Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ШИБАНА ДЪРЖАВА !
Модератор: dantho.mihov
- koda33
- разбира нещата
Re: ШИБАНА ДЪРЖАВА !
всички управляващи за страхливи ,няма да насъскат кучетата особено тия дето са сега , много ги е шубе от Европатаribar4oto написа:ще търпим както винаги,вдигнем ли се ще ни пребият,така мисля

Последно промяна от koda33 на Сря Мар 09, 2011 9:19 pm, променено общо 1 път.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Точно там е работата.Ако се предприемат ефективни стачни действия и мирни протести няма начин правителството да отговори със сила.От друга страна създаде ли се анархия не се знае какво може да стане.ribar4oto написа:ще търпим както винаги,вдигнем ли се ще ни пребият,така мисля

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
с мирни протести,дали няма да ни излъжат пакВуйчо-Ваньо написа:Точно там е работата.Ако се предприемат ефективни стачни действия и мирни протести няма начин правителството да отговори със сила.От друга страна създаде ли се анархия не се знае какво може да стане.ribar4oto написа:ще търпим както винаги,вдигнем ли се ще ни пребият,така мисля

НИКОГА КАПО,,,,
-
- учете се от него
Никой не съм визирал Вуйчо-Ваньо и никой не искам да набеждавам или да посочвам, опазил ма господ, аз не съм най-праведния. Не си спомням дори къде четох за тази "организация" на протеста в неделя, но факт е това, че не сме единни и не се стремим да си подобрим дереджето, а сме се оставили на течението да ни завлече в драките.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Хораа ония в Африка се дигат срещу един дърт талибан(или там както искате го наричайте) и искат демокрация. Ние и да ги махнем тия ще дойдат предишните, което пак не е файда. Но пък от друга страна и това което се случва хич не е на добре. На мен все повече ми мирише на имиграция, незнам за вас.

Незнанието не е извинение.
-
- учете се от него
bisqo да избягаш от проблема не е решение 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Радвам се,че мислим еднакво.Само исках да не се получи недоразумение.strijok написа:Никой не съм визирал Вуйчо-Ваньо и никой не искам да набеждавам или да посочвам, опазил ма господ, аз не съм най-праведния. Не си спомням дори къде четох за тази "организация" на протеста в неделя, но факт е това, че не сме единни и не се стремим да си подобрим дереджето, а сме се оставили на течението да ни завлече в драките.
Колега,така май се спасяват всички млади и кадърни Българи.За сега няма друга алтернатива.Искрено се надявам,че в бъдеще(ако не близко,то поне-далечно) ,нещата да се пооправят.bisqo написа:Хораа ония в Африка се дигат срещу един дърт талибан(или там както искате го наричайте) и искат демокрация. Ние и да ги махнем тия ще дойдат предишните, което пак не е файда. Но пък от друга страна и това което се случва хич не е на добре. На мен все повече ми мирише на имиграция, незнам за вас.

- Vid
- кандидат преподавател
Що за глупости.. Това по горното не е възможно да се случи при нас. Колеги, бях в политиката преди време и се отказах, живях в европа и се върнах в шибаната България и сега се чудя пак къде в чужбина да духна. В нашата държава няма нормален живот, пък и дори да има човек високи доходи - навсякъде се сблъсква с простотия, еснафщина, завист и други ниски чувства. Всеки час живот преминава в напрежение и ядове.... Та мисълта ми е, проблема не е в правителството (не виждам по добро правителство от това на този етап), проблема е в хората, в мен, в теб и всеки един от нас. Просто трябва да бъдем по човечни, по възпитани и по-по единни, ама тоя пусти гаден български манталитет - всеки е тарикат и се спасява по единично.koda33 написа:всички управляващи за страхливи ,няма да нясъскат кучетата особено тия дето са сега , много ги е шубе от Европатаribar4oto написа:ще търпим както винаги,вдигнем ли се ще ни пребият,така мисля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След 20 години демокрация в България, смятам че в бъдеще нищо няма да се оправи, дори нещата ще продължават да се влошават.. Ще ни трябват поне 100 години за да си променим мисленето, но нямаме толкова време, защото след 40-50 години в България ще живеят 40% българи пенсионери и 60% цигани - ще видите цифрите от преброяването след месец и обезлюдяването на страната. Младите и интелигентни хора "бягат" от Бялгария и не ги виня- всеки иска да живее нормално, а циганите се роят като хлебарките.
п.п. Не съм песимист, а БЪЛГАРИН, и винаги съм се чудил как я докарахме до тук? Къде отиде в небитието онзи БЪЛГАРСКИЯ дух, този на потомците на Априлското въстание, на Ботев, Левски и много други???? Сигурно комунизма ни еба майката....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- ivalpetkov
- разбира нещата
Абсолютно съм съгласен.Няма да се оправим ...това е - просто и ясно казано.Вече 30 години гледам новини и телевизии и други медии и си правя изводите .И през комунизма а и сега .Няма никога да се оправи положението ,а ще става все по зле до безкрайност.Всички политици са едни и същи и правят едно и също.А какво - това всеки от нас знае.То откак България е създадена е такова положението.Е как развитите страни се оправят бе? Гледам резервоара и плача...стрелката все така безмилостно върви надясно в червения сектор.Ся за събота кво ще кажа на жената за дето се каня на риба да ходя?
Последно промяна от ivalpetkov на Сря Мар 09, 2011 10:23 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
И ще ни е..т още дълги години
Истървахме момента да почистим кочинката когато трябваше,биле сме явно за риба
Нищо няма да пиша,защото няма оправяне
Срахливци и гъзолизци са повечето хора,малко пари някой да им предложи,и предателството е на лице.Вече ми писна да пиша за това,няма кой да стане и да тръгне,сковани са от страх и се ужасяват когато чуят че ще трябва да се бият с полицаи и военни

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз ще се бия ако трябва и ще убия на 22 съм но искам бъдеще на държавата,хората които живеят тука и децата ми
ако трябва да съм първия който ще скочи и ще откъсне главата на някой политик или какъвто и да е ще го направя стига да знам че имам подкрепата на моите сънародници или поне част от тях

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- ivalpetkov
- разбира нещата
То 24 часа и 365 дни в годината те крадат...постянно-стана сутрин -бензина поскъпнал,лягам вечер,всичко друго поскъпнало...Отида на гиола - там изтърбушено от бракониери....Е колко търпение трябва да има човек.Не ми стигат сметки и бирници ами и другото.И къде отива целия келепир- в джобовете на политиците...Гледа ви Доганчо от екрана и ни се смее през златните очила.За това хората ще карат най скъпите коли и ще имат най красивите жени...
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
ей сега гледам по новините на 11 железниците стачка пък тия за бенза на 13 абе хорааа само им чешате мъдете щот железниците кат се дигнат държавата губи като тя губи нас е*ат ай всички да станеме да блокираме летища границите парламента(да остайме говедата без храна демек да не излизат) пък да видиме тогава и ловците да си вземат патроните за ГРОЗЕН ЕДЪР дивеч и кой излезе долу само така ще се опрайме ама не само сегашното правителство говоря за президенти и всички които наричат себе си депутати
Tell people there’s an invisible man in the sky who

А за езическия ритуал "триченето" на песовете в Бродилово ! Да не би хората там да са откачени и да не са на ясно , че ритуала им е варварски и не е за 21 век ! Това е форма на протест срещу простотията и беднотията
Иначе кой нормален човек на света би опнал куче на въже между два бряга на река , за да види , как се върти и гърчи хайванчето ...
?

Последно промяна от Trias на Чет Мар 10, 2011 12:15 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
За езическите ритуали не може да се търси отговорност от "шибаната държава".Езически ритуали има и в Европа-например в Испания /стара европейска уж "нешибана държава"/-там убиват платено пред публика разни нещастни говеда от мъжки пол.Да не би ЕС да ги е заклеймил като прости,озлобени и бедни?А за горивата - това си е обективна далавера в международен мащаб.Ако питате държавните регулаторни чиновници,ще ви отговорят - май има картел за повишението на цените,ще проверяваме...Ако пък питате търговците на горива,те ще почнат да ви обясняват,че Б.Б.и компания управляващи,са поели ангажимент пред ЕС да повишават непрекъснато акцизите на горивата- до 45-50% от общата стойност на тон гориво.Е,кой ще го духа ?Ми...ние,електората,т.е.,гласоподавателите.Това е положението.А харабетата,с техните бунтове,не само няма да могат да направят демокрации,ами и съвсем ще си ройнат животеца,копеленцата ниедни.Стойте и гледайте тепърва кви красиви граждански войни ще си заформят.