Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Относно рейтинга
Модератор: sapuna
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Относно рейтинга
GODzillata написа:Дали не ти го намаляват заради подвеждащия аватар?ribolovcho написа:не бой се баце,моя го намаляват по 5 пъти на ден,пък не съм умрял,някои го свалят други го качват,такъв е живота--гаден....'щот кЪт се замисля - некФо наистина дразни!
![]()
Я чакай да ти махна и аз 1 точка.
твой проблем баце,всеки има право на мнение,мен пък твоя ме кефи с тия искри във очите ,
направо си номер 1 ,за това получаваш +
реита мое ми намалиш,но късмета не можеш

Така като гледам, си затвърждавам мнението, че от тези рейтинги файда йок
Все още не сме узрели за това 

- nikidilov
- ще става разбирач
Съгласен съм с колегата,не може някакъв тиквеник да ми намалява рейтинга,отнася се и за моя рейтинг(не знам какво не е харесал на моето мнение,та го е намалил,отнася се за Г.Кръстев).
Взел/дал колега, да не ти пукаnikidilov написа:Съгласен съм с колегата,не може някакъв тиквеник да ми намалява рейтинга,отнася се и за моя рейтинг(не знам какво не е харесал на моето мнение,та го е намалил,отнася се за Г.Кръстев).

- Mr.Barry
- ще става разбирач
И моя беше намален от този човек !!! Без никаква причина или нарушение
-
- сериозен играч
Колегата Lboy да вземе да каже защо намаля репутацията на хората,или просто си няма работа и си запърва времето.PLAMEN JANEW написа: ............. колегата "Lboy"......
Явно не е единичен случай.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Колегата сигурно го е яд че вие хващате риба а той не може научете го и той да хваща тогава ще ви качва репутацията.vesko_bs написа:Колегата Lboy да вземе да каже защо намаля репутацията на хората,или просто си няма работа и си запърва времето.PLAMEN JANEW написа: ............. колегата "Lboy"......

Щото не сме рекли, не сме го занулили ...vesko_bs написа:Колегата Lboy да вземе да каже защо намаля репутацията на хората,или просто си няма работа и си запърва времето.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колегата може да ви каже и на ЛС.
Заключвам тук, че се разводни темата.
Заключвам тук, че се разводни темата.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.