Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунава и блатото
- pacho109
- сериозен играч
Re: Дунава и блатото
Нали и аз това пиша-простено да ти е 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Уверявам те, че си имам идея какво правят местните, не само там...RAAZIEL написа: Идея си нямаш какво правят местните там.А и рибата се оказа с не добри за моите вкусове качества.Съжелявам ,че и толкова си взех![]()
Там наистина е разрешена малка част от блатото,но това за въдиците го чувам за пръв път,а и така да е при количеството риба което върнах,мисля,че коментара ти за въдиците е излишен и не на място

Не ми е работа да ти правя забележка и не съм целял това, по скоро да те предупредя.
Условието за една въдица важи и за Малък Преславец...
Чл. 24. (1) Лицата, упражняващи любителски риболов, са длъжни:
1. да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични, двойни или тройни) в изкуствените водни обекти, в Черно море и река Дунав; във водите на Черно море може да се постави чепаре на една от въдиците;
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- jasonsmith
- разбира нещата
А да видим сега кой прави разлика между изкуствените водни обекти и вътрешните езера и блата, че на мен ми е трудно?Венелин Радушев написа: 1. да използват не повече от 3 броя въдици (пръчки) за риболов с монтирани на тях до две куки (единични, двойни или тройни) в изкуствените водни обекти
2. да използват една въдица (пръчка) с монтирани до 2 броя куки (единични, двойни или тройни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Съдба... 
Въпросното езеро е много лесно да го отличиш от изкуствен воден обект /язовир примерно/...

Въпросното езеро е много лесно да го отличиш от изкуствен воден обект /язовир примерно/...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."