вирбел

Модератор: Paublo_Eskobar

VNNaidenov
новобранец
новобранец

Re: вирбел

Мнение от VNNaidenov »

jultopepi написа:Номера според мен е да се запази целия монтаж без хранилката
предпочитам да сложа само нова хранилка и да продължа а не тепърва да правя монтажи на реката да връзвам с премръзнали ръце,особено когато рибите са гъсти и дърпат като луди
а иначе в останалите случаи когато не кълве регулярно,просто си чопля семки и си правя снимки
те това ми е идеята а не кое колко струва в магазина щото когато ходя за риба не си правя предварителна калкулация на консумативите
Поздрави
В такъв случай само с кламер.
Иначе с какъвто и монтаж да си,откъснеш ли хранилката трябва да го правиш на ново.
Аватар
mite-80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: вирбел

Мнение от mite-80 »

jultopepi написа:Номера според мен е да се запази целия монтаж без хранилката ...........................
Според мен във фидерният риболов, "номерът" е да се запази хранилката :idea: :wink: А колкото за дъна със закачки, то си има хранилки и монтажи предполагащи по-малко закачане и съответно късане.
Съвсем друг е обаче "номерът", ако се ловят трофейни риби в закачки и шавари- тогава по приляга да се ползват монтажи и хранилки, предполагащи късане(откачане) на хранилката, но трофеят да бъде изваден на всяка цена. :idea: :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”