Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
къде мога да хвана попчета в слънчев бряг?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- batlar
- вече хвърля и на тежко

- Обратна връзка:
Re: къде мога да хвана попчета в слънчев бряг?
колега на слънчев бряг специално калвът от кубан до хелена по цялата плажна ивица
значи заставаш с гръб към морето и мяташ напред
сори за спама ама не се сдържах
както казаха колегите търси по каменисто дъно и на скарида или парче от риба пак става
айде наслука
значи заставаш с гръб към морето и мяташ напред
сори за спама ама не се сдържах
както казаха колегите търси по каменисто дъно и на скарида или парче от риба пак става
айде наслука
а да за тея дракони чух от няколко места дайте някжа снимка на тоя звяр или как точно и е името на тая твар че да я потърсяБожидар Стойков написа:Мятай ги на фара в стария Несебър(голямото пристанище от към южната страна)
На монтажа който посочи по горе но гледай едната кука да пада ПОД тежестта! Другата също няма да я качваш много на горе. На бял червей според мен е най добре или скарида. Ако има нещо питай и се пази от дракони ако не ги познаваш!
а иначе за това пристанище искаш да кажеш по пътя за стария град се пада отляво там дет има една малничка нали
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

С червено ти е пътя за мястото, което съм оградил, а с зелено съм оградил мелницата, пристанището се пада от дясната страна като погледнеш към стария град (юг!)
По пътя ще видиш и рибарски магазин който отваря в 8 и може да си накупиш стръв и др.

мерси колега имаш едно пиене от мен барман съмБожидар Стойков написа:
С червено ти е пътя за мястото, което съм оградил, а с зелено съм оградил мелницата, пристанището се пада от дясната страна като погледнеш към стария град (юг!)
само още един-два въпроса
1.ползвам телескопче 2,40 дълго както споменах не съм ловил в солени води и такъмите ми са изцяло за речен риболов боравя добре с тях но все пак дали ще е пречка подобна въдица?
2.не съм бил на мястото но се ориентирах добре и ще го намеря та нещо като билети такси на някои трябва ли да плащам и ще са ми нужни ли или просто да ида и да метна въдицата
На морето риболова е свободен, а за такъмите, може водачите да ерозират и на макарата да и стане нещо от солената вода ..
GO BIG OR GO HOME
суперLakoz написа:На морето риболова е свободен, а за такъмите, може водачите да ерозират и на макарата да и стане нещо от солената вода ..
много благодаря на всички за съветите дано да намеря време събота или неделя да отида да си направя кефа че само на плаж да ходя без въдица си е чисто наказание с толкоз вода около мен
ако стане и отида ще пиша какво е станало
естествено ако някое драконче не ми парализира прастите
абе през СБ минаваше една река си спомням, като малък съм ловил риба на нея от моста , сега последно беше много обрасла не знам дали още има риба ?
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Колега, пробва ли попа на това място? 
Едва ли си го пробвал поради гадното време, вятъра и голямата вълна
Едва ли си го пробвал поради гадното време, вятъра и голямата вълна

- qno_zloo
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Привет колеги, живи и здрави утре рано заминавам за Несебър с едно багерче на Шимано и 4 метров фидер с подобаваща акция, та за риболова да споделите нещо.
За белия червей знам от 10 години че се ползва с успех и за морския риболов, въпроса ми е да слагам ли кошничка за бели или само олово, другия въпрос е;
Значи миналата година хванах около 40 зарганчета малки които ги пусках веднага обратно да си плуват, бях на едно малко кейче до луна парка на новата алея дето върви влакчето.
Та тази година пак ли да се пробвам за зарганчета или да ходя на фара дето колегата е посочил, заргана го лових на бомбарда с 1,5метра повод на блатен червей и въртях колко мога бързо, там на Фара излизат ли заргани или само в плиткажа понеже аз мятах посока Какао а там е плитко, гледах и няколко лодки с мрежи.
Ще съм благодарен за коментар на поста ми.
За белия червей знам от 10 години че се ползва с успех и за морския риболов, въпроса ми е да слагам ли кошничка за бели или само олово, другия въпрос е;
Значи миналата година хванах около 40 зарганчета малки които ги пусках веднага обратно да си плуват, бях на едно малко кейче до луна парка на новата алея дето върви влакчето.
Та тази година пак ли да се пробвам за зарганчета или да ходя на фара дето колегата е посочил, заргана го лових на бомбарда с 1,5метра повод на блатен червей и въртях колко мога бързо, там на Фара излизат ли заргани или само в плиткажа понеже аз мятах посока Какао а там е плитко, гледах и няколко лодки с мрежи.
Ще съм благодарен за коментар на поста ми.
Последно промяна от qno_zloo на Вто Авг 09, 2011 10:30 am, променено общо 1 път.
Lovi gi dam kadeto ima kamani i skalimle4ko написа:ами как дънно олово 40гр, 2 куки над него с поводи по 15-20см и бял червейDimy написа:марината е пристана за яхти във Влас
а как ги ловиш , що не питаш някой местен рибар
така првилно ли е няма много рибари тук нямам кого да питам?