Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка мнения съвет
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Захранка мнения съвет
Два хляба ги накисвам в кофа с вода.
Изстисквам ги с ръце и ги слагам в друга кофа.
Изсипвам върху тях един пакет готова захранка за пружина (или фидер) ако е за река и обърквам добре.За язовир ползвам захранка без лепило.
Може да се добави добре изцедено варено жито, бял червей или каквото се сетиш друго.
Изстисквам ги с ръце и ги слагам в друга кофа.
Изсипвам върху тях един пакет готова захранка за пружина (или фидер) ако е за река и обърквам добре.За язовир ползвам захранка без лепило.
Може да се добави добре изцедено варено жито, бял червей или каквото се сетиш друго.
И да ме няма, пак съм тук !
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колега не се занимавай с глупости за тая вмирисана каракуда,и във водата да се "изтропаш" па ше ги събереш и ше кълвът.Вземи си жито и 2 3 пакета евтина захранка и си ги лови.
-
- новобранец

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Хахаха, колега това ми хареса, ама тая миризлива каракуда вече взе да става претенциозна....hanks написа:Колега не се занимавай с глупости за тая вмирисана каракуда,и във водата да се "изтропаш" па ше ги събереш и ше кълвът.Вземи си жито и 2 3 пакета евтина захранка и си ги лови.

Извинявам се за спама!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колега,кажи коя риба не мириши,да си фанем от нея.hanks написа:Колега не се занимавай с глупости за тая вмирисана каракуда,и във водата да се "изтропаш" па ше ги събереш и ше кълвът.Вземи си жито и 2 3 пакета евтина захранка и си ги лови.
Аз там съм пораснал...
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Бялата не мирише доколкото знам или поне не съм нацелвал миризливаКолега,кажи коя риба не мириши,да си фанем от нея

- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колега,кажи коя риба не мириши,да си фанем от нея.
Колега повечето шаранови риби малко или много понамирисват (зависи много и от водоема де) особенно каракудата.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Колега много ги глезиш Бре степчета чудесийки. Вземи Брате 4 или 5 хляБа две глави чесън и рендето, продава се един спрей по магазините за авточасти руски спрей за смазване мисля че е МД40 се казва синьо-жълт е с черни Букви пише на него. тия три неща месиш си хляБа и слагаш или настърган чесън или от тоя спрей незнам защо ма таранката го оБича. ПроБвал съм и съм имал успех. И да не заБравяме че таранката не се влиае от захранка, но има аромати които я привличат и до колкото знам и съм проБвал тези двата дават отличен резултат. Една камара неща ще си вземеш с теБе оооп и царевица си вземи може и някой торен не се знае. Това е от мен
Както Калата написал по нагоре по доБре Бухни една торта в водата
Вместо да взимаш ония глезотийки. По простовато ма да е качествено да раБоти
Айде и наслука .
Както Калата написал по нагоре по доБре Бухни една торта в водата

Вместо да взимаш ония глезотийки. По простовато ма да е качествено да раБоти
Айде и наслука .
-
- научил се да хвърля
Забрави спирачната течност,ама да е DOT4,че на DOT3 се мръщи
Няма да е лошо и да се добави прясно мляко и магданоз,като се уригне да не мирише на чесън.

- lif3house
- разбира нещата
плувката2006 написа:Забрави спирачната течност,ама да е DOT4,че на DOT3 се мръщиНяма да е лошо и да се добави прясно мляко и магданоз,като се уригне да не мирише на чесън.