Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Болонезе на Duke
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Болонезе на Duke
Здравейте,
Някой има ли впечатления или знае ли нещо повече за боло:
Duke - Class Elite Bolo
Някой има ли впечатления или знае ли нещо повече за боло:
Duke - Class Elite Bolo
Е като сутрин ти е изправен - Що дириш на виро?
-
- разбира нещата
Re: Болонезе на Duke
Здравей, колега и добре дошъл! Държал съм я в ръцете си и съм я клатил, но само в магазина. Достатъчно лека е, но доколко ще е надеждна незнам. На мен лично много ми хареса и съм решил да си заприходя една на 6м. Успех с избора!
Колкото повече толкова повече!
Притесняваме това, че нета не е чул за такова боло.
Даже тази марка Duke ми е някак съмнителна.
Даже тази марка Duke ми е някак съмнителна.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега аз също ги гледах в нета,но и на мен не ми се рискува.От скоро се внасят и може би малко хора притежават такива.
И аз няма къде да я видя на живо.Ти ако успееш дрсни!
И аз няма къде да я видя на живо.Ти ако успееш дрсни!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Надявам се че презентацията на Болото е пълнаchestarfield написа:Днеска бях да пробвам новото боло![]()
Сутринта в 9,30 след обаждане от ЕКОНТ исферясах със 140 километра да си зема новата предобивка.
От там с мръсна газ до гаража, зех такъмажа и на Леново да пробвам новото боло как стой в работим режим.![]()
В 10,45 бях готов за действие![]()
Язовира тепсия, едно слънчеце пекнало няма джив джян хора ,освен ощи един ентосиястдошъл да си пробва новия деректен закупен му от нашичкия Бат Бойко.
доволен остана човека.
Захраних подобаващо с форсаж за зайции умрели бели цървей, ами нямах похубави
![]()
И като се почна![]()
![]()
![]()
![]()
Малко думи за предобивката, сложих му набързо едно макаре "прогресиф на Сулфикс"паснаха си много добре, болото има много добър строй чесно, нито един път не ми се оплети върха макар да ловях на 6,70 метра, засичането перфектно абе доволно
![]()
Дал бог секимо такъвоз сефте.Морунажа го искъртих на Леново 4-5кила за 4 часа
![]()
Ако продължава да се отчита така Леново скоро на Марица няма да ме видите

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм сигурен, но си мисля, че това е марка на Орозов, която той си поръчва в Китай....нещо като Фокус на Аква спорт...!Някой има ли впечатления или знае ли нещо повече за боло:
Duke - Class Elite Bolo
п.п. Изглеждат много добре...!
Последно промяна от tamihal на Пон Фев 14, 2011 5:52 pm, променено общо 2 пъти.
-
- разбира нещата
Супер презентация на болото! Започнал съм да заделям по малко парички и в най скоро време ще си направя един подарък. Имам боло 7-ица и го ползвам за дълбоки места в затворени водоеми. Решил съм обаче да си взема 6м. на ЕЛИТ, че е по лекичко и да го ползвам за река.
Колкото повече толкова повече!
Даже в METRO ги има, и не са само болонези, а и мачове, телескопи на къса сглобка и т.н. На вид са средна работа, ама като качество как са?? 

Благодаря за презентацията на Elite, но все пак се колебая между следните модели:
1. Duke - Class Elite Bolo
2. Tica - Signal
3. Colmic - Miral
4. Shimano CATANA CX TE GT 5
5. Focus GELATO BOLO
Tica-та не е ли прекалено лека за цената си т.е не е ли предлазположена към счупване?
Colmic-a и Shimano-то ми изглеждат най-сериозни марки.
Все пак на коя или кои две от тях бихте заложили?
1. Duke - Class Elite Bolo
2. Tica - Signal
3. Colmic - Miral
4. Shimano CATANA CX TE GT 5
5. Focus GELATO BOLO
Tica-та не е ли прекалено лека за цената си т.е не е ли предлазположена към счупване?
Colmic-a и Shimano-то ми изглеждат най-сериозни марки.
Все пак на коя или кои две от тях бихте заложили?
-
- кандидат преподавател
От така изброените модели на "Колмик", "Шимано" и "Дук " /сравнително нисък клас/ никой не е на нивото на "Тика Сигнал".Какво означава това,колега "не е ли прекалено лека за цената си..."?Точно обратното -щото е най-лека,от най-качествен карбон,за това има и най-цена.Опасност от счупване има при всяка карбонова пръчка,но това счупване може да се получи не от риба,а само от неправилни действия или бездействие на задвъдичното устройство /хуманоидното същество-собственик и/или ползувател /.
- daniel_g
- разбира нещата
Според мен болонезетата на Duke и Фокус се правят на едно място, особенно че и двете фирми имат еднакъв модел GELATO BOLO, който изглежда идентично!
DUKE

FOCUS

и според мен тва долното за 125лв (2 пъти по-евтино от тиката) си е направо супер! На такова съм се навил и аз след клатене в магазина, но не съм ловил. След седмица-две се надявам да мога да коментирам и как се държи в реален риболов
DUKE

FOCUS

и според мен тва долното за 125лв (2 пъти по-евтино от тиката) си е направо супер! На такова съм се навил и аз след клатене в магазина, но не съм ловил. След седмица-две се надявам да мога да коментирам и как се държи в реален риболов

Focus имат едно Red Ten Bolo, що не го видиш него?
Може би не съм се изразил правилно, но под "прекалено лека за цената си" имам предвид, че повечето марки с този грамаж и същата дължина като Tica Signal да над 250лв. Предполагам, че лекотата на тази цена от 170лв е за сметка на нещо друго. Едва ли Tica са изобратили нещо революционно ново.INCUBUS написа:От така изброените модели на "Колмик", "Шимано" и "Дук " /сравнително нисък клас/ никой не е на нивото на "Тика Сигнал".Какво означава това,колега "не е ли прекалено лека за цената си..."?Точно обратното -щото е най-лека,от най-качествен карбон,за това има и най-цена.Опасност от счупване има при всяка карбонова пръчка,но това счупване може да се получи не от риба,а само от неправилни действия или бездействие на задвъдичното устройство /хуманоидното същество-собственик и/или ползувател /.
Но това е само едно мое предположение.
-
- кандидат преподавател
Няма революционно ниво-има масово производство и продажби,определено пазара на "Тика"е по-голям от на "Колмик"например.Революционно ниво има в третата ми пръчка по ред,дет има нещо общо с болонезите - "Шимано Спийдмастър Боло-мач"500 GT,ама там има и биофибри в карбона,а и цената е друга....Всъщност мисълта ми беше,че можеш да не си купиш "Дук" "Хънтър" или даже от посочените от теб модели на "Колмик" и "Шимано",ако можеш да си вземеш "Тика Сигнал".
Естествено,мнението ми е чисто субективно и го приемай само като една възможност за информация-нищо друго,като суверенна личност сам избираш 

Много истина има в това мнение на колегатаINCUBUS написа:Няма революционно ниво-има масово производство и продажби,определено пазара на "Тика"е по-голям от на "Колмик"например.Революционно ниво има в третата ми пръчка по ред,дет има нещо общо с болонезите - "Шимано Спийдмастър Боло-мач"500 GT,ама там има и биофибри в карбона,а и цената е друга....Всъщност мисълта ми беше,че можеш да не си купиш "Дук" "Хънтър" или даже от посочените от теб модели на "Колмик" и "Шимано",ако можеш да си вземеш "Тика Сигнал".Естествено,мнението ми е чисто субективно и го приемай само като една възможност за информация-нищо друго,като суверенна личност сам избираш

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......