За пържолника, фризера и "месарите"

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: За пържолника, фризера и "месарите"

Мнение от pacho69 »

Колега,въпросът е дискутиран многократно.Има подобна тема --->> viewtopic.php?f=10&t=43774
Ами колега не става ясно от заглавието над какво да се замислим, вероятно това е причината да я пропусна, инак нямаше да си правя труда да пиша нова тема...
По-голям шаран от рибаря няма...
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Мнение от marin.nikolov62 »

Прижет колеги истината за малкото риба е слабото зарибяжане някога имаше и промишлен риболов на 49 години сам и си вадия билет оште когато беше 3 лева каракудата тогава беше плежилна риба важно е да пускаме малката бил сам свидетел на пясака как вземат малки шаран4ета когато направя забележка бсеки вика пускам я аз пускам не в гиварника а във водата колкото за взимане по едрата всеки взима и няма ништо лошо в това
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Котка риба не яде ли Рибар ВЕГАТАРИАНЕЦ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА

Ей човек напънах се здраво, ама нищо не разбрах!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

barutchiata © написа:
marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА

Докато не се започне с триенето на подобни постове,така ще бъде!!! :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Чирусче прав си аз затова обичам да ходя с тебе за риба,минава деня и си прибирам дажбата за прЪжакооо :drinkers: та по въпроса за пускането още не мога да ловя риба,ама науча ли се като хората една нема пущим гладни години са сичко на пръжако отива :drinkers:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

barutchiata © написа:
marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци....

Яла те за още един напън: :mrgreen:

Я па че ви кажем що нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете! :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
xoxo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от xoxo »

те така колега -и аз риба почти не ям - друго си е свинска пършола или телешки бифтек на барбекю. а да ви кажа и котката ми покраи мен неще рибата а иска от пържолата :D :D а пък жена ми яде само сурова сьомга а аз такова животно не мога да и хвана :D :D
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Според мен пускането е въпрос на лично усещане.На последния ми риболов на Ал.стамболийски хванах 6-7 щуклета,всичките ги пуснах(снимки не правя),макар че някой едва ли ще оживеят,но съм сигурен че по-добре да пусна 4кг.щука отколкото 10малки.Никой рибар с въдица не може да нанесе големи промени в рибната популация,токаджийте са най-опасни.Да си вземеш риба за ядене е най-естественото нещо.Който го отрича значи лъже.Малките таранки примерно,са по добри за ядене и когато вземам такава риба вземам само малките.И те така...
Остави само стъпки
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

gergi762 написа:Според мен пускането е въпрос на лично усещане.На последния ми риболов на Ал.стамболийски хванах 6-7 щуклета,всичките ги пуснах(снимки не правя),макар че някой едва ли ще оживеят,но съм сигурен че по-добре да пусна 4кг.щука отколкото 10малки.Никой рибар с въдица не може да нанесе големи промени в рибната популация,токаджийте са най-опасни.Да си вземеш риба за ядене е най-естественото нещо.Който го отрича значи лъже.Малките таранки примерно,са по добри за ядене и когато вземам такава риба вземам само малките.И те така...
И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старите
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И аз в началото се дразнех от "прекалените светци", но постепенно им свикнах и вече не ги и забелязвам. Имам пост и в темата на Шнек, така че да се възползвам от подфорума "Кухня" за да не се съглася с Бен Люсиен,
ben_lyusien написа:...И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старите
За ядене стават малките щуки, до 1 кг, старите не стават, също както и при жените :D !
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

G.Petkov написа:И аз в началото се дразнех от "прекалените светци", но постепенно им свикнах и вече не ги и забелязвам. Имам пост и в темата на Шнек, така че да се възползвам от подфорума "Кухня" за да не се съглася с Бен Люсиен,
ben_lyusien написа:...И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старите
За ядене стават малките щуки, до 1 кг, старите не стават, също както и при жените :D !
на писалката какво ще и ядеш незнам ама щом казвате
за това ще ловим на муро к..о
петър василев

Мнение от петър василев »

''Аз ходя за риба ,ма не ям риба'' :lol:
''Аз пък ходя за риба само за кеф и ако искам да ям риба си купувам от магазина''
''Аз винаги рилийзвам рибите си'' и т.н.
Направо ми е писнало от такива теми :evil:
Вижте ме кой съм аз,,,,но кой всъщност си ТИ :roll: или защо постоянно някои все се доказват с клипове,че всъщност са пуснали всичкия си улов :roll:
Тогава у мен се зараждат следните въпроси:
Този пък като не еде риба защо ходи за риба и защо я тормози ?
Следващият, защо не си взима улова ,а ще купува риба от магазина,която не се знае какво количество отрова са й сложели за да я съхранят за повечко дни ''прясна''.
За рилийза,,,пущам само моломерките :wink: защо ли :roll: защото като си уловя това ,което е по закон или горе-долу ,приключва риболова за деня :wink:
Писал съм го на доста места в този форум,че аз ходя за риба ,,първо ,защото ми е хоби и второ за да си хапна.

Ха наздраве :drinkers:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

петър василев написа:...
+1
Изображение
Изображение
Публикувай отговор