Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Болонезе на Duke
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Болонезе на Duke
Че болонезите /или каквото и да е/ на Тика се продават повече, спрямо тези на Колмик е смехотворно, ако говориш за българският пазар обаче, ще се съглася. Много добро съотношение цена-качество, за което според мен роля играят и нормалните надценки на вносителя. Лично съм купувал болонезе браунинг на цена по-ниска от в немски магазин.INCUBUS написа:Няма революционно ниво-има масово производство и продажби,определено пазара на "Тика"е по-голям от на "Колмик"например.Революционно ниво има в третата ми пръчка по ред,дет има нещо общо с болонезите - "Шимано Спийдмастър Боло-мач"500 GT,ама там има и биофибри в карбона,а и цената е друга....Всъщност мисълта ми беше,че можеш да не си купиш "Дук" "Хънтър" или даже от посочените от теб модели на "Колмик" и "Шимано",ако можеш да си вземеш "Тика Сигнал".Естествено,мнението ми е чисто субективно и го приемай само като една възможност за информация-нищо друго,като суверенна личност сам избираш
Като добавим и наличността на резервни колена, Тиките са разумен избор. Ако обаче цената не е фактор при избора, бих предпочел пръти на 5-6 марки.
Биофибрите мисля са целулозни нишки /забележи колко по добре звучи иначе/ и надали използването им оскъпява кой знае колко...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
Ами...за Тиките точно това имах пред вид,щото повечето от нас са избрали да живеят в България с всичките пикантни особености на това
.Не знам с колко реално се оскъпява пръчка с тези биофибри /така ги пише,не съм си го измислил,а от биохимия не разбирам/,но наистина такава 5 метрова пръчка на "Шимано" е с 200 и малко лева по-скъпа от 5 м болонеза на "Тика".Аз харесвам много "Тика" ,имам няколко такива,риболовствам с тях с голям кеф и за това...

Благодаря ви за мненията, колеги - съратници!
Днес поръчах една Tica Signal, пък каквото ще да става.
Ще пиша скоро за впечатленията ми от нея.
Днес поръчах една Tica Signal, пък каквото ще да става.
Ще пиша скоро за впечатленията ми от нея.
Е като сутрин ти е изправен - Що дириш на виро?
-
- кандидат преподавател
Честита да ти е и нека се гъне много от борбени яки риби! 

Няма да съжаляваш 

Днес получих Тика-та. Изглежда добре. Лека е. Харесва ми баланса.
Имам въпрос някой знае ли каква тежест може да повдигне Tica Siganal т.е колко голяма риба мога да извадя без помоща на кеп, за да не повредя пръчката?
Имам въпрос някой знае ли каква тежест може да повдигне Tica Siganal т.е колко голяма риба мога да извадя без помоща на кеп, за да не повредя пръчката?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Едва ли някой си е счупил пръта за да разбере това!nickolov написа:...някой знае ли каква тежест може да повдигне Tica Siganal т.е колко голяма риба мога да извадя без помоща на кеп...
Иначе да ти е честита!

Виждал съм Тика Уондър да вдига килограмови скобари от мост. Но с моя Техниум не рискувам да вдигам над 300 грамови рибета.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Още като тръгна тази тема ми мина нещо през ума, но все забравях да проверя.tamihal написа: Не съм сигурен, но си мисля, че това е марка на Орозов, която той си поръчва в Китай....нещо като Фокус на Аква спорт...!
п.п. Изглеждат много добре...!
Тази сутрин прегледах каталога на ДАМ за 2001-ва година и изненадващо спомените не ме лъжеха. В каталога има пръти ДАМ, модел/серия ДЮК, предполагам, че се отнасят както Рино за Зебко и далеч не са от 1-2 години на българският пазар. При интерес мога да приложа снимки, от каталога.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Точно това ме интерсува каква е вашата практика.gevrek написа:Виждал съм Тика Уондър да вдига килограмови скобари от мост. Но с моя Техниум не рискувам да вдигам над 300 грамови рибета.
Горе-долу разбира се.
Все пак за 170лв трябва да се съобразявам с някой неща иначе ОХ.