Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Romanista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011

Мнение от Romanista »

Изображение

Здравейте колеги!

Искам да Ви информирам, че от 30 Март до 4 Април в Международен Панаир Пловдив ще се проведе изложбата Природа Лов и Риболов. И тази година посетителите ще могат да разгледат най-новите продукти на фирмите Colmic, Milo, Shimano, Trabucco, Sensas и много други. Те ще демонстрират ново поколение влакна, изкуствени примамки, захранки, въдици и т.н. Една от многото е изненади, които очакват посетителите е, че на Природа Лов и Риболов ще присъства легендата в риболова Мило Коломбо, който е България, за да се запознае с изложението. Както всяка година има предвидена томбола с награди за посетителите, която ще се тегли в последният ден на изложбата. Ето какво още ще може да се види:

- демонстрации с ловни соколи
- шоу с високо проходими автомобили
- на 03.04 от 10 часа на водоема край село Войводиново ще се проведе състезание по риболов за деца до 10-годишна възраст. Записването на малчуганите започва от 9:00 часа.
- демонстрации със звукови примамки
- каравани и кемпери
- стрелба с лък и арбалет и много други изненади.

По същото време на територията на Панаира се провеждат още няколко изложби: Италиански фестивал на красотата; Изложбата за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване "Цветна пролет" и изложби за кучета и котки. Все изложби подходящи и за нежните половинки ;) Да не кажат, че са пренебрегнати пак :lol:
Ще бъде ще бъде интересно, така че заповядайте да разгледате.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Разбира се.Непременно ще отида да разгледам (и не само) :D изложбата.
Изображение
Изображение
Аватар
Romanista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Romanista »

Колеги изложбата започва днес и продължава до неделя. Чакам отзиви и впечатления от тези, които са я посетили :!:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Бях за 1 час. Има 3-4 по-интересни щанда и това е. Колмика на чичо Веско,Белополски също има интересни неща, "Мило" имат много неща, "Булит" мисля, че имаха щанд, Шимано ми се видя , че имат отделен щанд. Не видях Сенсас, може и да съм ги пропуснал. Като цяло Мило мисля, че най-много хващат окото. Добре са подредили всичко, а и с това червено се виждат от входа :lol:
Като цяло има какво да се види, да се разклати и пипне.
Който може да отиде, поне ще уплътни малко свободно време.
Изображение
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

Жалко че немога да присъствам,но и аз мисля че Мило ще са най-добре все пак италианецът Мило Коломбо, ще бъде специален гост на изложението :) :D :D
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

Аз ходих и видях и отово се разочаровах.Тая българщина край няма.Всички надули цените като за световно.На щанда на Шимано направо ми харесаха кви цени бяха праснали ,доста над тукашните.На друг щанд чувам разговор в който продавача уверява че въпросните воблери са на специална промоционална цена само за изложението, в крайна сметка се оказа че са с по 5лв нагоре от магазинската цена. Та безочието го има навсякъде ама там ми идва малко в повече.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

ULDO1 написа:Аз ходих и видях и отово се разочаровах.Тая българщина край няма.Всички надули цените като за световно.На щанда на Шимано направо ми харесаха кви цени бяха праснали ,доста над тукашните.На друг щанд чувам разговор в който продавача уверява че въпросните воблери са на специална промоционална цена само за изложението, в крайна сметка се оказа че са с по 5лв нагоре от магазинската цена. Та безочието го има навсякъде ама там ми идва малко в повече.
:lol: :lol: :lol:
Са сетиш,бях го написал ,ама някой го е забърсал,тая тема само риклама беше,ама чува ли някой.
п.п.
Или беше друга тема :roll:
На къса плувка,в репея...
tct

Мнение от tct »

Те тия търговци са по алчни от Лукойл.Тез цени са сложени да ловиш Златната рибка.И кат сложиш и бензина до там е..х ти изложението.Цифромания,лов и риболов. :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

mimi750830 написа: :lol: :lol: :lol:
Са сетиш,бях го написал ,ама някой го е забърсал,тая тема само риклама беше,ама чува ли някой.
п.п.
Точно тази мисля за остане. Определям я като информация, а не като реклама.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
jorkata76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jorkata76 »

В събота и аз посетих изложението,похарчих някой лев с удоволствие,но да наистина имаше надути цени при Шимано и при Белополски ми направи най силно впечатление."Като сме от село не ядем доматите с колците".
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

chirusa_bg написа:
mimi750830 написа: :lol: :lol: :lol:
п.п.
Точно тази мисля за остане. Определям я като информация, а не като реклама.
Ми грешно мислиш,щото мина,и пак си остава риклама за другата година.
На къса плувка,в репея...
Аватар
Romanista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Romanista »

Сложил съм темата за информация. За да съм полезен на тези колеги, които имат интерес към изложението и не са наясно, кога е. Мими теб какво те притеснява толкова дали е реклама или не не мога да разбера... Иначе мен ми е ясно от много време едно: Докато не се почне да се раздава без пари доволни няма да има :lol: Факт е, че имаше някои щандове, на които цените бяха завишени ( ако трябва да съм точен аз видях един такъв) Ама Защо трябва да се казва, че едва ли не всичко на това изложение и скъпо...айде стига вече де!!! Всяка година едни и същи коментари! Колкото да има кво да напишем и да покажем колко сме недоволни и как пак нищо не е станало. И не мога да разбера какво толкова по-различно от това,което е по магазините искате да видите...Някой ако ми каже голямо евала ще му кажа. Цифромания било, не знам си кво...Аз друго да ви питам. Специално тия дето са най-недоволни.Кой от вас дойде с нагласа да купува нещо от изложението и цените го спряха?
tct

Мнение от tct »

Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините. :lol:Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота. :D
Аватар
sme6ko83
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sme6ko83 »

tct написа:Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините. :lol:Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота. :D
Обикновено хората отиват на изложение за да разгледат и изберат от многото стока най-доброто за тях (естествено до определена цена),а не за някоя "промоция"! За промоции се насочете към руския пазар!
tct

Мнение от tct »

sme6ko83 написа:
tct написа:Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините. :lol:Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота. :D
Обикновено хората отиват на изложение за да разгледат и изберат от многото стока най-доброто за тях (естествено до определена цена),а не за някоя "промоция"! За промоции се насочете към руския пазар!
То май Димитровградския по близо :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”