Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на Бяло море
Модератор: bobopeli
Re: Бракониери на Бяло море
Още един ТЕРОРИСТ във форумаtuhlaedeni4ka написа:ей,орион,кефиш ме брато НО..трябва да ти кажа ,че НЕ СИ ПРАВ.....българина е МАНГАЛА НА МАНГАЛИТЕ. и аз ги гледам и незнам,незнам с какво да се лекуваме,двама нашенци ги пребих от бой и кво...“е батко ти ся що така ,тая риба да не е твоя ,или да е в България... кво ти пука бе ,найш ли колко гърла храним..бой,ебан ,нищо не на оправя нас и на двете свикваме и за още питаме.шибана нация сме,шибана...

- krokibg
- учете се от него
Алкор,там ако ги хванат с бомби,ще има анален сексalcora написа:Нормално беше след купчините празни кутии вафли Боровец , кутии и бутилки от българска бира, затрупани с 3 литрови лимонади да се появи и търмъченето
Очаквам ток , бомби и какво ли още не !

Последно промяна от krokibg на Пон Яну 31, 2011 8:16 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- kodek
- ще става разбирач
Цитат:"[/quote]хаха колега къф шанс то и редовните рибари като идат там с въдици пълнат багажниците като невидяли
п.с Българина няма оправия !!![/quote]"
Като не изнасяме култура, а халтура.Какво да чакаме в бъдеще?(на какво си постелеш-на това ще легнеш-народна мъдрост)!?...Някога Българина е бил беден и мъдър , а сега?

п.с Българина няма оправия !!![/quote]"
Като не изнасяме култура, а халтура.Какво да чакаме в бъдеще?(на какво си постелеш-на това ще легнеш-народна мъдрост)!?...Някога Българина е бил беден и мъдър , а сега?
+Няколко години затворЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Алкор,там ако ги хванат с бомби,ще има анален сексalcora написа:Нормално беше след купчините празни кутии вафли Боровец , кутии и бутилки от българска бира, затрупани с 3 литрови лимонади да се появи и търмъченето
Очаквам ток , бомби и какво ли още не !![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
toyo1 написа:+Няколко години затворЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Алкор,там ако ги хванат с бомби,ще има анален сексalcora написа:Нормално беше след купчините празни кутии вафли Боровец , кутии и бутилки от българска бира, затрупани с 3 литрови лимонади да се появи и търмъченето
Очаквам ток , бомби и какво ли още не !![]()
![]()
Достатъчно е един грък да каже че е бил там и за малко не саго убили,може и до живот +

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Сега май преобладават бедните и "тарикатите " !?kodek написа:...Някога Българина е бил беден и мъдър , а сега?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
Две много дълги изречения ама да наблегнем на второто щото боклука и да си го събереш няма къде да го изфърлиш щото контейнерите са пълни и няма кой да изхвърли първо тях а като спре кола да изфърля боклук бабичките клюкарки почват да те кълнат и три дена да обикаляш няма къде освен в близкото дере ако не у реката или язовира водата ще го отнесе да чакаме да завали и да дойде по силна вода...дай боже...David Kamenov написа:Убийци как може да са такива с тройки сигурно след време ще почнат и в Русия да ходят да косят как не ги е срам мислят само за тяхната кирия а другите изобщо не мислят за другите какво ще остана да ти се иска да направиш един излет да хванеш някоя риба и да няма безобразие.А относно това с боклуците отнема 3 минути да си сабереш всичкия боклук и да намериш едно кошче да го изхвърлиш пълно безобразие българия над всичко това не знам дали има град дето го няма да го пише по някоя стена със спрей ама като сме пред всичко какво правим ?
На къса плувка,в репея...
- orion30
- разбира нещата
Колега Тойо 1, като ми покажеш един държавен язовир в България без боклуци и със риба, ще спра да се чувствам МАНГАЛ. Скоро и във гръцко няма да намериш такъв пак заради гореописаните МАНГАЛИ. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Темата не е за този раздел май - пийййуууу в Бракониерството.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
awe нали много сме оправили нашата си държава ,сме започнали и гръцко да оправяме,малко ли са наще косачи, ами сме взели за гърция да жалиме,първо нас да оправиме и чак тогава комшийте,само че аз знам че ходят там много българи и залагат препъни/гирими/ за сом и във гръцките реки ,за съжаление се връщат със по един багажник сомове,същите момчета обезрибиха струма от към сом,в най скоро време ще обезрибят и гръцките реки,но все ми ще че гърците ще вземат мерки 

Нали се сещаш че не САМО МАНГАЛИТЕ замърсяват и пускат мрежи.А МАНГАЛ като ти харесва МОЖЕШ И БЕЗ ПОВОД ДА СЕ ЧУВСТВАШ (аз лично по ред причине НЯМАМ ПОДОБНО ЧУВСТВО) въпрос на съзнание е .orion30 написа:Колега Тойо 1, като ми покажеш един държавен язовир в България без боклуци и със риба, ще спра да се чувствам МАНГАЛ. Скоро и във гръцко няма да намериш такъв пак заради гореописаните МАНГАЛИ.

-
- новобранец
тойчо,синко,дали съм плашипутарник ,дано даде господ да разбереш ако /ЩЕ СЕ ВИДИМ/не съм те обидил лично но откривам нотки на лично отношение към мене което не говори добре за теб и потвърждава мнението ми ,че българина е мангал,а мангал е не само щото е беден финансово но и интелектуално защото е затъпял от нищета ,завист и лакомия.приказваш си врели - некипели защото не си виждал в гръцко пристанище българи с гуминетка и 3 лонди скумрия да си я продават без да им пука къде са и кои са- ТОВА СА МАНГАЛИ ТОЙЧО,ТОВА СА БЪЛГАРИ МАНГАЛИ,защото не си виждал кемпери като твоя наблъскани с хладилни чанти да пътуват Гърция-България нон стоп-ТОВА СА МАНГАЛИ ТОЙЧО,БЪЛГАРИ МАНГАЛИ.не ,че ги защитавам гърците но както я караме скоро ЩЕ ГИ ПРИНУДИМ да сложат табели -РИБОЛОВА ЗА БЪЛГАРИ -АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН-щото сме мангали тойчо,щото сме мангали
Колега НИЩО ЛИЧНО (но ме бъркаш с някои изглежда) аз риба ловя за кеф и като ходя за риба ИМАМ ПЛИКОВЕ ЗА БОКЛУК НА ЛОДКАТА И ВСИЧКО СЕ САБИРАtuhlaedeni4ka написа:тойчо,синко,дали съм плашипутарник ,дано даде господ да разбереш ако /ЩЕ СЕ ВИДИМ/не съм те обидил лично но откривам нотки на лично отношение към мене което не говори добре за теб и потвърждава мнението ми ,че българина е мангал,а мангал е не само щото е беден финансово но и интелектуално защото е затъпял от нищета ,завист и лакомия.приказваш си врели - некипели защото не си виждал в гръцко пристанище българи с гуминетка и 3 лонди скумрия да си я продават без да им пука къде са и кои са- ТОВА СА МАНГАЛИ ТОЙЧО,ТОВА СА БЪЛГАРИ МАНГАЛИ,защото не си виждал кемпери като твоя наблъскани с хладилни чанти да пътуват Гърция-България нон стоп-ТОВА СА МАНГАЛИ ТОЙЧО,БЪЛГАРИ МАНГАЛИ.не ,че ги защитавам гърците но както я караме скоро ЩЕ ГИ ПРИНУДИМ да сложат табели -РИБОЛОВА ЗА БЪЛГАРИ -АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН-щото сме мангали тойчо,щото сме мангали

Баси нема друг народа като нас да се плюва сам себе си толкова многа. То за тва са казали хората тва дето сам си направиш никой друг не мой ти направи, а са ми и изниква онази приказака що в ада нема дявол до казана с българите. Са като размишлявам от къде знаете че всичко с бг надпис е хвърлено от българин например. Аз пък съм чувал че гърците от северните части мого често пазаруват у нас що да не е от тях, а? А който го е срам от рода си няма род, а както се знае на маса сме много силни пийнем ли и сваляме правиелства бутаме империи писна ми да слушам некви моралисти дето съм убеден че ако видят някой на улицата да си хвърли боклука на тротоара се обръщат на другата страна. Съзнание се гради никой не се ражда с него, ма трябва някой да го изгражда ежедневно ма е по-лесно да се обърнеш на другата страна се едно нищо не си видял, а в днешно време за да правим велики дела не е нужен алкохол мое да седнем за компа и да се изхвърляме колкото си искаме.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
++Drago написа:Баси нема друг народа като нас да се плюва сам себе си толкова многа. То за тва са казали хората тва дето сам си направиш никой друг не мой ти направи, а са ми и изниква онази приказака що в ада нема дявол до казана с българите. Са като размишлявам от къде знаете че всичко с бг надпис е хвърлено от българин например. Аз пък съм чувал че гърците от северните части мого често пазаруват у нас що да не е от тях, а? А който го е срам от рода си няма род, а както се знае на маса сме много силни пийнем ли и сваляме правиелства бутаме империи писна ми да слушам некви моралисти дето съм убеден че ако видят някой на улицата да си хвърли боклука на тротоара се обръщат на другата страна. Съзнание се гради никой не се ражда с него, ма трябва някой да го изгражда ежедневно ма е по-лесно да се обърнеш на другата страна се едно нищо не си видял, а в днешно време за да правим велики дела не е нужен алкохол мое да седнем за компа и да се изхвърляме колкото си искаме.