информация за водоемите" да се ползва като справочник, прекръстете я примерно на "справочник за водоемите" и едната част от проблема ще се реши.
нямам живарник
Та да се изкажа и аз за Морски риболов .
Малко повечко ми се струват подразделите и мисля, че някои от тях са излишни, а други могат да се слеят в един. Какво точно имам предвид:
1. Риболов на плувка, тежко и сбиролино, за мене са ненужни, при положение, че има подраздел - Монтажи за риболов и може там в отделни теми да се развият различните начини на риболов.
2. Подводен риболов, според мен трябва да бъде отделен раздел както си е било досега.
3. Отивам на риба и Информация за местата за риболов по морето в раздел Излети, си мисля, че могат да бъдат слети, тъй като обикновено хората споделят къде отиват за риба, когато ги интересува нещо конкретно - какво да очаквам и на кои точно места.
4. Една отпускаща и неангажираща тема за Морските люде също би била добре дошла, особено през зимата.
Като всяко нововъведение, първоначално предполагам ще има някакво объркване с новите подраздели, но с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.
Малко повечко ми се струват подразделите и мисля, че някои от тях са излишни, а други могат да се слеят в един. Какво точно имам предвид:
1. Риболов на плувка, тежко и сбиролино, за мене са ненужни, при положение, че има подраздел - Монтажи за риболов и може там в отделни теми да се развият различните начини на риболов.
2. Подводен риболов, според мен трябва да бъде отделен раздел както си е било досега.
3. Отивам на риба и Информация за местата за риболов по морето в раздел Излети, си мисля, че могат да бъдат слети, тъй като обикновено хората споделят къде отиват за риба, когато ги интересува нещо конкретно - какво да очаквам и на кои точно места.
4. Една отпускаща и неангажираща тема за Морските люде също би била добре дошла, особено през зимата.
Като всяко нововъведение, първоначално предполагам ще има някакво объркване с новите подраздели, но с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И на мен ми се вижда за сега много сложно,но още
гледам да вникна в нещата.
Барута няма да си играе напразно все пак, за да е така.
гледам да вникна в нещата.
Барута няма да си играе напразно все пак, за да е така.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Анджък Косе ама как да направим така че там да се пише по- правилата,единствения вариант е както казаха прежде пишештите ,раздела да се заключи ,да запретнем ръкави и да сложим инфо за язовирите и реките в България.barutchiata © написа:
.Значи идеята за Информация за водоемите е да се дава точна информация за даден водоем: къде се намира, надморска височина, как се стига до там, пътища и подстъпи, удобни места за риболов, каква риба има и т. н.
.
Последно промяна от slivnalia на Чет Яну 13, 2011 6:44 pm, променено общо 1 път.

Здравейте момци аз пиша предимно в подводния ,та мнението ми ще е в този дух .Предлагам да се направи една важна тема относно температурата на водата защото нас харпунджийте това най много ни интересува!Също така имам забележка за това че много трудно се различава прочетена от непрочетена тема ,едната причина е че иконите са много малки а другата е че цветовете не са подбрани подходящо ,предлагам цветовете да са по контрастни .
-
- разбира нещата
Също така имам забележка за това че много трудно се различава прочетена от непрочетена тема ,едната причина е че иконите са много малки а другата е че цветовете не са подбрани подходящо ,предлагам цветовете да са по контрастни .
Подкрепян Иво(Австралия) на 100%
Тъкмо мислех да го напиша и прочетах мнението
Подкрепян Иво(Австралия) на 100%
Тъкмо мислех да го напиша и прочетах мнението

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Jack Daniels
- разбира нещата
Дано не легализират "подводничарите" и в сладките води, че тогава и в сладководния подфорум трябва да се отвори тема
Последно промяна от Jack Daniels на Чет Яну 13, 2011 8:42 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Ам'че тъй деееееslivnalia написа:Анджък Косе ама как да направим така че там да се пише по- правилата,единствения вариант е както казаха прежде пишештите ,раздела да се заключи ,да запретнем ръкави и да сложим инфо за язовирите и реките в България.barutchiata © написа:
.Значи идеята за Информация за водоемите е да се дава точна информация за даден водоем: къде се намира, надморска височина, как се стига до там, пътища и подстъпи, удобни места за риболов, каква риба има и т. н.
.

- barutchiata ©
- Администратор
rumci написа:Та да се изкажа и аз за Морски риболов .
Съгласен съм Моят риболовен излет и Отивам на риба да се слеят в Излети
[/b][/b], виж за Информацията за места за риболов не съм съгласен, там е да се споделят местата за риболов , ако има и снимков материал още по добре, чисто ли е дъното как се стига до там, места където може да се вземе стръв и т. н.
Съгласен съм и за разпускащата тема.
- barutchiata ©
- Администратор
hristotihov написа:
Проблема е точно в думата "информация", защото на риболовен жаргон "имам информация" означава "знам къде кълве"![]()
Ами бате то си пише Информация на водоемите, не пише Информация за кълването на рибата по водоемите
- barutchiata ©
- Администратор
snegk написа:............................Относно информация за водоемите, този раздел трябва да е заключен, просто модератора трябва да поеме голямата задача, да събере всичкото необходимо инфо за местонахождението, статута и всичката друга информация за даден водоем.Ако някой от потрбителите има някаква допълнителна информация за даден водоем, праща я на модератора и той я добавя.:.
Съгласен съм, ама трябва да се казва от кого е иформацията и снимковия материал, щото така тези хора остават незнайни.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тези теми за водоемите - да са заключени ?
Абе че знам доста места за риболова около Варна,добре.
Ама че не знам всичко,то си е ясно.
Ама други обикновенни потребители пък знаят повече от мен.
Как да стане,да се покаже цялата тази информация,след като само модераторите
ще имат право да пишат?
Може би ще е по-логично,в такива теми модераторите да променят и групират мненията,
защото без глупости няма да се разминем.Ама пък се получава - ба си работата.
Ще има и такива дето нарочно ще пускат глупави мнения.
Втори вариант - в отделните теми потребителите да си пишат подробностите,
после модераторите да систематизират необходимите или липсващи неща за
водоемите и да ги слагат в съответната тема.
Наистина ще е много добре за един търсещ,като отиде в тема за даден водоем,
да вижда само конкретните факти,а не да чете -тнайсе страници браво и ръкоплскания.

Абе че знам доста места за риболова около Варна,добре.
Ама че не знам всичко,то си е ясно.
Ама други обикновенни потребители пък знаят повече от мен.
Как да стане,да се покаже цялата тази информация,след като само модераторите
ще имат право да пишат?
Може би ще е по-логично,в такива теми модераторите да променят и групират мненията,
защото без глупости няма да се разминем.Ама пък се получава - ба си работата.
Ще има и такива дето нарочно ще пускат глупави мнения.
Втори вариант - в отделните теми потребителите да си пишат подробностите,
после модераторите да систематизират необходимите или липсващи неща за
водоемите и да ги слагат в съответната тема.
Наистина ще е много добре за един търсещ,като отиде в тема за даден водоем,
да вижда само конкретните факти,а не да чете -тнайсе страници браво и ръкоплскания.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Подводен риболов, според мен трябва да си остане отделен раздел както си е било досега защото няма нищо общо с морския риболов.