Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

1 излет и няколко доказателства
- Vid
- кандидат преподавател
Re: 1 излет и няколко доказателства
Добре си ги наловил колега. Сега си спомням, че наскоро спорихме с теб за такъмите за спинингов рибалов, а сега разбирам защо, ти просто си плувкар и дънар. Няма лошо, аз съм от Хасково и много обичам южните дестинации - яз.Кърджали, Ивайловград и р.Арда, но умишлено пропускам Студен кладенец. Няколко пъти съм ходил на язовира основно до с.Рабово, до стената и освен слънчевки, нищо друго не съм хванал и сега, чак съм учуден, че на този язовир има риба....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Поморийския
- ще става разбирач
Риби има вода като гледам няма много готини снимки .Преди 25 и повече г.тоя мостсе огъваше от рибари за риболов на АЛАЙ а иначе скобар офицялно.....
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Николай Русков в риболова!...а моя милост заема стойка, като куче птичар до китаеца...

- antivik
- кандидат преподавател
Коя ще да е тази личностsapuna написа:Николай Русков в риболова!...а моя милост заема стойка, като куче птичар до китаеца...![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Поморийския
- ще става разбирач
antivik написа:Коя ще да е тази личностsapuna написа:Николай Русков в риболова!...а моя милост заема стойка, като куче птичар до китаеца...![]()
![]()
Немам честа да я познавам.
![]()
Един дето има издадени книжки за риболова имам една книга ама е в Кърджали има доста верни статии ама рибарлъка много бързо се променя и вече звучат доста архаично
- antivik
- кандидат преподавател
А-ха, добре че е Мистър Гугле та го видех кой е. Ма от как има интернет книги не купувам, па и гледам да усвоявам парите за по съществени неща
. А и теорията си е теория, но друго си е да седне човек на брега и да почне да размахва сопата и да сменя монтажи и стърви. Накрая от поправяне на собствени грешки, сам ще се научи човек
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
ББББББББББББББББрррррррррррраааааааааааавввввввввввоооооо добър репортаж за добър излет

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ