ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
tachev
сериозен играч
сериозен играч

ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Мнение от tachev »

Просто вече не знам какво да кажа ! Ние българите сме като овцете ! НЕ знам до кога ще я караме така ! Поредното правителство , поредните педерасти! Оня цайсат гей - министърът на транспорта Трайчо Трайков - http://news.ibox.bg/news/id_457193086 ще ми казва , че нямало изкривяване на цените на горивата ! Днес паля си колата и си пускам радиото и първото , което чувам е че няма да има увеличение за сега на минималната работна заплата ! А първата новина , която чувам преди 17 мин по БТВ докато вечерям с родителите си е, че бенца и на нафтата щели да стигнат до 3 лв ! Еми честно да си кажа направо подивях ама ква файда ! Аз съм само една от всички овце в тая държава ! Един ден един гей ще ми казва , че цените били нормални , а на другия ден ще гледам аз по телевизията как в страни като Испания, Малта и т.н , които са страни с в пъти по- висок стандарт , горивото е по- евтино !
И в случая какво ме топли мен ,че двигателът ми 1.9 TDI ми гори 5 на 100 ! Ебати шибаната държавичка ! Сори за грубия език , но на 25 год. с магистър и без работа човек се изнервя до краен предел в условия като тези !
Последно промяна от tachev на Сря Мар 09, 2011 7:40 pm, променено общо 1 път.
Туй риболова не е за мен :D
kirkata77
новобранец
новобранец

Re: ШИБАНА РОДИНА !

Мнение от kirkata77 »

:supz: :axe:
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Георги Вутов »

Напълно съм съгласен с теб! 3лв за литър дизел си е направо подигравка.. Цените биле като на другите държави в Европа. Къде ни сравняват с другите държави .. що първо не погледнат колко заплата земат хората навън и колко земаме ние пфф.. :x
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

tachev моето мнение е следното ,щом си траем значи сме добре.Разбирам те напълно но ,позволи ми да кажа че ,не сме овце то овцата като иска да пие вода една тръгва и всички след нея.А ние от доста време сме жадни друже,за добър и нормален живот,да де ама не отиваме към извора ,или по точно той е като мираж за нас.Нямаме даже и животинско в нас иначе да бяхме тръгнали към миража,а ние си траем и си стоим в жалките къщички .Няма кой да ни оправи ,те сексуално ни оправят всеки ден ...ама си траем ,е извода е че трябва да излезнем от малките си къщички ама дали ще стане незнам....и накрая аз обичам Родината си ,мразя Държавата и производните и псевдоуправляващи! Дано ножа който е до кокала вече ни засегне и мозъкът който се съдържа в костите ,та белким се събудим ,дано :!:
Изображение
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: ШИБАНА ДЪРЖАВА !

Мнение от tachev »

Ахам и аз съм съгласен с теб , трябва да си коригирам заглавието ! И да аз затова се ядосвам , защото само се оплакваме , а не действаме ! Това е недопустимо ! И аз обичам България , но просто не виждам как ще си изкараме х.. от г... !
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Колега значи в неделя на протеста , един колега от форума цяла седмица ни подканя в специална тема за това , мамицата им мръсна омрзна ми вече :finga:
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Ясно е,че всеки ще се съгласи с вас.Ама кой знае какъв точно е начина за промяна на ситуацията?Нали уж всеки гласува за правителство,на което да разчита за някакви положителни промени?А дали най-правилния начин е с провеждането на мирни(или не толкова мирни)демонстрации?Истината е,че Българина е най-издържливото същество на планетата!
Изображение
Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Всичката ни работа е такава - Българска :evil:
Те ви пример - На 13-ти март, както в цялата страна така и в Бургас се организира "протест" срещу високите цени на горивата :wink: Дотук добре, НО "Опел" форумът се събират в 12.00 на паркинга на Метро, "Нисан" форумът се събират в 13.00 на паркинга на МОЛ-а на втория етаж, а други някакви се събират в 18.30 на трето място :lol: :lol: :lol:
А кажете как да бъдем единни и да постигнем нещо, като не може да се организираме като ЕДИН, а всеки дърпа чергата към себе си.
Няма да се оправим докато всеки мисли за ''СВОЯ" си задник, кога ще му бъде на него удобно и къде ще му е най-близко и дали му отърва да дреме по протести или да гледа сеира отстрани и да вика - НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА БЕ :evil: :evil: :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Колега strijok,ако визираш моето мнение,аз съм далеч от мисълта да давам съвети кое как се прави.Абсолютно съм съгласен с мнението ви.Просто се чудя от коя ли държава да вземем пример как да постъпим в тази ситуация.
Изображение
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Вуйчо-Ваньо написа:Колега strijok,ако визираш моето мнение,аз съм далеч от мисълта да давам съвети кое как се прави.Абсолютно съм съгласен с мнението ви.Просто се чудя от коя ли държава да вземем пример как да постъпим в тази ситуация.
От която и да вземеш, все ще е по-добре от сега :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

slivnalia написа:tachev моето мнение е следното ,щом си траем значи сме добре.Разбирам те напълно но ,позволи ми да кажа че ,не сме овце то овцата като иска да пие вода една тръгва и всички след нея.А ние от доста време сме жадни друже,за добър и нормален живот,да де ама не отиваме към извора ,или по точно той е като мираж за нас............
:smt023 :smt023 :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз мисля че трябва да последваме примера на Египед Либия Франция Гърция и други подобни държави :) бой е**не и още е**не :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

snegk написа: От която и да вземеш, все ще е по-добре от сега :lol:
То май наистина така излиза,само че дали няма да се получи обратен ефект ако протеста се превърне в анархия?Иначе че трябва да се протестира,трябва.Спор за това няма.
Изображение
Изображение
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

ще търпим както винаги,вдигнем ли се ще ни пребият,така мисля
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
koda33