Монтаж на директен
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: Монтаж на директен
Вирбелът не играе никаква роля при монтаж на директен телескоп, дори и на река. В този ред на мисли ти е абсолютно излишен, флуорокарбоновите поводи също. За мен тези влакна са приложими при съвсем други риболови, за съвсем други риби, в съвсем други слоеве на водата. Първо зрението не е сред силно развитите сетива на мирните риби, ловим ги на прилични дълбочини, често в замътени води. В този ред на мисли много по-вероятно е рибата да усети твърдият ФК при допир, отколкото да види монофила.SammY написа:Определено ще се опитам да си коригирам замятанетоДано да е тук бедата , че и аз принципно не обичам по къси поводи от 25см
Вирбела не вярвам да го махна ... Някак не ме кефи линията с клуп в клуп
Или трябва да спра да ползвам ФК за повод , защото много отслабва при такива пречупваници и стой по не естествено . Ще пробвам вирбела да ми е първи дропер
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Венелин Радушев написа: Вирбелът не играе никаква роля при монтаж на директен телескоп, дори и на река. В този ред на мисли ти е абсолютно излишен, флуорокарбоновите поводи също. За мен тези влакна са приложими при съвсем други риболови, за съвсем други риби, в съвсем други слоеве на водата. Първо зрението не е сред силно развитите сетива на мирните риби, ловим ги на прилични дълбочини, често в замътени води. В този ред на мисли много по-вероятно е рибата да усети твърдият ФК при допир, отколкото да види монофила.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- SammY
- фен клуб-скобар
Направих линия без вирбел , но е малко грубичка (0,12/0.14мм) с кука Н 16 анимал и плувка 1гр ... Мисля да пробвам някой "културен" шаран с тази линия