Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Японска дайва ловила акули
Модератор: dantho.mihov
Японска дайва ловила акули
1Ами че е яка е видно,че е стара си личи,а пък мераклия ще кличи с нея.Още от завода няма бигел да знаете модела е такъв[imghttp://media.snimka.bg/7642/021539974.jpg?r=0][/img]
-
- кандидат преподавател
Re: Японска дайва ловила акули
Сега пак с теб ще се подканяме да спазваш равилата ли,айде де нали се разбрахме ,спазвай правилата 

Re: Японска дайва
Здрава и сигурна макара за големи риби може и по малки акули 100лв на 0884175150
[img][http://media.snimka.bg/7642/021539974.jpg?r=0/img]
[img][http://media.snimka.bg/7642/021539974.jpg?r=0/img]
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:

така май е по добре

-
- кандидат преподавател
Слушай друже да взема ти отворя една тема,и там да си публикуваш нещата който продаваш ,а те хич не са малко ,навит ли си .Ще си бъде като твой собствен магазин 

Ама ти искаш да стана ВОЕВОДАТА от Троян лиslivnalia написа:Слушай друже да взема ти отворя една тема,и там да си публикуваш нещата който продаваш ,а те хич не са малко ,навит ли си .Ще си бъде като твой собствен магазин
-
- научил се да хвърля
Ама ти искаш да стана ВОЕВОДАТА от Троян ли[/quote]

Стоянов, да не смени хубавото троянско елексирче със саке приятелю ?Напиши капацитет на шпулата,тежина на макарата,обороти и всички характеристики
0,50 220м,0,666кгtct написа:Стоянов, да не смени хубавото троянско елексирче със саке приятелю ?Напиши капацитет на шпулата,тежина на макарата,обороти и всички характеристики
-
- кандидат преподавател
Е то в Сливен войводите са 100 ,с теб ще станем 101 няма лошо ти решаваш.Абе тая макара кви акули е хващала точноsstoianov написа:Ама ти искаш да стана ВОЕВОДАТА от Троян лиslivnalia написа:Слушай друже да взема ти отворя една тема,и там да си публикуваш нещата който продаваш ,а те хич не са малко ,навит ли си .Ще си бъде като твой собствен магазин

Бели и тигрови акули сигурно е хващал Стоянов с неяslivnalia написа:Е то в Сливен войводите са 100 ,с теб ще станем 101 няма лошо ти решаваш.Абе тая макара кви акули е хващала точноsstoianov написа:Ама ти искаш да стана ВОЕВОДАТА от Троян лиslivnalia написа:Слушай друже да взема ти отворя една тема,и там да си публикуваш нещата който продаваш ,а те хич не са малко ,навит ли си .Ще си бъде като твой собствен магазин

- krokibg
- учете се от него
Още от завода ги е хващала,и акулите са изяли бигела 

Бахти и тъпите акули

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ало,не Аз други, са ги ловили,бяха пратили и снимки с едни къси пък дебели пръчки,от лодка ама на 2 етажа,и ги вадят с куки отгоре.Аз само поразих врътката отгоре,та трябва да се залима със смола зада притиска аванса щото доста е скърцал
За тази макара ще вземеш добри пари, намери адреса на фирма "Надин".
- krokibg
- учете се от него
Стоянов,макара Пен,чисто нова,която може да извади две акули на едно,струва 160лв с отстъпката,има си и бигел,сложен в завода и не трябва да се залива с нищоsstoianov написа:Ало,не Аз други, са ги ловили,бяха пратили и снимки с едни къси пък дебели пръчки,от лодка ама на 2 етажа,и ги вадят с куки отгоре.Аз само поразих врътката отгоре,та трябва да се залима със смола зада притиска аванса щото доста е скърцал

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!