Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Люпене на пъстърва в домашни условия
Модератор: sapuna
Re: Люпене на пъстърва в домашни условия
Събираш пари за зарибителен материал когато му е времето, товариш и зарибяваш след като си ентусиаст! А този хайвер дето си го "уловил" го измий, осоли и след 2 дни си сипи една голяма водка! За здраве не за друго...!
- Rex Hunt_1
- новобранец
Колега,
ако си го направил от не познаване на закона и си ловил по време на забраната, това не те прави по-малко виновен. Така или иначе въпросните риби, които са имали хайвер вече са дали фира. Важното е да си осъзнал грешката си и да не я повтаряш.
А за излюпването на хайвера в домашни условия мисля, че няма да се получи. Зависи от условията с които разполагаш у вас, но не съм оптимист. Не е толкова лесно, колкото изглежда.
А ако искаш да помогнеш с развъждането на балканска пъстърва в българските водоеми, можеш да го направиш.
ако си го направил от не познаване на закона и си ловил по време на забраната, това не те прави по-малко виновен. Така или иначе въпросните риби, които са имали хайвер вече са дали фира. Важното е да си осъзнал грешката си и да не я повтаряш.
А за излюпването на хайвера в домашни условия мисля, че няма да се получи. Зависи от условията с които разполагаш у вас, но не съм оптимист. Не е толкова лесно, колкото изглежда.
А ако искаш да помогнеш с развъждането на балканска пъстърва в българските водоеми, можеш да го направиш.

Yours,
Rex Hunt
Rex Hunt
Ами нали всички му отговарят едно и също. Защо ще ги люпи в къщи и без мъжкар, когато дори и да са от платен водоем, най-лесният начин е - пренасяш и пускаш в природен водоем, а не в мазе, таван, вана .....P-etkan написа:добре беееее. Не мога да разбера - човека пита нещо - всички пишат, но не по темата - това е някаква тенденция, която се засилва в тоя форум и дразни
Само един опит за отговор
... по-добре спрете с тоя спам след като не мислите да отговаряте на въпроса
![]()
Ако знаех как да ги оплоди щях да напишаама не знам
![]()
Поздрави
Ако е решил да се занимава специално с развъждане, това е друга тема. Ама хванах, да развъждам, рибата за мен, а хайверът да го развъдя и т.н. ... има нещо благородно, ама не го усещам в правилната посока. А и от постовете на колегите си личи, че не го разбират също. А това не е спам, а точно обратното: Човека иска съвет - отговаря му се. Кое е спам и кое не е по темата?
А и не съм забелязал някъде в поста да пише, че са от платен

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Абе хора не виждате ли, че му е първо мнение...поредния провокативно създаден профил (преди няколко дена пак имаше такъв и пак беше с бракониерска насоченост) и вие "кълвете" точно като гладни пъстървички...
Провокативна тема, без снимки....замислете се малко!!

- mitiogt
- ще става разбирач
Като се замисля не се сещам къде на платено може да се хване балканка, защото трудно се гледа и е с мн слаб прираст , ако някой знае къде има такъв рибарник нека сподели, та и др да изпитат това удоволствие 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
аз наистина мислех,че тук има нормални хора,но явно съм се лъгал.......
за информация на малоумниците,които си чешат езиците:
Рибите са от платени водоеми от родопите(често пътувам по работа),зарибявам реки с оплоден хайвер от 3 години,за целта имам аератор и аквариум за автомобил(никак не евтин)първи хванати риби от "моите реки" са налице.Но поради малкия брой успеваемост от хайвера в реката,поисках съвет от колеги за излюпване и каква стана......обявиха ме за бракониер,айде чао Ви пичове.
за информация на малоумниците,които си чешат езиците:
Рибите са от платени водоеми от родопите(често пътувам по работа),зарибявам реки с оплоден хайвер от 3 години,за целта имам аератор и аквариум за автомобил(никак не евтин)първи хванати риби от "моите реки" са налице.Но поради малкия брой успеваемост от хайвера в реката,поисках съвет от колеги за излюпване и каква стана......обявиха ме за бракониер,айде чао Ви пичове.