Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Буната на НОЙ-Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- ribolovec2
- новобранец
Кацнах там в 7 без 15 идокато си намеря място на ония четирикракитеработи стана 7. Метнах дънната да кисне там и след малко метнах и бобмардата и почвам да влача.Гледам как въртят другите и аз така правя. Всички вадеха платерини по 50-60 сантима само аз нищо. Тоест две сафриденца по има-няма 10 сантима. Също извадихи едно дет мяза на попче ама по тясно и по дълго.едно поне двадесет пъти го осещам че ми пипа и се на едно и също място. пробвах да му отпусна влакънце пробвах сда продължавам да водя абе сичко пробвах обаче нема брате.
Дайте малко акъл за монтажа как се води и как се усещарибата. а и как се засича.
Бях с майка 0,25 вирбел повод 0,165 и кука 7
Дайте малко акъл за монтажа как се води и как се усещарибата. а и как се засича.
Бях с майка 0,25 вирбел повод 0,165 и кука 7
- ribolovec2
- новобранец
- Ribar_Karyk
- новобранец
Завърнах се !
Петък към 18 часа до към 19 часа 1 платирина към 50 сантима и 2 заргани ама писалки.
Събота от 14 до 18 10 платирини и 1 заргана , ама от платирините само 4 бяха с добра големина и ставаха за скара
. Общо взето слаба работа , днес не отидох щото ми свършиха червеите , аз чакам малко застудяване и тогава вече да се почва с големите платирини на дънна и заргана на бомбарда ! 
Петък към 18 часа до към 19 часа 1 платирина към 50 сантима и 2 заргани ама писалки.
Събота от 14 до 18 10 платирини и 1 заргана , ама от платирините само 4 бяха с добра големина и ставаха за скара

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами що не питаш "старото" да те отвори кога става и кога не .... бе човек , можеше да си спестиш разкарванетоpaynera написа:да. днес пак ходих ама има6е голяма вална и стоях само 15 мин и си трагнах.аз само на НОИ ходя 6тото ми е близко

...а Калканчооооо..... що не ми се обади по Уикенда, бре.... нали щеше да дръннеш един тел. На сега питай "ко'фана" и "колко" другите

Последно промяна от durumov на Вто Сеп 12, 2006 3:58 pm, променено общо 2 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
....и кат си извади пръстите от контакта ...и са събуди, нали.....тез кила дето ми ги мяткаш не ми минават ................. Я ела да ти направя едно показно, бе пиле шареноkalkan4o написа:Дурумий аз ходя и фащам или се опитвам да хващам днеска 4,5 кила(2ма ама аз лових повече) вчера 1 кило оня ден 2 кила ко повече.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Ribar_Karyk
- новобранец
Ей сега идвам от НОЙ , буквално я накъсахме рибата , супер ама супер много кълве и все парчета по 40 см и нагоре един изкара сигурно 2 кила кефал, аз лично за час и половина хванах около 20 риби не съм ги броил и всичките с много добра големина перфектни за скара , утре времето го дават същото като днеска и смятам от рано да съм там и да стоя до като спре да кълве