Болонезе на Duke

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Болонезе на Duke

Мнение от Венелин Радушев »

INCUBUS написа:Няма революционно ниво-има масово производство и продажби,определено пазара на "Тика"е по-голям от на "Колмик"например.Революционно ниво има в третата ми пръчка по ред,дет има нещо общо с болонезите - "Шимано Спийдмастър Боло-мач"500 GT,ама там има и биофибри в карбона,а и цената е друга....Всъщност мисълта ми беше,че можеш да не си купиш "Дук" "Хънтър" или даже от посочените от теб модели на "Колмик" и "Шимано",ако можеш да си вземеш "Тика Сигнал". :) Естествено,мнението ми е чисто субективно и го приемай само като една възможност за информация-нищо друго,като суверенна личност сам избираш :drinkers:
Че болонезите /или каквото и да е/ на Тика се продават повече, спрямо тези на Колмик е смехотворно, ако говориш за българският пазар обаче, ще се съглася. Много добро съотношение цена-качество, за което според мен роля играят и нормалните надценки на вносителя. Лично съм купувал болонезе браунинг на цена по-ниска от в немски магазин.
Като добавим и наличността на резервни колена, Тиките са разумен избор. Ако обаче цената не е фактор при избора, бих предпочел пръти на 5-6 марки.
Биофибрите мисля са целулозни нишки /забележи колко по добре звучи иначе/ и надали използването им оскъпява кой знае колко...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ами...за Тиките точно това имах пред вид,щото повечето от нас са избрали да живеят в България с всичките пикантни особености на това :) .Не знам с колко реално се оскъпява пръчка с тези биофибри /така ги пише,не съм си го измислил,а от биохимия не разбирам/,но наистина такава 5 метрова пръчка на "Шимано" е с 200 и малко лева по-скъпа от 5 м болонеза на "Тика".Аз харесвам много "Тика" ,имам няколко такива,риболовствам с тях с голям кеф и за това...
Аватар
nickolov
новобранец
новобранец

Мнение от nickolov »

Благодаря ви за мненията, колеги - съратници!
Днес поръчах една Tica Signal, пък каквото ще да става.
Ще пиша скоро за впечатленията ми от нея.
Е като сутрин ти е изправен - Що дириш на виро?
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Честита да ти е и нека се гъне много от борбени яки риби! :drinkers:
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Няма да съжаляваш :wink:
Аватар
nickolov
новобранец
новобранец

Мнение от nickolov »

Днес получих Тика-та. Изглежда добре. Лека е. Харесва ми баланса.
Имам въпрос някой знае ли каква тежест може да повдигне Tica Siganal т.е колко голяма риба мога да извадя без помоща на кеп, за да не повредя пръчката?
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

nickolov написа:...някой знае ли каква тежест може да повдигне Tica Siganal т.е колко голяма риба мога да извадя без помоща на кеп...
Едва ли някой си е счупил пръта за да разбере това!
Иначе да ти е честита!
:drinkers:
Изображение
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Виждал съм Тика Уондър да вдига килограмови скобари от мост. Но с моя Техниум не рискувам да вдигам над 300 грамови рибета.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

tamihal написа: Не съм сигурен, но си мисля, че това е марка на Орозов, която той си поръчва в Китай....нещо като Фокус на Аква спорт...!
п.п. Изглеждат много добре...!
Още като тръгна тази тема ми мина нещо през ума, но все забравях да проверя.
Тази сутрин прегледах каталога на ДАМ за 2001-ва година и изненадващо спомените не ме лъжеха. В каталога има пръти ДАМ, модел/серия ДЮК, предполагам, че се отнасят както Рино за Зебко и далеч не са от 1-2 години на българският пазар. При интерес мога да приложа снимки, от каталога.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
nickolov
новобранец
новобранец

Мнение от nickolov »

gevrek написа:Виждал съм Тика Уондър да вдига килограмови скобари от мост. Но с моя Техниум не рискувам да вдигам над 300 грамови рибета.
Точно това ме интерсува каква е вашата практика.
Горе-долу разбира се.
Все пак за 170лв трябва да се съобразявам с някой неща иначе ОХ.
:D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”