Буната на НОЙ-Варна

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
ribolovec2
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec2 »

Кацнах там в 7 без 15 идокато си намеря място на ония четирикракитеработи стана 7. Метнах дънната да кисне там и след малко метнах и бобмардата и почвам да влача.Гледам как въртят другите и аз така правя. Всички вадеха платерини по 50-60 сантима само аз нищо. Тоест две сафриденца по има-няма 10 сантима. Също извадихи едно дет мяза на попче ама по тясно и по дълго.едно поне двадесет пъти го осещам че ми пипа и се на едно и също място. пробвах да му отпусна влакънце пробвах сда продължавам да водя абе сичко пробвах обаче нема брате.

Дайте малко акъл за монтажа как се води и как се усещарибата. а и как се засича.

Бях с майка 0,25 вирбел повод 0,165 и кука 7
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

ribolovec2 написа: Бях с майка 0,25 вирбел повод 0,165 и кука 7
Повода ти е дебел. Ползвай не повече от 0,12 реален диаметър. И колкото по прозрачно толкова по добре.
Чума да тръшне бракониерите!
Аватар
ribolovec2
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec2 »

А майката колко да е дебела?
Аватар
Ribar_Karyk
новобранец
новобранец

Мнение от Ribar_Karyk »

Завърнах се !

Петък към 18 часа до към 19 часа 1 платирина към 50 сантима и 2 заргани ама писалки.

Събота от 14 до 18 10 платирини и 1 заргана , ама от платирините само 4 бяха с добра големина и ставаха за скара ;) . Общо взето слаба работа , днес не отидох щото ми свършиха червеите , аз чакам малко застудяване и тогава вече да се почва с големите платирини на дънна и заргана на бомбарда ! ;)
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

днес от 10.00 -14.00 ч. около 20 платерини около 40 см. на плава6та бонбарда
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

Payner това пак на Ной ли е?
Аватар
paynera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от paynera »

да. днес пак ходих ама има6е голяма вална и стоях само 15 мин и си трагнах.аз само на НОИ ходя 6тото ми е близко
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Никой ли не вадеше?
За бракониерите само слънчаци :lol: !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

paynera написа:да. днес пак ходих ама има6е голяма вална и стоях само 15 мин и си трагнах.аз само на НОИ ходя 6тото ми е близко
Ами що не питаш "старото" да те отвори кога става и кога не .... бе човек , можеше да си спестиш разкарването :wink:

...а Калканчооооо..... що не ми се обади по Уикенда, бре.... нали щеше да дръннеш един тел. На сега питай "ко'фана" и "колко" другите :lol: :lol: :lol: някои асистенти от женски род в къщи пак имат инфектирани пръсти от чистене на риба ...а аз от зелени люспи не мога да се отърва.... :lol: :lol: :lol: дето бръкна ... само люспи излизат..... ши'спиш на терасата...вика буля :wink: ... да ама нъцки !!! ...мене само прогнозката ми за времето ме командва сега, друго не признавам :idea:
Последно промяна от durumov на Вто Сеп 12, 2006 3:58 pm, променено общо 2 пъти.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Дурумий аз ходя и фащам или се опитвам да хващам днеска 4,5 кила(2ма ама аз лових повече) вчера 1 кило оняден 2 кила ко повече :lol: .
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

kalkan4o написа:Дурумий аз ходя и фащам или се опитвам да хващам днеска 4,5 кила(2ма ама аз лових повече) вчера 1 кило оня ден 2 кила ко повече :lol: .
....и кат си извади пръстите от контакта ...и са събуди, нали.....тез кила дето ми ги мяткаш не ми минават ................. Я ела да ти направя едно показно, бе пиле шарено :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Дурумич...не тъй с рогата...ще го уплашиш Малкио Калканчо...после требе да му търсим врачка да му бае против уроки и уплахи...хахахаха... :lol:
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

Е "профисионалистите" няма ли нещо да се похвалят :).
Аватар
Ribar_Karyk
новобранец
новобранец

Мнение от Ribar_Karyk »

Ей сега идвам от НОЙ , буквално я накъсахме рибата , супер ама супер много кълве и все парчета по 40 см и нагоре един изкара сигурно 2 кила кефал, аз лично за час и половина хванах около 20 риби не съм ги броил и всичките с много добра големина перфектни за скара , утре времето го дават същото като днеска и смятам от рано да съм там и да стоя до като спре да кълве ;)
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Дурумов да умра ако те лъжа и с ГРАМЧЕ!

3 дни поред на вълнолома там са ми успехите!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”