Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Крокодил
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
добро рибе....да ти е честито ! има и по дъртички да знаеш
поне аз съм ги видял....ма бе отдаааааавнаааа във времето назад.
и не обръщай Фнимание на заядливците....
нека те си хванат и ти ги питай що не мърда риба на снимка
тва че си я пуснал е и добре и зле...всяка една от тия рибки над 1.5кг хвърля милиони хайверчета а тва значи
изядени милиарди рибки в последствие !
закона на природата....оцеляват по добрите батерий
а и след теб ще я пусне ли някой ??? ....едва ли
хубаво е да има едри риби в гьолчетата ма това ли е решението? не е ли в зарибяването ключа от бараката ???
някога на Аудомировци вадехме нон стоп риби по метър и кусур и това не обезриби гьола...никак даже !!! уби го друго

нека те си хванат и ти ги питай що не мърда риба на снимка

тва че си я пуснал е и добре и зле...всяка една от тия рибки над 1.5кг хвърля милиони хайверчета а тва значи

закона на природата....оцеляват по добрите батерий

хубаво е да има едри риби в гьолчетата ма това ли е решението? не е ли в зарибяването ключа от бараката ???
някога на Аудомировци вадехме нон стоп риби по метър и кусур и това не обезриби гьола...никак даже !!! уби го друго

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
стават..ма е суха....и се меша с мазна риба...шаран...толстолоп...платика...опашка от сомче едра...едва тогава меляш....а ако искаш и девисил смеляй в каймата и пробвай да видиш тогава....old fox написа: А от тоя дзвер кви кюфтета стават - - малеиййй!!
само от щука....ньъц....сухо е !
Господ може всичко чада мой !
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
отец Ми Го Нафърфорий написа:добро рибе....да ти е честито ! има и по дъртички да знаешпоне аз съм ги видял....ма бе отдаааааавнаааа във времето назад.
нека те си хванат и ти ги питай що не мърда риба на снимка![]()
![]()
![]()
тва че си я пуснал е и добре и зле...всяка една от тия рибки над 1.5кг хвърля милиони хайверчета а тва значиизядени милиарди рибки в последствие !
закона на природата....оцеляват по добрите батерий![]()
![]()
а и след теб ще я пусне ли някой ??? ....едва ли
Е това е......
някога на Аудомировци вадехме нон стоп риби по метър и кусур и това не обезриби гьола...никак даже !!! уби го друго![]()
![]()

- Mitaka1
- научил се да хвърля
Аз пък си мисля че като си плащам да седна някаде да мръзна и да чакам щука,може и да не дочакам ,нали така,ще си я взема и ще си я кльопам с кеф после та ако ще и последната да е в гьола,нали си плащам,и то не само аз, с тез пари арендатора да си купи и да си пуска други риби!Аз така го мисля!!! А пък и да дава господ повече наивници да ги връщат обратно!Странно тои как ще се почувства ако го нарагат,целунат,и го пуснат поживо поздраво,да расте още То си има хранителни вериги и хищниците са малко под нас,ами за ловците кво ще кажем???Да ги изпозастреляме пък тях,така и животни ще има в гората,и риба във водата,а ние ще пасем трева,ами животните тогава какво ли ще ядат Такаче такива ПСЕВДО защитници на ПРИРОДАТА с лопата да ги ринеш ама нещо покритието го няма!!!
Наслука от мен на всички рибари !!!

Наслука от мен на всички рибари !!!

-
- ще става разбирач
Кви ловци бре, кви 5 лева? За ловците ми дреме колко за циганите? Това е все едно да сравняваш трамвай със самолет. Кви хранителни вериги? Нещо да не би да си гладен? Да не преживяваш от риболов и скотовъдство. Я бутни камъка че стана течение нещо в в каменната ера.
П.П. НАЙ ОБИЧАМ ДА ЯМ МЕСООООООООООООО. КОЛКО ПОВЕЧЕ, ТОЛКО МИ Е ПО БЛАГО!!!
П.П. НАЙ ОБИЧАМ ДА ЯМ МЕСООООООООООООО. КОЛКО ПОВЕЧЕ, ТОЛКО МИ Е ПО БЛАГО!!!
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
- Mitaka1
- научил се да хвърля
Господин ,,КАЛЪФ"кои си ти ???
Или какав си???
Аз в каменната ера несам бил незнам кво е !
Жалко за теб ако все още си буташ камани да не ти духа ама чувалсам че по върховете има и такива,диви,сити и чудищи се на кво да подражават селяци,е явно имам ,,ЧЕСТА" и с такъв да се запозная!
Как ходите за риба???
Сядаш на найлона с въдица в ръка и като пльоснеш в гьла стигнал си!?
Аре пускаите ги,целуваите ги-/може някоя да ви пусне знае ли се/
аз ще си ги ям!
Наслука пак на всички РИБАРИ от мен!!!
Или какав си???
Аз в каменната ера несам бил незнам кво е !
Жалко за теб ако все още си буташ камани да не ти духа ама чувалсам че по върховете има и такива,диви,сити и чудищи се на кво да подражават селяци,е явно имам ,,ЧЕСТА" и с такъв да се запозная!
Как ходите за риба???
Сядаш на найлона с въдица в ръка и като пльоснеш в гьла стигнал си!?

Аре пускаите ги,целуваите ги-/може някоя да ви пусне знае ли се/
аз ще си ги ям!
Наслука пак на всички РИБАРИ от мен!!!
-
- ще става разбирач
калъф ще викаш на тия като теб! Съжалявай ме. Дреми ми на хурката. за риба не ходя въобще. Аз само си мечтая да фане некой нещо и аз да ходя да го ям. Найлоните от парника с доматите ти си ги ползвай.
Ако си толко развалнуван ми пиши на Л.С. да не ти четат хората глупостите.
Ако си толко развалнуван ми пиши на Л.С. да не ти четат хората глупостите.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
- Mitaka1
- научил се да хвърля
Е явно знаеш и с найлон откаде да се сдобиеш!!!!!
Еми дестваи тогова!!!
А за калъфите те си личат отдалеч,колкото и да ти е малка снимката,рибата изглежда по добре/нищо лично!!!!
И като не ходиш за риби а чакаш някои да ти хване да ядеш,/кой е гладния???????????????/
А кво правиш всъщност-може би бибипки та да ти хване някой нещо да те нахрани

Еми дестваи тогова!!!
А за калъфите те си личат отдалеч,колкото и да ти е малка снимката,рибата изглежда по добре/нищо лично!!!!

И като не ходиш за риби а чакаш някои да ти хване да ядеш,/кой е гладния???????????????/
А кво правиш всъщност-може би бибипки та да ти хване някой нещо да те нахрани

-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
http://www.***.com
Пич незнам на теб какво ти е в главата но вземи си подреди мислите защото бъркаш и останалите,в смисъл пускаме или не рибата?
Или ядеш месо(а то е животинско независимо риба,глиган,пиле или телешки салам)което рибаря или ловеца си хващта или ядеш леща и зрял фасул които си призвеждаш сам!
Такива Защитници на природата колкото искаш,питай обаче някой които е висял 6-7часа на язовира в студа,дали си е изчистил след него фасовете,хартиката от закуската която е ял,Бутилките това не е ли природа пак,каде са природозащитниците тогава?Или работата е"аз пуснах една щука и опазвам природата!Нестава така.
Каде бяхте преди години когато по язовирите големите риби бяха изловени от ...... незнам и аз как да ги нарека,кажете де,Ами чак и цитати изкараха!
Кои от вас може да ме убеди че някоя от тези риби е пусната?!
Несам сваршил още!
Пич незнам на теб какво ти е в главата но вземи си подреди мислите защото бъркаш и останалите,в смисъл пускаме или не рибата?

Или ядеш месо(а то е животинско независимо риба,глиган,пиле или телешки салам)което рибаря или ловеца си хващта или ядеш леща и зрял фасул които си призвеждаш сам!
Такива Защитници на природата колкото искаш,питай обаче някой които е висял 6-7часа на язовира в студа,дали си е изчистил след него фасовете,хартиката от закуската която е ял,Бутилките това не е ли природа пак,каде са природозащитниците тогава?Или работата е"аз пуснах една щука и опазвам природата!Нестава така.
Каде бяхте преди години когато по язовирите големите риби бяха изловени от ...... незнам и аз как да ги нарека,кажете де,Ами чак и цитати изкараха!

Кои от вас може да ме убеди че някоя от тези риби е пусната?!
Несам сваршил още!
Който го може го може,останалите гледат!