за риба около Враца или Монтана

Модератор: Кърцата

Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: за риба около Враца или Монтана

Мнение от szhristov »

Привет,

...прясно инфо :arrow: днешно от яз. Смирненски - платено - Монтанско 8)
От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър :rolleyes: , но се отскубна) и 2-3 подчуквания на големи блесни най-вероятно от щука или костур. Целта ми беше Щука, но нямаше попадения :roll: . Като цяло беше мъчен риболов.
Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Огоста :arrow: отново случайни риби - явно още е студено. Като хвърли хайвера мирната риба се надявам да тръгне и хищника :twisted:
..иначе уклея си върви.

Поздрави

:drinkers:
...и наслука
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: за риба около Враца или Монтана

Мнение от Nikola Polizovski »

szhristov написа:Привет,

...прясно инфо :arrow: днешно от яз. Смирненски - платено - Монтанско 8)
От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър :rolleyes: , но се отскубна) и 2-3 подчуквания на големи блесни най-вероятно от щука или костур. Целта ми беше Щука, но нямаше попадения :roll: . Като цяло беше мъчен риболов.
Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Огоста :arrow: отново случайни риби - явно още е студено. Като хвърли хайвера мирната риба се надявам да тръгне и хищника :twisted:
..иначе уклея си върви.

Поздрави

:drinkers:
Колеги,моля Ви да спазвате подразделите в форума :wink: Имено последното мнение тук,а и няколко други преди това,повече отговарят за в ИНФОРМАЦИИ ЗА ВОДОЕМИТЕ,а точно последното с малко повече грим :wink: и за РИБОЛОВНИ ИЗЛЕТИ.
Не искаме да удараме ключ по темите....но просто се губи целта на даден подраздел .Затова дайте си поне малко труда да спазвате подразделите.
Поздрави :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Заключено

Обратно към “Отивам naRiba”