Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ШИБАНА ДЪРЖАВА !
Модератор: dantho.mihov
ШИБАНА ДЪРЖАВА !
Просто вече не знам какво да кажа ! Ние българите сме като овцете ! НЕ знам до кога ще я караме така ! Поредното правителство , поредните педерасти! Оня цайсат гей - министърът на транспорта Трайчо Трайков - http://news.ibox.bg/news/id_457193086 ще ми казва , че нямало изкривяване на цените на горивата ! Днес паля си колата и си пускам радиото и първото , което чувам е че няма да има увеличение за сега на минималната работна заплата ! А първата новина , която чувам преди 17 мин по БТВ докато вечерям с родителите си е, че бенца и на нафтата щели да стигнат до 3 лв ! Еми честно да си кажа направо подивях ама ква файда ! Аз съм само една от всички овце в тая държава ! Един ден един гей ще ми казва , че цените били нормални , а на другия ден ще гледам аз по телевизията как в страни като Испания, Малта и т.н , които са страни с в пъти по- висок стандарт , горивото е по- евтино !
И в случая какво ме топли мен ,че двигателът ми 1.9 TDI ми гори 5 на 100 ! Ебати шибаната държавичка ! Сори за грубия език , но на 25 год. с магистър и без работа човек се изнервя до краен предел в условия като тези !
И в случая какво ме топли мен ,че двигателът ми 1.9 TDI ми гори 5 на 100 ! Ебати шибаната държавичка ! Сори за грубия език , но на 25 год. с магистър и без работа човек се изнервя до краен предел в условия като тези !
Последно промяна от tachev на Сря Мар 09, 2011 7:40 pm, променено общо 1 път.
Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Re: ШИБАНА РОДИНА !
Напълно съм съгласен с теб! 3лв за литър дизел си е направо подигравка.. Цените биле като на другите държави в Европа. Къде ни сравняват с другите държави .. що първо не погледнат колко заплата земат хората навън и колко земаме ние пфф.. 

-
- кандидат преподавател
tachev моето мнение е следното ,щом си траем значи сме добре.Разбирам те напълно но ,позволи ми да кажа че ,не сме овце то овцата като иска да пие вода една тръгва и всички след нея.А ние от доста време сме жадни друже,за добър и нормален живот,да де ама не отиваме към извора ,или по точно той е като мираж за нас.Нямаме даже и животинско в нас иначе да бяхме тръгнали към миража,а ние си траем и си стоим в жалките къщички .Няма кой да ни оправи ,те сексуално ни оправят всеки ден ...ама си траем ,е извода е че трябва да излезнем от малките си къщички ама дали ще стане незнам....и накрая аз обичам Родината си ,мразя Държавата и производните и псевдоуправляващи! Дано ножа който е до кокала вече ни засегне и мозъкът който се съдържа в костите ,та белким се събудим ,дано 

Re: ШИБАНА ДЪРЖАВА !
Ахам и аз съм съгласен с теб , трябва да си коригирам заглавието ! И да аз затова се ядосвам , защото само се оплакваме , а не действаме ! Това е недопустимо ! И аз обичам България , но просто не виждам как ще си изкараме х.. от г... !
Туй риболова не е за мен 

- koda33
- разбира нещата
Колега значи в неделя на протеста , един колега от форума цяла седмица ни подканя в специална тема за това , мамицата им мръсна омрзна ми вече 

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Ясно е,че всеки ще се съгласи с вас.Ама кой знае какъв точно е начина за промяна на ситуацията?Нали уж всеки гласува за правителство,на което да разчита за някакви положителни промени?А дали най-правилния начин е с провеждането на мирни(или не толкова мирни)демонстрации?Истината е,че Българина е най-издържливото същество на планетата!

-
- учете се от него
Всичката ни работа е такава - Българска
Те ви пример - На 13-ти март, както в цялата страна така и в Бургас се организира "протест" срещу високите цени на горивата
Дотук добре, НО "Опел" форумът се събират в 12.00 на паркинга на Метро, "Нисан" форумът се събират в 13.00 на паркинга на МОЛ-а на втория етаж, а други някакви се събират в 18.30 на трето място
А кажете как да бъдем единни и да постигнем нещо, като не може да се организираме като ЕДИН, а всеки дърпа чергата към себе си.
Няма да се оправим докато всеки мисли за ''СВОЯ" си задник, кога ще му бъде на него удобно и къде ще му е най-близко и дали му отърва да дреме по протести или да гледа сеира отстрани и да вика - НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА БЕ

Те ви пример - На 13-ти март, както в цялата страна така и в Бургас се организира "протест" срещу високите цени на горивата

А кажете как да бъдем единни и да постигнем нещо, като не може да се организираме като ЕДИН, а всеки дърпа чергата към себе си.
Няма да се оправим докато всеки мисли за ''СВОЯ" си задник, кога ще му бъде на него удобно и къде ще му е най-близко и дали му отърва да дреме по протести или да гледа сеира отстрани и да вика - НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА БЕ

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колега strijok,ако визираш моето мнение,аз съм далеч от мисълта да давам съвети кое как се прави.Абсолютно съм съгласен с мнението ви.Просто се чудя от коя ли държава да вземем пример как да постъпим в тази ситуация.

-
- и господ не е толокова добър
От която и да вземеш, все ще е по-добре от сегаВуйчо-Ваньо написа:Колега strijok,ако визираш моето мнение,аз съм далеч от мисълта да давам съвети кое как се прави.Абсолютно съм съгласен с мнението ви.Просто се чудя от коя ли държава да вземем пример как да постъпим в тази ситуация.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
slivnalia написа:tachev моето мнение е следното ,щом си траем значи сме добре.Разбирам те напълно но ,позволи ми да кажа че ,не сме овце то овцата като иска да пие вода една тръгва и всички след нея.А ние от доста време сме жадни друже,за добър и нормален живот,да де ама не отиваме към извора ,или по точно той е като мираж за нас............

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз мисля че трябва да последваме примера на Египед Либия Франция Гърция и други подобни държави
бой е**не и още е**не 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
То май наистина така излиза,само че дали няма да се получи обратен ефект ако протеста се превърне в анархия?Иначе че трябва да се протестира,трябва.Спор за това няма.snegk написа: От която и да вземеш, все ще е по-добре от сега

- koda33
- разбира нещата
по-добре 5 зле организирани протеста отколкото нито един 

Георги Стефанов