Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2011
и аз съм хващал но в общия случай поне по наще южни ширини е между 50-тия и 100-ния метър 

Качествени чепарета Borkata

-
- научил се да хвърля
интересно дали този зарган е хванат в български черномерски води или на юг от нас...
-
- новобранец
1 бр. за мен.
Събота-буните на кранево. От 6.00 до 10.00 часа. Само една малка писалка. След целувка си пое по пътя да порасне.

Събота-буните на кранево. От 6.00 до 10.00 часа. Само една малка писалка. След целувка си пое по пътя да порасне.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не се ли правят вече проби за любимия ми зарган? приготвил съм му тази година специален такъм ама още не съм го пуснал в действие
някой да се похвали с някои опит с бомбарда на зарганските места пък дори и неуспешен?

Днес хванах първия си зарган. Сравнено с миналата година, сега е слабо. По това време се хващаха по няколко броя на ден. Но тази година май по-малко ходят колегите - пътеките тревясали, обрасли, неутъпкани....
Браво Боци нямаш спиране аз лично смятам да почвам да го търся целенасочено началото средата на юлиБоцмана написа:Днес хванах първия си зарган. Сравнено с миналата година, сега е слабо. По това време се хващаха по няколко броя на ден. Но тази година май по-малко ходят колегите - пътеките тревясали, обрасли, неутъпкани....
Че то такава риба има ли в Ч. море...
Миналата година имаше и то рано се появи 31.05 с проби и усилия извадих 6-7 бр. Тази год. не съм я търсил ама имам лошо предчуствие, че я нЕма никъде 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
браво за заргана.вярно е ,че миналата година от по-рано се заобаждаха.и аз като колегата смятам да тръгна по-отговорно около началото-средата на юли.

Аз пък като намалее сафрида -към средата на септември.BorisK написа:браво за заргана.вярно е ,че миналата година от по-рано се заобаждаха.и аз като колегата смятам да тръгна по-отговорно около началото-средата на юли.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Заргана е навсякъде.Като хищна риба гони дребната граца, трицона и хамсия.Не ще се появи в близост до брега докато не се излюпят рибки от тазгодишното поколение.Също не се забелязва и ува, с която се храни и преследва.До края на юли средата на август-само редки екземпляри.
Това е според мен!
Това е според мен!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
А да познаем сега-на бързопотъваща бомбарда, на моста от лявата страна, в ... в колко часа бе ТошеТошето написа: ...Уловен на Дружба
Oт около 10 до обяд
бавно потъваща 25 гр. заради водораслите,и бомбарда хвърлях в дясно на моста 

За да поискаш, трябва да дадеш
Meн друго ме тревожи, че увата я има зарган няма
Сутринта на вълнолома пробваха едни колеги без резултат морето гладко като стъкло . Толкова пък никой от никъде да не се похвали с 10-на бройки до това време ... Мрежарите и те се оплакват, че я нема .. Ще чакаме.. ама не в къщи
Скоро тръгвам да я търся ..