Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

кви риби има тука....
лелее.
Абе щом сте зарязали морския риболов работата ясна..
то с тия попчета... :?
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

rimohit написа:кви риби има тука....
лелее.
Абе щом сте зарязали морския риболов работата ясна..
то с тия попчета... :?
Има едни мряни по кило и нагоре :wink:

Ние си поговорихме с г-н Durumov в събота по темата морски и сладководен риболов , май е подпалил здраво...

Ще вземе сега да следи сладководните теми... да пита...

И 2мата са се изучили вече в морския риболов , време е за нещо ново :)
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:Дурумеее ко ще кайш за снимката...мое производство еееее... :lol:
Снимката е добра. Композицията ти е уравновесена. Переспективата я има, но контрастността ти е много увеличена. Разработката на водата трябва да е по-богата - да не изглежда зловещо тая вода, а да има живот в нея, изразено чрез повече градации.
Трябва да търсиш съотношението м/у небе-облак (синьото към бялото) и земя-вода (зеленото към синьото).
Ако преобладават/доминират сенките в композицията ти ...и те трябва да са разработени.
Определено има материал в тебе .... само трябва малко да се поомачка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от durumov на Сря Авг 09, 2006 4:09 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ъ то от немане на риба по морето...ще ходим по гьоловете...ей сега казаха по радиото, че много мъртва риба изхвърлило морето край Кабакум ...щото сега има цъфтеж на водораслите...АКАМОС.Та тия цъфнали водорасли изсмукват кислорода от водата...ще премине тая ДАМЛА...и ей ти лефчовци и зарганета... та що ще щляпаме по гьолове и кърлежови полянки...хахаха... :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дуруме тая снимка както я щракнах...така я пущим...не съм си играл с ФОТОШОПА или некоя друга програмка...Щрак и Релийз...натюр...натюрморт природен... :lol:

Ко шъ кайш за умрелата риба по варненско....да не хукнеш довечера с кофичката да събираш по брега...тя още мърда...зашематена...от безкисролодието...преди години бая лихнузи и големи попове сме събирали...от Ропотамо та до Росенец... :lol: А и мангалите матрапази бая пари направиха тогава... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Верно !!!! е !!!
Обикалят с кепове разни кавали и дори с ръце гребат омаломощените млади рибенца - попчета, калканчета иларийки...каквото сварят.

После що нямало риба....ми дайте на популацията да порасне, бе....идиоти.
Щи им скъсам гъза на такива кат'ги видя.

....тая работа ми я снесе Тони...от магазина на Спортна Зала. Поговорихме си 2 часа по наште работи....разказах и за яз. Ивайловград ... беше му интересно за кльонка и сомовете предимно!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Божее колко мъка лази по морето...а после мъничките...нюню парашутчета били виновни за безрибието... :wink:

Абе то се е видяло , че риба ще има само в метрото и пикадилито и тям подобни биг шопове...от странство внесена естествено... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...не съм си играл с ФОТОШОПА или некоя друга програмка...Щрак и Релийз...натюр...натюрморт природен... :lol:
... :lol:
Абе кой говори за Фотошоп, бре.... :lol: :lol: :lol:

Пейзажна снимка се прави на по-отворена бленда- напр. под 5,6 ... заради тоналната переспектива. Не работи на AUTO кат' неандерталец и ши'стане :wink:
Напомняш ми сега за едни мои снимчици на разни режими с CANON-а ...дето съм ги правил кат'студент ...да шашна даскалята :lol: :lol: :lol: ...ама те не ми ги ебаваха ....искаха драматургия да имало......... ко'е пък туй драматургия ???

...аре стига, чи пак стана мн. висок разговора........ де ли е Доктора сега да се разплямпаме Академично :lol: :lol: :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Едвам влязах в нета от тук...студио Иваиловград....днес имам 2 бели риби едната 4.5 кг а другата 3кг от района на булеварда. това е от мен...пръста ми е ок заздравява бързо...на втория ден отебах антибиотика и минах на сливенска перла...бат Милене тенкс...хубавите неща се помнят...един сом вчера сутрин ми отнесе рапалаката оная шампионката Митя....няма я вече....държах го 15 мин но не успях...с тия влакна на троленето няма как да стане...по тънки са от ония на кльонка...и.........бесен съм !!! това се случи близо до студената вода.

Митак дано си доволен макар че дойде за кратко надявам се че пак ще дойдеш и за по дълго...що не каза че и тук си е море...има си джетове и лодки :D

чакам една врачка да ми гостува скоро....каза ми ша фанеш сома и го фанах...даже 2 бр ма малки....

а я молих.....да ми метне боб..... да види кви кила ще е :D :D :D

снощи имам още един малък сом....вече изпържен :D
Господ може всичко чада мой !
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Анатемосания написа:Едвам влязах в нета от тук...студио Иваиловград....днес имам 2 бели риби едната 4.5 кг а другата 3кг от района на булеварда. това е от мен...пръста ми е ок заздравява бързо...на втория ден отебах антибиотика и минах на сливенска перла...бат Милене тенкс...хубавите неща се помнят...един сом вчера сутрин ми отнесе рапалаката оная шампионката Митя....няма я вече....държах го 15 мин но не успях...с тия влакна на троленето няма как да стане...по тънки са от ония на кльонка...и.........бесен съм !!! това се случи близо до студената вода.

Митак дано си доволен макар че дойде за кратко надявам се че пак ще дойдеш и за по дълго...що не каза че и тук си е море...има си джетове и лодки :D

чакам една врачка да ми гостува скоро....каза ми ша фанеш сома и го фанах...даже 2 бр ма малки....

а я молих.....да ми метне боб..... да види кви кила ще е :D :D :D

снощи имам още един малък сом....вече изпържен :D

искам да знам рецептата за приготвянето им за консумация с бяло вино или бираи на двете сомета, защото грехота е ако са по една и съща рецепта. аее наздраве :partyman: :drinkers:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Здрасти Жоре...радвам се че не посрами морките вълци....е пръстчето требе да го туриш на топличло и влажничко....разбираш къде...на некоя стажантка и....ще се оправи по-бързо... :lol:

Митя на мойто фото има май само АВТО...що ми са другите режими...натискаш и щракаш...аз да не си вадя хляба с фотография че да стигам до такива висоти .... :lol:

Огън не остана още една седмица и ей ме по гьолове и баири... :lol:

В Сливен един мой добър приятел регистрира нова марка ракия СЛИВЕНСКИ ВОЙВОДИ...и язе съм сред тях...хахаха... :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Рецептата е само една за сома ....и за щастие е мноо вярна....но как става баш...е за това знае само Динко.. :D ...той го прай аз го ям :D и вервай ми че няма издънки за пиене при нас...натискаме здраво...нема лабаво!
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Анатемосания написа:....Митак дано си доволен макар че дойде за кратко надявам се че пак ще дойдеш и за по дълго...що не каза че и тук си е море...има си джетове и лодки :D ........:D
Oохххх...настъпи ме по мазола....ха така натъпи ме....ама яко да е !!!
Как не ми се тръгваше, братко ... не можех иначе обаче........ще стискам зъби до 10ти септември ... после олеле майко - да'ма 'фанат за писания с техните предавания -аман от изкуство :lol: :lol: :lol:
Жорка, братче... тия 2 дена бяха Сладководен Мехлем за Рибарската ми душа .... морската. Върти ми се една идея за 25, 26, 27 август, ама ако поне 2ма се върнат от отпуска дотогава за да съм Фрий кат'птица!

Хубаво било малко солта да сладни ...'ма ши'я видим тая работа и ши'спрятам снаражение за язовирите!
ИзображениеИзображениеИзображение
Освен това едни отговорни хора ми казаха, Жоре, че големи сомове прасета те чакали насам в един язовир - ама трябвало задължително да си пусниш ехолота там, а не като на Ивайловград да я караш наизуст, понеже ония водоем не го познаваш...ама аз ще те запозная с него и с човека - голям кльонкаджия бил и той като тебе - само к'ви снимки с едни 70-80кг. прасета ми показа ...събра ми очите!
ОЧАКВАЙТЕ ЕПИЗОД 3 - "За Бяла Риба"- в момента го качвам...ама ми е бавен нета :roll:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

МИТЯяяяяяя скив кво фащат ората... :lol:

Рибар хвана противотанкова мина
10.08.2006 14:59

Рибар хвана на въдицата си противотанкова мина, съобщиха днес от ОДП-Благоевград.

Христо Гърнарев от Катунци отишъл на риболов в местната река "Катунска Бистрица" в сряда през деня. Забелязал, че е "уловил" нещо метално и тежко.

Веднага срязал влакното, защото се усетил, че сигурно е някаква бомба. После се обадил в полицията в Сандански и съобщил за странния си "улов".

Районът веднага е отцепен и обезопасен. Специалисти от благоевградската областна дирекция на полицията са установили, че това е противотанкова мина, която е още от втората световна война и е силно корозирала.

Мината е била взривена на военния полигон край село Сливница.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...иййй...най-накрая се качи всичко...

За да гледате Епизод 3 - "За Бяла Риба" натиснете ТУК
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”