Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Японска дайва ловила акули
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Японска дайва ловила акули
А още една същата като твоятаЗаглавие: Макара Дайва
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2011, 18:59
sstoianov
риболовец
Макарата е здрава ама за големи риби,бигела е за морски риболов.Оригинална дайва от стария материал.Като за 100 лв на 0884175150
![]()

Вземи се в ръце или аз лично ще ти издействам една дълга ,дълга почивка

Оп акулата и право в тиганчето.Стоянов не са предавай наборе !
Та тази макара наистина е без бигел,както и модела на Митчел Pro Africa и са правени за някакво състезание в Африка, не си спомням точно в Конго или някъде там.Та не пиши акули и описвай освен параметрите на макарата и дефектите по нея, щото не е коректно към евентуалните куповачи.Ако ще ходим за акули съм се приготвил. Американски PENN ловил китове.- krokibg
- учете се от него
Оле малее,аз чак сега вдянах какво е написало дететоЗаглавие: Макара Дайва
МнениеПубликувано на: 01 Фев 2011, 18:59
sstoianov
риболовец
Макарата е здрава ама за големи риби,бигелае за морски риболов.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ТАРАЛЕЖ
- сериозен играч
А,дали ще е удачен вариант за ловене на кит ?
..не от най-големите,разбира се. Знам едно място пълно с кит-лилипут!!
За такива питам,става ли?
..не от най-големите,разбира се. Знам едно място пълно с кит-лилипут!!
За такива питам,става ли?

AC/DC
Имаше един български филм с култовата фраза " риба ,ама цаца - цаца ,ама риба.Зависи на колко питиета си - може и кит да уловиш.
DC / AC
Последно промяна от tct на Сря Фев 02, 2011 7:55 pm, променено общо 1 път.
за такива като Вас има риба в хранителните магазини,ама тя не става за бабушки добре се орентирате.то и други могат ада си позволят да я имат не само от Над....
Бате,съкрушен съм,що в ада ни пращаш.Направо за стръв за акулите.Не го взимай толкова навътре . / То май днес беше някакъв празник /
Желая ти успех в продажбата.А тия от Над..... имат богата колекция и както видя са коректни и плащат точно.То с туй трябваше да започнеш а ти айде в ада.Ама не ти се сърдя-шарен свят интересни люде. Айде със здраве.-
- научил се да хвърля
Тази тема що ли ми напомня за една друга ?!?!.......ама там ставаше въпрос за ножка...........
Като чета как се развиват нещата ще има наддаване най-накрая.................
Като чета как се развиват нещата ще има наддаване най-накрая.................
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата с заточеното желязо завърши с репресии и гонения, май и тук така ще стане
sstoianov, вземи се в ръце и спазвай правилата, и най-вече уважавай съфорумците си

sstoianov, вземи се в ръце и спазвай правилата, и най-вече уважавай съфорумците си

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- krokibg
- учете се от него
sstoianov написа:за такива като Вас има риба в хранителните магазини,ама тя не става за бабушки добре се орентирате.то и други могат ада си позволят да я имат не само от Над....
Стоянов,с горния ти пост,остави колко резил си събрал до сега,но с него,директно заминаваш в БИСЕРИТЕ

ХА, ХА, КОМЕНТАРЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:sstoianov написа:за такива като Вас има риба в хранителните магазини,ама тя не става за бабушки добре се орентирате.то и други могат ада си позволят да я имат не само от Над....
Стоянов,с горния ти пост,остави колко резил си събрал до сега,но с него,директно заминаваш в БИСЕРИТЕ
- krokibg
- учете се от него
sstoianov написа:ХА, ХА, КОМЕНТАРЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:sstoianov написа:за такива като Вас има риба в хранителните магазини,ама тя не става за бабушки добре се орентирате.то и други могат ада си позволят да я имат не само от Над....
То,хубаво коментираме ние,ама ако баща ти прочете кви ги дробиш,направо трябва да те утепа че излагаш гена на фамилията

Последно промяна от krokibg на Чет Фев 03, 2011 10:03 pm, променено общо 1 път.
Стоянов,направи един онлайн каталог с всичко което имаш и си отвори собствена тема във форума " Антични макари за колекционери "Ама вземи ги махни тия акули , алигатори и подобни.Хем по младите колеги ще видят интересни неща,пък и току виж се завъртяла и търговийка.Щото всичко ново е добре забравено старо.А и бат Гугли /Google/ дава интересна информация.