Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За щука на рибарник Бадема-Пловдивско
Модератор: sapuna
- antivik
- кандидат преподавател
Re: За щука на рибарник Бадема-Пловдивско
Значи ти е много читав телефоня, а и аз успях да цопна моя във водата, так че сега за апарата внимавам на МАХ.burg написа:От сърце - Благодаря на всички за добрите думи и нека късмета Ви споходи през цялата годинаДоколкото до снимките -правих ги с ЖиСиЕма в ръка с риск да го изтърва
- та от десетина пози снимани във водата само 2 беха читави. За финалните снимки помолих собственичката да помага и благодарение на нея станаха факт
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- разбира нещата
Абе верно, не искам да му правя рекламаantivik написа: Значи ти е много читав телефоня, а и аз успях да цопна моя във водата, так че сега за апарата внимавам на МАХ.

Браво за хубавата риба колега. Класна си е отвсякъде !
Искам да попитам следното нещо - там има ли количество щуки, т.е пускани ли са допълнително или има само такива инцидентни ? Определено съм много заинтересован от водоема. Ако и доста щуки има ще съм много радостен да го посещавам !
Благодаря предварително за инфото.
Поздрави
Мариан
Искам да попитам следното нещо - там има ли количество щуки, т.е пускани ли са допълнително или има само такива инцидентни ? Определено съм много заинтересован от водоема. Ако и доста щуки има ще съм много радостен да го посещавам !
Поздрави
Мариан
-
- разбира нещата
При първа възможност ще се опитам да събера достоверна информация - (директно от собственика ),ако някой друг не се включи преди товаMapuaH написа: Ако и доста щуки има ще съм много радостен да го посещавам !
Поздрави
Мариан

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако изхождаме от факта че всеки който лови на рибка хваща ,означава че гъстотата на щуките е добра! С изкуствените примамки е по сложно -не всеки който върти ,както може ..изпитва удоволствие от слука като колегата Бург!MapuaH написа:Браво за хубавата риба колега. Класна си е отвсякъде !
Поздрави
Мариан
-
- разбира нещата
badema написа: Ако изхождаме от факта че всеки който лови на рибка хваща ,означава че гъстотата на щуките е добра! С изкуствените примамки е по сложно -не всеки който върти ,както може ..изпитва удоволствие от слука като колегата Бург!

Благодаря за точния отговор !
То с всеки вид риболов е така
Който лови хваща, койдто не лови не хваща
Ако винаги се хващаше, то къде отива тръпката ?
Благодаря още веднъж. При първа възможност ще проверя водоема. Моля, само да ми напишете какъв размер щуки преобладават във водоема.
Поздрави и весели празници.
Мариан
То с всеки вид риболов е така

Благодаря още веднъж. При първа възможност ще проверя водоема. Моля, само да ми напишете какъв размер щуки преобладават във водоема.
Поздрави и весели празници.
Мариан
Разговарял съм с Коцето(собственика) и каза че е пускал щуки за да контролират популациите на другите риби,тъй като там рибата не се лови и продава промишлено.
Това е което мога да ви дам като инфо от достоверен източник
Това е което мога да ви дам като инфо от достоверен източник

На 24.04 Великден направих един релаксиращ риболов,бях си взел с мен и един малък помощник
.
Коцето собственника на водоема също се бе отдал на риболов.
Ето и малко снимков материал.

Имаше и още риби но благодарение на компанията ми /човека с шапката/
ми беше трудно да снимам.

Коцето собственника на водоема също се бе отдал на риболов.
Ето и малко снимков материал.

Имаше и още риби но благодарение на компанията ми /човека с шапката/

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Анкета относно промяна на условията за риболов на Бадема
Чудя се дали от 21 май да не променя условията за риболов , понеже рибата е нагъсто ,не може да расте нормално и скоро няма да се разреди да взема долните дупки да ги пусна на 10 лева -до 3 кг риба независимо от вида над минималните размери/сом,щука,шаран,лин,амур,каракуда / или един екземпляр над 3 кг -1 въдица с 1 кука ,самостоятелен живарник/мин1.5м./ ,кукоизваждач,кеп.
Горните дупки ще ги оставя само за ценители на хвани-пусни със задължително оборудване -дюшек,антибиотик и т.н.
Ще съм благодарен на сериозни мнения по темата,особено от риболовци запознати с водоема!
Горните дупки ще ги оставя само за ценители на хвани-пусни със задължително оборудване -дюшек,антибиотик и т.н.
Ще съм благодарен на сериозни мнения по темата,особено от риболовци запознати с водоема!
- jorkata76
- научил се да хвърля
Коце аз мисля че това което си на мислил не е лошо като идея,след като знам какво количество риба държиш по клетките,но това е лично мое мнение ти си Боса. 

Здравеите колеги,бихте ли обяснили кьде се намира водоема и какви са условията-такса ,заплащане на рибата,каква риба има и т.н.? Благодаря предварително и наслука на всички !!!