плувки,плувки,плувки

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: плувки,плувки,плувки

Мнение от Freaky.. »

само че тези са от джапанки но методът е същия :wink:
Надявам се че ти помогнах :)
Аватар
Viktor1231
новобранец
новобранец

Мнение от Viktor1231 »

Аз плувките ги правя от стиропор но не този на топчета където е,а плътен.Намерих си едно моторче от помпичка за вода на жигули то е на 12 волта и оста му е на дебелина колкото е едно дървено шишче сложих шлаух на оста и в него пъхам шишчето режа си парче каквото ми трябва набождам го на шиша доло горе центрирано и на една дъска с малка дупчица слагам края на шишчето.Държа с една ръка моторчето с другата оформям с макетен нож,шкурка 120/280 и това е.По добре да не се пуска на 12 волта моторчето защото е много бързо аз работя на 7 волта и ми е екстра.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Viktor1231 написа:Аз плувките ги правя от стиропор но не този на топчета където е,а плътен.Намерих си едно моторче от помпичка за вода на жигули то е на 12 волта и оста му е на дебелина колкото е едно дървено шишче сложих шлаух на оста и в него пъхам шишчето режа си парче каквото ми трябва набождам го на шиша доло горе центрирано и на една дъска с малка дупчица слагам края на шишчето.Държа с една ръка моторчето с другата оформям с макетен нож,шкурка 120/280 и това е.По добре да не се пуска на 12 волта моторчето защото е много бързо аз работя на 7 волта и ми е екстра.
Браво адашче, поздрави за изобретатеността :wink: . Ако я караш така след някоя година ща надминеш много от нас - ДЪРТИТЕ в дялкането, пак ти казвам - опитването и поправянето на собствените грешки му е майката. ДЕРЗАЙ :smt039 !
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”