Относно рейтинга

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

PLAMEN JANEW
новобранец
новобранец

Относно рейтинга

Мнение от PLAMEN JANEW »

Здравейте ! Въпроса ми е следния:Вчера 25.01,ми беше понижен рейтинга на отрицателен !Не ми е ясно какво "провинение" съм направил за да се стигне до това !Вярно е че не влизам много често във Форума,и не чета всички раздели,но се съмнявам че някой има време да го направи.Все пак човек не се интересува от всичко,пък и като "гост"на форума съм изчел доста,за което благодаря!От доводите които колегата "Lboy",изнесе на ЛС, също не ми стана ясно какво е прегрешението,може би не пиша мнения,които са пълноценни за форума,но пък както казах интересите са ми повече към шаранджийския риболов.Та очаквам разяснения за проблема.Поздрави !
Последно промяна от PLAMEN JANEW на Сря Яну 26, 2011 11:23 am, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev

Re: Относно рейтинга

Мнение от Nedeltcho Delev »

:smt102 Може някой да се е объркал колега!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

При всяка промяна на "репутацията" получаваш ЛС, в което пише кой е направил промяната. Има и линк към конкретния ти пост, заради който е направена промяната.
Лесно е да се свържеш с потребителя, който ти е намалил рейтинга и да го попиташ.
Поздрави
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

не бой се баце,моя го намаляват по 5 пъти на ден,пък не съм умрял,някои го свалят други го качват,такъв е живота--гаден :)
Изображение
Най добрите са тук
PLAMEN JANEW
новобранец
новобранец

Мнение от PLAMEN JANEW »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=87&t=42363
Та ето това е последното ми включване в тази тема !Препоръката и линка,който съм дал е от друг форум и е на колега,който не познавам.Все пак Форумите са затова да се помага с информация !?
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

PLAMEN JANEW написа:Здравейте !........От доводите които колегата "Lboy",изнесе на Email, също не ми стана ясно какво е прегрешението,може би не пиша мнения,които са пълноценни за форума,но пък както казах интересите са ми повече към шаранджийския риболов.Та очаквам разяснения за проблема.Поздрави !
Споко!Не си единствения,ако това изобщо те"стопля"!Вчера въпросния колега намали моята репутация за мнението ми в ето ТАЗИ ТЕМА!Така мисли човека,така действа. :idea:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
PLAMEN JANEW
новобранец
новобранец

Мнение от PLAMEN JANEW »

Преглеждайки снимките на колегата ....Lboy,с този овъргаляния в калта шаран...!
Нищо лично колега но в един друг форум,ще понесеш доста освирквания !

Общо взето всичко ми стана ясно,благодаря на включилите се колеги за разясненията!
Поздрави на всички и успех през предстоящия сезон !
,
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Nedeltcho Delev написа::smt102 Може някой да се е объркал колега!
При мен много често се бъркат вярно понякога пиша тъпи мнения но на хубавите мнения не ми вдигат репутацията.
Риболова е хоби.Наслука :)
sandokan
новобранец
новобранец

Мнение от sandokan »

Спокойно !!! Същият този колега("Lboy") намали и моя "рейтинг" вчера, незнайно по какви причини за мен(сигурно щото пуснах 1 тема в "Разни") !
п.с Този рейтинг дава ли някакви привилегии(допълнителни опции) или забрани ?
Последно промяна от sandokan на Сря Яну 26, 2011 11:36 am, променено общо 1 път.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Не, просто число под ника е :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

PLAMEN JANEW написа:...
Общо взето всичко ми стана ясно,благодаря на включилите се колеги за разясненията!
Поздрави на всички и успех през предстоящия сезон !
,
Не го приемай толкова лично и на сериозно !Както каза колегата в по-горния пост това е:
....просто число под ника ... :)
Това с "репутацията" по никакъв начин няма да ти попречи да хванеш повече и по-големи шарани през настоящата година!
НАСЛУКА! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
vasi_1977
новобранец
новобранец

Мнение от vasi_1977 »

не се плаши всички се прават на модерато
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Писал си колега на латиница и може би за това на някой не му е харесало и ти е намалил репутацията.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
PLAMEN JANEW
новобранец
новобранец

Мнение от PLAMEN JANEW »

stefanotis написа:Писал си колега на латиница и може би за това на някой не му е харесало и ти е намалил репутацията.
Колега виж ми точно името и погледни пак !
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

ribolovcho написа:не бой се баце,моя го намаляват по 5 пъти на ден,пък не съм умрял,някои го свалят други го качват,такъв е живота--гаден :)
Дали не ти го намаляват заради подвеждащия аватар? :roll: ....'щот кЪт се замисля - некФо наистина дразни! :mrgreen:
Я чакай да ти махна и аз 1 точка. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”