Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011
Модератор: dantho.mihov
- Romanista
- научил се да хвърля
Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011

Здравейте колеги!
Искам да Ви информирам, че от 30 Март до 4 Април в Международен Панаир Пловдив ще се проведе изложбата Природа Лов и Риболов. И тази година посетителите ще могат да разгледат най-новите продукти на фирмите Colmic, Milo, Shimano, Trabucco, Sensas и много други. Те ще демонстрират ново поколение влакна, изкуствени примамки, захранки, въдици и т.н. Една от многото е изненади, които очакват посетителите е, че на Природа Лов и Риболов ще присъства легендата в риболова Мило Коломбо, който е България, за да се запознае с изложението. Както всяка година има предвидена томбола с награди за посетителите, която ще се тегли в последният ден на изложбата. Ето какво още ще може да се види:
- демонстрации с ловни соколи
- шоу с високо проходими автомобили
- на 03.04 от 10 часа на водоема край село Войводиново ще се проведе състезание по риболов за деца до 10-годишна възраст. Записването на малчуганите започва от 9:00 часа.
- демонстрации със звукови примамки
- каравани и кемпери
- стрелба с лък и арбалет и много други изненади.
По същото време на територията на Панаира се провеждат още няколко изложби: Италиански фестивал на красотата; Изложбата за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване "Цветна пролет" и изложби за кучета и котки. Все изложби подходящи и за нежните половинки

Ще бъде ще бъде интересно, така че заповядайте да разгледате.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Изложба ПРИРОДА ЛОВ И РИБОЛОВ 2011
Разбира се.Непременно ще отида да разгледам (и не само)
изложбата.

- Romanista
- научил се да хвърля
Колеги изложбата започва днес и продължава до неделя. Чакам отзиви и впечатления от тези, които са я посетили 

-
- разбира нещата
Бях за 1 час. Има 3-4 по-интересни щанда и това е. Колмика на чичо Веско,Белополски също има интересни неща, "Мило" имат много неща, "Булит" мисля, че имаха щанд, Шимано ми се видя , че имат отделен щанд. Не видях Сенсас, може и да съм ги пропуснал. Като цяло Мило мисля, че най-много хващат окото. Добре са подредили всичко, а и с това червено се виждат от входа
Като цяло има какво да се види, да се разклати и пипне.
Който може да отиде, поне ще уплътни малко свободно време.

Като цяло има какво да се види, да се разклати и пипне.
Който може да отиде, поне ще уплътни малко свободно време.

Жалко че немога да присъствам,но и аз мисля че Мило ще са най-добре все пак италианецът Мило Коломбо, ще бъде специален гост на изложението

Аз ходих и видях и отово се разочаровах.Тая българщина край няма.Всички надули цените като за световно.На щанда на Шимано направо ми харесаха кви цени бяха праснали ,доста над тукашните.На друг щанд чувам разговор в който продавача уверява че въпросните воблери са на специална промоционална цена само за изложението, в крайна сметка се оказа че са с по 5лв нагоре от магазинската цена. Та безочието го има навсякъде ама там ми идва малко в повече.
-
- разбира нещата
ULDO1 написа:Аз ходих и видях и отово се разочаровах.Тая българщина край няма.Всички надули цените като за световно.На щанда на Шимано направо ми харесаха кви цени бяха праснали ,доста над тукашните.На друг щанд чувам разговор в който продавача уверява че въпросните воблери са на специална промоционална цена само за изложението, в крайна сметка се оказа че са с по 5лв нагоре от магазинската цена. Та безочието го има навсякъде ама там ми идва малко в повече.

Са сетиш,бях го написал ,ама някой го е забърсал,тая тема само риклама беше,ама чува ли някой.
п.п.
Или беше друга тема

На къса плувка,в репея...
Те тия търговци са по алчни от Лукойл.Тез цени са сложени да ловиш Златната рибка.И кат сложиш и бензина до там е..х ти изложението.Цифромания,лов и риболов. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно тази мисля за остане. Определям я като информация, а не като реклама.mimi750830 написа:![]()
![]()
![]()
Са сетиш,бях го написал ,ама някой го е забърсал,тая тема само риклама беше,ама чува ли някой.
п.п.
Или беше друга тема
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- jorkata76
- научил се да хвърля
В събота и аз посетих изложението,похарчих някой лев с удоволствие,но да наистина имаше надути цени при Шимано и при Белополски ми направи най силно впечатление."Като сме от село не ядем доматите с колците".
-
- разбира нещата
Ми грешно мислиш,щото мина,и пак си остава риклама за другата година.chirusa_bg написа:Точно тази мисля за остане. Определям я като информация, а не като реклама.mimi750830 написа:![]()
![]()
![]()
п.п.
Или беше друга тема
На къса плувка,в репея...
- Romanista
- научил се да хвърля
Сложил съм темата за информация. За да съм полезен на тези колеги, които имат интерес към изложението и не са наясно, кога е. Мими теб какво те притеснява толкова дали е реклама или не не мога да разбера... Иначе мен ми е ясно от много време едно: Докато не се почне да се раздава без пари доволни няма да има
Факт е, че имаше някои щандове, на които цените бяха завишени ( ако трябва да съм точен аз видях един такъв) Ама Защо трябва да се казва, че едва ли не всичко на това изложение и скъпо...айде стига вече де!!! Всяка година едни и същи коментари! Колкото да има кво да напишем и да покажем колко сме недоволни и как пак нищо не е станало. И не мога да разбера какво толкова по-различно от това,което е по магазините искате да видите...Някой ако ми каже голямо евала ще му кажа. Цифромания било, не знам си кво...Аз друго да ви питам. Специално тия дето са най-недоволни.Кой от вас дойде с нагласа да купува нещо от изложението и цените го спряха?

Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините.
Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота. 

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Обикновено хората отиват на изложение за да разгледат и изберат от многото стока най-доброто за тях (естествено до определена цена),а не за някоя "промоция"! За промоции се насочете към руския пазар!tct написа:Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините.Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота.
То май Димитровградския по близоsme6ko83 написа:Обикновено хората отиват на изложение за да разгледат и изберат от многото стока най-доброто за тях (естествено до определена цена),а не за някоя "промоция"! За промоции се насочете към руския пазар!tct написа:Ми то трябваше май цените да са промоционални,тъй де да се даде възможност на по широк кръг от хора да си вземат нещо качествено на тънко.Чий да го диря да се набутам за нещо ,което след месец - два ша го взема по евтино от магазините.Виж, направих си една разходка из Пловдив - красота.