Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

за риба около Враца или Монтана
Модератор: Кърцата
- szhristov
- ще става разбирач
Re: за риба около Враца или Монтана
Привет,
...прясно инфо
днешно от яз. Смирненски - платено - Монтанско 
От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър
, но се отскубна) и 2-3 подчуквания на големи блесни най-вероятно от щука или костур. Целта ми беше Щука, но нямаше попадения
. Като цяло беше мъчен риболов.
Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Огоста
отново случайни риби - явно още е студено. Като хвърли хайвера мирната риба се надявам да тръгне и хищника
..иначе уклея си върви.
Поздрави

...прясно инфо

От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър

Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Огоста

..иначе уклея си върви.
Поздрави

...и наслука
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: за риба около Враца или Монтана
Колеги,моля Ви да спазвате подразделите в форумаszhristov написа:Привет,
...прясно инфоднешно от яз. Смирненски - платено - Монтанско
От 7ч. до 16ч. на всякакви изкуствени имах 5 хванати клена, 1 откачен костур(доста беше добър, но се отскубна) и 2-3 подчуквания на големи блесни най-вероятно от щука или костур. Целта ми беше Щука, но нямаше попадения
. Като цяло беше мъчен риболов.
Вчера и ония ден на разрешеното на яз. Огостаотново случайни риби - явно още е студено. Като хвърли хайвера мирната риба се надявам да тръгне и хищника
![]()
..иначе уклея си върви.
Поздрави

Не искаме да удараме ключ по темите....но просто се губи целта на даден подраздел .Затова дайте си поне малко труда да спазвате подразделите.
Поздрави

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!