Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Съвет за спининг макара
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Съвет за спининг макара
Много мислих по мненията ви колеги, за това дали да си купя споменатото комбо за спининг комплект. И в крайна сметка реших да ви послушам за повисок клас въдица и макара , снощи до никое време гледах за разни вариянти и все се питах кое е по - добро от другото спрямо парите и класа си ? Единственото изискване към сопата е дължината да е около 210см с акция 5-20 или 10-30 в зависимост кое ще замята повече, а макарата замислям да е с някакъв тънък плетеняк.
Давайте съвети. Неси мислете , че ви прескачам отговорите даже напротив! И бъдете по конкретни в отговорите да неме натоварвате умствено
Благодаря на всички и дано да зглобим едно хубаво комбо!
Давайте съвети. Неси мислете , че ви прескачам отговорите даже напротив! И бъдете по конкретни в отговорите да неме натоварвате умствено

Благодаря на всички и дано да зглобим едно хубаво комбо!
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
слагаш един брейд на climax 0.08 за 26 лв и комбото ти е готовоczd написа: http://www.bent-fishing.com/EXCEED-SPX-product-1258 2.10м
А за макара прегледай тези в размер 2000:
Рьоби заубер
Абу гарсия Сорон :
А за останалите ти пари си купи едно доволно количество воблери и блесни

-
- кандидат преподавател
Не знам дали има смисъл,ама потвърждавам,че има голям смисъл да се съсредоточиш върху предложението на колегата czd.
-
- новобранец
Ама ... шъ въ таквоам ... навихте ме за висок клас сопа и макара Шимано сега базик ли си праиш
, като цяло плетеняка е най-лесната част от задачата той неме претиснява толкова.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
може и нещо на шимано да измислим ,но кажи за какви пари говорим ,като аз лично прът на фирмата не мога да ти предложа ,понеже съм ползвал само един shimano lesath
-
- новобранец
Ми за колко
примерно макара за около 400лв може и малко над. За това искам предложения.
примерно макара за около 400лв може и малко над. За това искам предложения.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Естествено си избираш подходящия размер

За тези пари аз бих заложил на ДАЙВА или
аз ползвах този сезон тази http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... FC-,размер 3000 sfc,и съм доволен.Справя се отлично,какво не и харесвате не знам.
Остави само стъпки
- marvelous799
- научил се да хвърля
Колега ако питаш мен си купи яка пръчка, защото тя мори рибата, а не макарата. Пак според мен: Пръчка Force master или Beast master на Shimano,а макарата Shimano Sienna 4000. Имам две и съм много доволен. И пак повтарям: дай повече пари за пръчка, ако ти се откъснат Speed Master-Shimano. Айде и наслука!