Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Буната на НОЙ-Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- Ribar_Karyk
- новобранец
Буната на НОЙ-Варна
Абе доста риба имаше последните 2 седмици на НОЙ , но аз минавах и проверявах само , така и не се наканих да метна и в крайна сметка в неделя отидох , кълвеше но не както преди 2 седмици , аз лично хванах 1 заргана и 4 иларийки по 250 грама сигурно
, но около мене вадиха солидни кефали , та така до към 1 и 30 и тогава изведнъш спря да кълва ама нищо, нито кая нито заргана , нито сафрид нищо нямаше.
Някой който е ходил днес на НОЙ да каже как е положението и тези които ходят да пишат тук че да знам дали е излязла да ида да метна пак ;(

Някой който е ходил днес на НОЙ да каже как е положението и тези които ходят да пишат тук че да знам дали е излязла да ида да метна пак ;(
Re: Буната на НОЙ-Варна
info.- от петък сутрин и събота вечер:потъваща бомбарда/Mawer-AFF-3/ влакно-Daiwa 0.14 кука-gamakatsu1050A-hard-12-за двата дена общо 7 заргани,8 писалки,25 платерини-хубави и 4 малки чернокопа!Мои познати по-добър улов на Фичоза!
- Ribar_Karyk
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Бомбарда да.Заргана има но ти трябва фин такъм на който да я вадиш а на такаф фин такам забрави да изкараш тия платерини.Еми малко над 10 кила изкарахме само че може би 1/3 от рибите падаха във водата понеже нямахме кеп и като я дигнеш се откача с тях става още повече рибата може би кам 13 кила на 4 човека.От 10 и 30 до 12.
А днеска съм там от 6 часа до 10 и 15 и нищо интересно.Много Боклуч една заргана 30см.1 човек изкара стабилна платерина около 30см и е единствената.
Днеска фанах първата риба на Ной така че не съм изтарвал нищо
.
А днеска съм там от 6 часа до 10 и 15 и нищо интересно.Много Боклуч една заргана 30см.1 човек изкара стабилна платерина около 30см и е единствената.
Днеска фанах първата риба на Ной така че не съм изтарвал нищо

За бракониерите само слънчаци
!

- Ribar_Karyk
- новобранец
- ribolovec2
- новобранец