Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
къде мога да хвана попчета в слънчев бряг?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
къде мога да хвана попчета в слънчев бряг?
От 3 дни опитвам на скалите между Слънчев бряг и Свети влас и не става!
Къде да я тарся тая пущина?
Къде да я тарся тая пущина?
Re: къде мога да хвана попчета в слънчев бряг?
що не отидещ на някой кей или марината
ами не знам какво е това марината?Dimy написа:що не отидещ на някой кей или марината
а иначе кейовете са далеч от мен пък нямам много свободно време и изкам само да хвана кило попчета че да ми олекне не съм ходил за риба от 10 месеца кайете каде да я търся тая пущина и има ли начин да я привлеча някак с захранка знам ли?
никога не съм ловил в морски води!
Не става със захранка, търси ги по каменисто дъно, между камъните. Там се крият обикновенно
Поздрави и наслука (:
Поздрави и наслука (:
GO BIG OR GO HOME
Lakoz написа:Не става със захранка, търси ги по каменисто дъно, между камъните. Там се крият обикновенно
Поздрави и наслука (:
ами и аз тъй си мислех за захранката но отчаяно се надявах някой да ми каже нов начин
лошото е, че тук където съм няма каменисто дъно пясък и водорасли та е за страх
неще и тва е дайте моля ви някое добро място в околноста, където си струва да опитам та ако ще и в Несебър да е!!!
марината е пристана за яхти във Влас
а как ги ловиш , що не питаш някой местен рибар
ами как дънно олово 40гр, 2 куки над него с поводи по 15-20см и бял червейDimy написа:марината е пристана за яхти във Влас
така првилно ли е няма много рибари тук нямам кого да питам?
Белия червей го остави за язовирите, за попчета пробвай на скариди/миди/пилешки воденички/каквото месо се сетиш. Иначе другото е окей. (:
GO BIG OR GO HOME
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Мятай ги на фара в стария Несебър
(голямото пристанище от към южната страна)
На монтажа който посочи по горе но гледай едната кука да пада ПОД тежестта! Другата също няма да я качваш много на горе. На бял червей според мен е най добре или скарида. Ако поседиш поне 2 часа повече от 1 кило ти е гарантирано! но има и доста дребно...
Ако има нещо питай и се пази от дракони ако не ги познаваш!
На монтажа който посочи по горе но гледай едната кука да пада ПОД тежестта! Другата също няма да я качваш много на горе. На бял червей според мен е най добре или скарида. Ако поседиш поне 2 часа повече от 1 кило ти е гарантирано! но има и доста дребно...
Ако има нещо питай и се пази от дракони ако не ги познаваш!
Последно промяна от Божидар Стойков на Пет Юни 24, 2011 9:32 pm, променено общо 1 път.

ами да и аз така чух за разните меса но първия път нямах нищо такова и пробвах на салам шпеков "бургас" и телешки някъв гаден ама нещеLakoz написа:Белия червей го остави за язовирите, за попчета пробвай на скариди/миди/пилешки воденички/каквото месо се сетиш. Иначе другото е окей. (:
а иначе в магазина дет си купувам "апаратурата" казаха, че червейчетата са давали добри резултати
хванах само три риби едната беше попче малко много малко а другите две не ги знам кви са грозни бяха
аха също да питам и вятър и лошо време пречка ли са?
Бахти, човек две години да не си е във България, и хората почнали да ловят попчета на бял червей...
Какво следва, калкан на протеиново топче "на косъм" ли ?
GO BIG OR GO HOME
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Не ти пречат, просто е кофти да усетиш рибата пробвай където ти казах на бял, няма да съжаляваш и не ги слушай, сподели после! Жалко че почнах работа и не мога да ходя...mle4ko написа:аха също да питам и вятър и лошо време пречка ли са?
Попа си го ловя от сума години на бял и нямам забележкиLakoz написа:Бахти, човек две години да не си е във България, и хората почнали да ловят попчета на бял червей...
Последно промяна от Божидар Стойков на Пет Юни 24, 2011 9:39 pm, променено общо 1 път.

Бе имаше там едни червей , ма какви бяха , морски или бъркам нещо на тях доста даваше имаше и по магазините но бяха скъпчки. това преди 10-тина години
а иначе се пази от тези

имат шип отровен и много боли
а иначе се пази от тези

имат шип отровен и много боли
- Божидар Стойков
- ще става разбирач

Както и от :

Прочети и тук може да измъкнеш още нещо: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=390

Прочети и тук може да измъкнеш още нещо: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=390
Последно промяна от Божидар Стойков на Пет Юни 24, 2011 9:41 pm, променено общо 1 път.

Не само боли, води до парализация, а недай си боже да имаш алергия, може да стане и по-зле
GO BIG OR GO HOME