Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

плувки,плувки,плувки
Модератор: emo vasilev
Re: плувки,плувки,плувки
само че тези са от джапанки но методът е същия
Надявам се че ти помогнах

Надявам се че ти помогнах

- Viktor1231
- новобранец
Аз плувките ги правя от стиропор но не този на топчета където е,а плътен.Намерих си едно моторче от помпичка за вода на жигули то е на 12 волта и оста му е на дебелина колкото е едно дървено шишче сложих шлаух на оста и в него пъхам шишчето режа си парче каквото ми трябва набождам го на шиша доло горе центрирано и на една дъска с малка дупчица слагам края на шишчето.Държа с една ръка моторчето с другата оформям с макетен нож,шкурка 120/280 и това е.По добре да не се пуска на 12 волта моторчето защото е много бързо аз работя на 7 волта и ми е екстра.
- antivik
- кандидат преподавател
Браво адашче, поздрави за изобретатеносттаViktor1231 написа:Аз плувките ги правя от стиропор но не този на топчета където е,а плътен.Намерих си едно моторче от помпичка за вода на жигули то е на 12 волта и оста му е на дебелина колкото е едно дървено шишче сложих шлаух на оста и в него пъхам шишчето режа си парче каквото ми трябва набождам го на шиша доло горе центрирано и на една дъска с малка дупчица слагам края на шишчето.Държа с една ръка моторчето с другата оформям с макетен нож,шкурка 120/280 и това е.По добре да не се пуска на 12 волта моторчето защото е много бързо аз работя на 7 волта и ми е екстра.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!