Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011
Модератор: dantho.mihov
- Romanista
- научил се да хвърля
Re: Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011
Догодина, значи направо там, пък ние ще чакаме отзиви от "промоциите"tct написа:То май Димитровградския по близо![]()
![]()

То моя пазар е Ибейски,та отзивите не са много лоши.Romanista написа:Догодина, значи направо там, пък ние ще чакаме отзиви от "промоциите"tct написа:То май Димитровградския по близо![]()
![]()

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Най-полезното за и-бейския пазар са изложенията. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Romanista
- научил се да хвърля
Дори и от тази наглед, грешна гледна точка пак си прав. Ама няма кой да оцени....
Едно време на Есенните изложения си спомням италианците извадиха шприц за пластмаса и готовата продукция се раздаваше на публиката за реклама.Бяха пластмасови кофи.Говоря за края на 70 те години,хората знаеха как се прави реклама.И точно затова писах и по нагоре.Наистина доста хора отиват да видят новото и според мене е редно да имаше стоки по на тънко.Ама българската лакомия е пословична.
Какво ни е във ред - на празници хората намаляват основни стоки за да могат всички да разберът.Тука вдигай братко - болен на легло както викат.Великден - агнешкото и яйцата нагоре.Лятото на морето нагоре цените - после що нямало хора - умреха балъците.А те тез и - бейските изложения са целогодишни.И цените все са на примоция 

Последно промяна от tct на Вто Апр 05, 2011 2:51 pm, променено общо 1 път.
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Това е нож с две остриета,защото българина като види нещо доста по-евтино и се почва "...сигурно му има нещо и затова е толкова евтино..."! И пак в затворения кръг!
То тоя кръг си го затворихме сами с Бай Ганьвското мислене за келепира.Пусне евтино Шимано ,Дайва и други да видим какво се почва.sme6ko83 написа:Това е нож с две остриета,защото българина като види нещо доста по-евтино и се почва "...сигурно му има нещо и затова е толкова евтино..."! И пак в затворения кръг!
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Ами аз съм виждал макара Шимано за 30лв(нова),ама не си я взех! Както и останалите хора които я гледаха!
Виж колега,като си дал пари за една туба бензин и биеш целия тоз път да видиш че цените са по яки от магазина какво да му гледам на изложението.Алчните зурли на търговците?А и нали стоката е мостренаsme6ko83 написа:Ами аз съм виждал макара Шимано за 30лв(нова),ама не си я взех! Както и останалите хора които я гледаха!

Колега Romanista най напред искаш да чуеш отзиви за изложението после пък си недоволен защо сме недоволни.
П.п. Надявам се че няма да си помислиш че се заяждам, просто споделям.

Ми то кво излиза, цените като навсякъде че и по големи,да не търсим нещо по различно от на магазините че що да дирим там тогава.Сигурно си гледал в Ютуб как на такива изложения има примерно един огромен аквариум и в него правят презентации на различни примамки примерно.Ей такива неща искам да гледам.Ся ще кажеш ли еваллаИ не мога да разбера какво толкова по-различно от това,което е по магазините искате да видите...Някой ако ми каже голямо евала ще му кажа

И понеже питаш да ти отговоря АЗ.Кой от вас дойде с нагласа да купува нещо от изложението и цените го спряха?
П.п. Надявам се че няма да си помислиш че се заяждам, просто споделям.
- Romanista
- научил се да хвърля
Еми няма да ти кажа евала, защото такъв басейн имаше в палатата и се правеха демонстрации на изкуствени примамки. Всичко ново, което излиза го има и в търговската мрежа. Както не веднъж вече се каза. Целта на тези изложения е да направиш сравнение на различни продукти от един тип на място. Прави ми впечатлени как коментарите лека-полека взеха да прерастват от "по-скъпо е" към "не е по=евтино" Лично мое мнение е, че трябва да има някои продукти, които да са на по-ниски цени от пазарните. Но не всичко да е надолу. Това е нереално просто
И още нещо, дразня се, защото коментарите Ви не са адекватни. Повтарят се едни и същи приказки по-инерция. Аз съм и от двете страни и реално виждам как стоят нещата. Затова няма как да се съгласявам с коментари, които не отговарят на истината. Това е.

Е ами аз не държа да ми кажеш евалла ама сигурно съм бил на друго изложение щото в неделя нямаше такова нещо.Или трябва да ходим точно в определен ден и час за да видим нещо по различно.
.А относно скъпото ти кажи дали е така при положение че един Ексейдж 2500 беше на цена малко над 140лв. Воблерите на Себил и на Ривър2сии бяха с по 5лв по скъпи от колкото в магазинската мрежа,което е близо 50% отгоре.Или ще кажеш че само това беше по скъпо,да ама мен това само ме интересуваше.Така че не че "не е по евтино"ами направо си е скъпо.Никой не те кара да се съгласяваш с коментарите ни но да твърдиш че не са адекватни и не отговарят на истината е несериозно.Щом си от двете страни на барикадата си мисля че си малко по пристрастен от колкото трябва.В крайна сметка щом болшинството от посетителите(с които съм контактувал) не са доволни ,има за какво. 

- Romanista
- научил се да хвърля
И в неделя имаше демонстрации, но явно не си оцелил точното време. Нали си съгласен, че не може да се прави такава демонстарция във всеки един момент. Повтаряме едно и също вече. Някои фирми може да са завишили пцени, но те са единици на фона на всички останали. Относно посетителите- болшинството си мрънкат по default.Затова казвам, че мнението им е неадекватно. Никой нищо не каза, за нещата, които бяха ба много достъпни цени , за качеството си. Търсят се само кусурите. За хубавото нищо не се казва 

Като цяло си беше пълна скръб.Много са интересни исказванията на ловците за това Изложение.Мързи ме да свалям цитати от тях.Който не го мързи да прегледа отзивите ще види негативното отношение на хората. 

Почвам да си мисля че ни налагаш да бъдем доволни от видяното.Искаше мнение получи го.Щом си и от другата страна,ще те посъветвам да се замислите защо сме недоволни, отколкото да ни убеждаваш в друго.Защото ако ние сме доволни и вие ще бъдете такива.
Казах каквото мислех и спирам да дискутирам въпроса щото ставаме досадни.
Поздрави и успех.
Казах каквото мислех и спирам да дискутирам въпроса щото ставаме досадни.
Поздрави и успех.