Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

За пържолника, фризера и "месарите"
Модератор: sapuna
Re: За пържолника, фризера и "месарите"
Ами колега не става ясно от заглавието над какво да се замислим, вероятно това е причината да я пропусна, инак нямаше да си правя труда да пиша нова тема...Колега,въпросът е дискутиран многократно.Има подобна тема --->> viewtopic.php?f=10&t=43774
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
Прижет колеги истината за малкото риба е слабото зарибяжане някога имаше и промишлен риболов на 49 години сам и си вадия билет оште когато беше 3 лева каракудата тогава беше плежилна риба важно е да пускаме малката бил сам свидетел на пясака как вземат малки шаран4ета когато направя забележка бсеки вика пускам я аз пускам не в гиварника а във водата колкото за взимане по едрата всеки взима и няма ништо лошо в това
-
- новобранец
Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА
-
- новобранец
Котка риба не яде ли Рибар ВЕГАТАРИАНЕЦ
- barutchiata ©
- Администратор
marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА
Ей човек напънах се здраво, ама нищо не разбрах!
Докато не се започне с триенето на подобни постове,така ще бъде!!!barutchiata © написа:marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци и павише по 100 буркана и с него цялото село до като няма кои да затибява няма риба гожоря не за 20 кила риба а за по 50000 всяка година по брега имаше куп4ина умряла риба развалена и изхвърлена познавам ГАБРОВЕЦ с жалт варбург БЕЗРАБОТИН КОИТО ИЗХРОНВАШЕ СЕМИИСТВО с 3 въдици без мрежи но риба имаше аз сам от едно село Кърнаре и ходя за удоволствие но удоловствето е ве4е мъка добре 4е сам от старата ШКОЛА

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чирусче прав си аз затова обичам да ходя с тебе за риба,минава деня и си прибирам дажбата за прЪжакооо
та по въпроса за пускането още не мога да ловя риба,ама науча ли се като хората една нема пущим гладни години са сичко на пръжако отива 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
barutchiata © написа:marin.nikolov62 написа:Епак сам аз на времето кекеисарско плшташ лев и вземаш вси4ко ириба много сега за дърйавните кои пуска за да има преди доста години баш риболовниа на Геори Димитров хвашташе риба с ОБОРСКАТА вила от Дунавци....
Яла те за още един напън:

Я па че ви кажем що нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

те така колега -и аз риба почти не ям - друго си е свинска пършола или телешки бифтек на барбекю. а да ви кажа и котката ми покраи мен неще рибата а иска от пържолата
а пък жена ми яде само сурова сьомга а аз такова животно не мога да и хвана

Според мен пускането е въпрос на лично усещане.На последния ми риболов на Ал.стамболийски хванах 6-7 щуклета,всичките ги пуснах(снимки не правя),макар че някой едва ли ще оживеят,но съм сигурен че по-добре да пусна 4кг.щука отколкото 10малки.Никой рибар с въдица не може да нанесе големи промени в рибната популация,токаджийте са най-опасни.Да си вземеш риба за ядене е най-естественото нещо.Който го отрича значи лъже.Малките таранки примерно,са по добри за ядене и когато вземам такава риба вземам само малките.И те така...
Остави само стъпки
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старитеgergi762 написа:Според мен пускането е въпрос на лично усещане.На последния ми риболов на Ал.стамболийски хванах 6-7 щуклета,всичките ги пуснах(снимки не правя),макар че някой едва ли ще оживеят,но съм сигурен че по-добре да пусна 4кг.щука отколкото 10малки.Никой рибар с въдица не може да нанесе големи промени в рибната популация,токаджийте са най-опасни.Да си вземеш риба за ядене е най-естественото нещо.Който го отрича значи лъже.Малките таранки примерно,са по добри за ядене и когато вземам такава риба вземам само малките.И те така...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз в началото се дразнех от "прекалените светци", но постепенно им свикнах и вече не ги и забелязвам. Имам пост и в темата на Шнек, така че да се възползвам от подфорума "Кухня" за да не се съглася с Бен Люсиен,
!
За ядене стават малките щуки, до 1 кг, старите не стават, също както и при женитеben_lyusien написа:...И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старите

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
на писалката какво ще и ядеш незнам ама щом казватеG.Petkov написа:И аз в началото се дразнех от "прекалените светци", но постепенно им свикнах и вече не ги и забелязвам. Имам пост и в темата на Шнек, така че да се възползвам от подфорума "Кухня" за да не се съглася с Бен Люсиен,
За ядене стават малките щуки, до 1 кг, старите не стават, също както и при женитеben_lyusien написа:...И те така колега ама малко си в грешка,по добре вземи голямата от колкото 10 малки,и рибите са като хората раждат младите не старите!
за това ще ловим на муро к..о
''Аз ходя за риба ,ма не ям риба''
''Аз пък ходя за риба само за кеф и ако искам да ям риба си купувам от магазина''
''Аз винаги рилийзвам рибите си'' и т.н.
Направо ми е писнало от такива теми
Вижте ме кой съм аз,,,,но кой всъщност си ТИ
или защо постоянно някои все се доказват с клипове,че всъщност са пуснали всичкия си улов
Тогава у мен се зараждат следните въпроси:
Този пък като не еде риба защо ходи за риба и защо я тормози ?
Следващият, защо не си взима улова ,а ще купува риба от магазина,която не се знае какво количество отрова са й сложели за да я съхранят за повечко дни ''прясна''.
За рилийза,,,пущам само моломерките
защо ли
защото като си уловя това ,което е по закон или горе-долу ,приключва риболова за деня
Писал съм го на доста места в този форум,че аз ходя за риба ,,първо ,защото ми е хоби и второ за да си хапна.
Ха наздраве

''Аз пък ходя за риба само за кеф и ако искам да ям риба си купувам от магазина''
''Аз винаги рилийзвам рибите си'' и т.н.
Направо ми е писнало от такива теми

Вижте ме кой съм аз,,,,но кой всъщност си ТИ

Тогава у мен се зараждат следните въпроси:
Този пък като не еде риба защо ходи за риба и защо я тормози ?
Следващият, защо не си взима улова ,а ще купува риба от магазина,която не се знае какво количество отрова са й сложели за да я съхранят за повечко дни ''прясна''.
За рилийза,,,пущам само моломерките

Писал съм го на доста места в този форум,че аз ходя за риба ,,първо ,защото ми е хоби и второ за да си хапна.
Ха наздраве