Бракониер се опържил :)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Бракониер се опържил :)

Мнение от katri »

Младежът е ловял риба с ток
От това разбрахме - чети по-внимателно статията от самото и начало.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

и аз не го бях видял това ,но...живот е все пак..млад човек..можеше все пак да влезе в правия път..
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Абе не е за радост това , колкото и да е сгрешил , не е това начина , а и отношението на колегите към трагедията на момчето и семейството му :idea:
Всеки е бил бракониер /поне колкото хора познавам, а не са малко/ и на всеки може да се помогне и покаже правилната страна :!: Нали Илийка :drinkers:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Митев написа:Абе не е за радост това , колкото и да е сгрешил , не е това начина , а и отношението на колегите към трагедията на момчето и семейството му :idea:
Всеки е бил бракониер /поне колкото хора познавам, а не са малко/ и на всеки може да се помогне и покаже правилната страна :!: Нали Илийка :drinkers:
Само си представи, че си пуска тока и аз съм във водата, от другата страна на тръстиката, няма как да ме види, коя майка тогава ще плаче.Значи той не мисли, че може да отрепе някой, пък аз ще го съжалявам.Има разлика от бракониер и потенциален убиец :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Там, където има токаджии, поне няма харпунджии! :lol: :lol: :lol:

Иначе младежа - ДГД! Както и оня, който го е научил на такива "риболовни" способи.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Сега като го изпишат от болницата Иара трябва да го чакат на стълбите с кочана с глобите, а полицайте с пранги и прокурорска заповед. :D

Но това горенаписаното със сигурност няма да се случи. И да видите че се случва да знаете, че сте за очен лекар. :D
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Eвала на пича,тая година левицата ,догодина десницата ,а за по-натам............ :finga:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
rivertundja
новобранец
новобранец

Мнение от rivertundja »

Бракониерите в България са хиляди,не е само това момче;това ще му е за урок,дано повече не трепе рибата така;...а, и да си платят актовете!!!!!
SPINING FOR LIVE...!!!
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

дано момчето се оправи и след това...
orion30 написа:Сега като го изпишат от болницата Иара трябва да го чакат на стълбите с кочана с глобите, а полицайте с пранги и прокурорска заповед. :D

Но това горенаписаното със сигурност няма да се случи. И да видите че се случва да знаете, че сте за очен лекар. :D
Остави само стъпки
vitotan
новобранец
новобранец

Мнение от vitotan »

Само си представи, че си пуска тока и аз съм във водата, от другата страна на тръстиката, няма как да ме види, коя майка тогава ще плаче.Значи той не мисли, че може да отрепе някой, пък аз ще го съжалявам.Има разлика от бракониер и потенциален убиец :twisted: Мног е прав колегата,могат да пострадат невинни колеги риболовци,че като знам какви сме като зяпнем :shock: плуивката много много не ни интересува какво става покрай нас.Дано да си вземе поука младежа.
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
Аватар
glarysa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от glarysa »

Дано момчето се оправи на дали ще лови повече риба
аз съм от Кн и мога да кажа че проблема с бракониерите е голям и никои не прави нищо по въпроса пълен хаос и ужас.......
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

Много прибързани заключения правите!Вчера не пишеше конкретно нищо,някой си журналист чул не дочул пише,да им е пална страницата.Някой колеги от форума, познават момчето лично,разгледайте във форума малко по подробно!
А ето и истината!

17-годишният Владислав Николов закачил с въдицата си далекопровод на водоема между селата Граница и Слокощица

Ученик в 11 клас в кюстендилската Професионалната гимназия по туризъм "Никола Йонков Вапцаров" обгоря, докато ловеше риба на водоем между селата Граница и Слокощица. Инцидентът със 17-годишния Владислав Николов е станал във вторник вечерта, докато с приятели ловял риба в изкуствен водоем между двете села, въдицата на младия риболовец се закачила на далекопровод за високо напрежение и той получил токов удар.

Момчетата са реагирали много бързо, при нас повикването е постъпило в 17.25 часа, каза шефката на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева. След като го докарали в кюстендилската болница, лекарите установили, че Владислав е с около 5% изгаряния на лявата ръка и краката.

При такива изгаряния най-критични са първите 24 часа, които вече минаха, каза вчера д-р Георгиева. Може би ще се наложи пластика, хубавото е, че нямаше нарушение на сърдечната дейност на момчето, обясни д-р Георгиева.

Малко преди 20 часа Владислав е транспортиран до "Пирогов" в клиниката по изгаряния.

Гимназистът заедно с приятели от селото редовно ходят за риба, не му е за първи път да лови на този водоем, разказаха хора от селото. Младежът бил запален въдичар и често прекарвал свободното си време по реки и язовири.

По-опитните риболовци избягват карбонови въдици около далекопроводите, защото лошото става за секунди, когато замяташ въдицата, коментираха вчера кюстендилци.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Все пак момчето е младо и неопитно.Едва ли ако се оправи,ще посегне пак към тока.
Но нека се въстанови,човек е все пак.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

От случката виждам само хубави неща. 1 че момчето не епострадало сериозно и ще се възтанови и 2 че този младеж едва ли ще пипне повече тока. Не е хубаво това което се е случило ,но и това което е правил не е. Както се казва има Бог!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

martineti написа:От случката виждам само хубави неща. 1 че момчето не епострадало сериозно и ще се възтанови и 2 че този младеж едва ли ще пипне повече тока. Не е хубаво това което се е случило ,но и това което е правил не е. Както се казва има Бог!
Вие четете ли изобщо?

17-годишният Владислав Николов закачил с въдицата си далекопровод на водоема между селата Граница и Слокощица

Ученик в 11 клас в кюстендилската Професионалната гимназия по туризъм "Никола Йонков Вапцаров" обгоря, докато ловеше риба на водоем между селата Граница и Слокощица. Инцидентът със 17-годишния Владислав Николов е станал във вторник вечерта, докато с приятели ловял риба в изкуствен водоем между двете села, въдицата на младия риболовец се закачила на далекопровод за високо напрежение и той получил токов удар.

Момчетата са реагирали много бързо, при нас повикването е постъпило в 17.25 часа, каза шефката на Спешен център - Кюстендил д-р Анелия Георгиева. След като го докарали в кюстендилската болница, лекарите установили, че Владислав е с около 5% изгаряния на лявата ръка и краката.

При такива изгаряния най-критични са първите 24 часа, които вече минаха, каза вчера д-р Георгиева. Може би ще се наложи пластика, хубавото е, че нямаше нарушение на сърдечната дейност на момчето, обясни д-р Георгиева.

Малко преди 20 часа Владислав е транспортиран до "Пирогов" в клиниката по изгаряния.

Гимназистът заедно с приятели от селото редовно ходят за риба, не му е за първи път да лови на този водоем, разказаха хора от селото. Младежът бил запален въдичар и често прекарвал свободното си време по реки и язовири.

По-опитните риболовци избягват карбонови въдици около далекопроводите, защото лошото става за секунди, когато замяташ въдицата, коментираха вчера кюстендилци.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”