Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

плувки,плувки,плувки
Модератор: emo vasilev
плувки,плувки,плувки
Здравейте колеги аз съм на 12 и се запалих по това да си правя сам плувки ето някои от тях ако може да ми дадете съвети как да си направя други благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Един рибар се хвали на колегите си:
- Вчера хванах ей - такава щука, като ръката ми!
- Стига бе, такива космати щуки няма.
Re: плувки,плувки,плувки
тази тема съм я разгледал вече но благодаря все пак
ако може да ми кажете някакви материали за плувка които мога да намеря в близозт до Шумен
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
НИКОГА КАПО,,,,
там съм гледал колега
- kodek
- ще става разбирач
Младеж, кат си на 12 малко трудно си направиш сам!Требе да си бил в часовете по "трудово" дето вече ги няма.Трябват ти материали, инструменти, технология.Не смятам, че ако наистина си на 12г. ще направиш-освен да си нов гений.Засега си купувай(спестявай от закуски), пък като пораснеш-може и да си правиш.(просто нямаш необходимия опит за работа с електроинстументи, лепила, бои, лакове, баланс, грамаж, и т. н.)
Кефиш малък
Като за начало махни тез пера от плувките си,сложи в двата края по едно силиконово пръстенче,влакното през тях и става прекрасна стара класическа плувка.
А пък ако имаш път към Варна се свържи с мен/л.с/ и ще ти дам 10-на плувки които не ползвам,а не ми се хвърлят.Успех

А пък ако имаш път към Варна се свържи с мен/л.с/ и ще ти дам 10-на плувки които не ползвам,а не ми се хвърлят.Успех
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
дали ще можеш да ми пратиш плувките щото не отивам много много във Варна но ако не можеш няма проблем благадаря предварително и наистина съм на 12
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Как така ог джапанкиribolovcho написа:направи си ги от джапанки

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ми от стари джапанки,от тези ефтините по 1 лев,режеш,оформяш и така нататък,..не се трошат..леки са и чувствителни

може ли да качиш снимки да добия представа как ще изглежда
- antivik
- кандидат преподавател
Не обръщай внимание на такиви писания младо момче. С дялкане почнах и аз на твойте години и още се уча за някои неща. По мое време нямаше богат избор на инструменти/па и финансите ми бяха ограничени/, така че започнах с бръснарско и джобно ножче, сереопор, коркови тапи и ... проба на всякакви материали. Изобщо принципа ПРОБА-ГРЕШКА. Така че пробвай, резултатите ще доидат сами ако не стане първия път има и втори и трети, само да не те мързи и да не те е страх, че ще се по порежеш някой пътkodek написа:Младеж, кат си на 12 малко трудно си направиш сам!Требе да си бил в часовете по "трудово" дето вече ги няма.Трябват ти материали, инструменти, технология.Не смятам, че ако наистина си на 12г. ще направиш-освен да си нов гений.Засега си купувай(спестявай от закуски), пък като пораснеш-може и да си правиш.(просто нямаш необходимия опит за работа с електроинстументи, лепила, бои, лакове, баланс, грамаж, и т. н.)

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аз също ще кажа като антивик да не ги слушаш защото съм на 14 и почнах на 12 като теб само че не с плувки а с воблери и не съм ползвал спезиални машини и до днес си ги дялкам с ножче, шкуря със шкурки 80 и 180 и правя процепи с ножовка телта си я намерих от стария телефонен кабел а за лопатки от тези белите кофи за сирене(от капака) лакирам с лак за нокти и после с яхтен лак просто ти трябва повече практика дърво за плувки ти прдлагам да ползваш бреза, липа и чам.
ето и едни според мен лесни за направа плувки първо дялкаш желаната форма след това караш баща ти да пробие модела по дължина и това дългото на плувката незнам как се казва но той ползва шишчета
ето виж

ето и едни според мен лесни за направа плувки първо дялкаш желаната форма след това караш баща ти да пробие модела по дължина и това дългото на плувката незнам как се казва но той ползва шишчета
ето виж
boki speca написа:И аз се пробвах да измайсторя някоя плувчица от ето това,най-обикновени джапанки
получи се ето това
тези килове са от шлайфан бамбук , и не ми харесват особено,но при първа възможност ще ги заменя с карбонови![]()
![]()