морската Сулка пак дойде...

Модератори: emo vasilev, alekst

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

малиййй тука е благо бре..кочани летат яко...

Сулка...Бяла риба...Як балък...на влачене ще и пукнете цървулите :idea:

не се плашете от големината на воблерите...същите като за сом са 1 едри 9-13 см и дебелички тракащи... :lol: :lol: :lol:

от брега е слаборезултатно...но с една лодка на бавен ход...Дорумбаши знае метода перфектно...има вече хваната такава бяла рибка...никъв проблем не е да се завъртите с лодките...остава да знаете и как...метода няма нищо общо с паламуд или квото и да е със въртене на лодка ... :idea:

може и до 10-15 риби да стигнете...м/у другото и морския кефал няма да прости на воблвра..както и лефера би му се изкефил :idea:
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

отец Ми Го Нафърфорий написа:...Дорумбаши знае метода перфектно... :idea:
... ти само ми са измъкни през идната година - да не ми дойдеш на гости - пък аз щи дам един метод тогава ... :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
stojan
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stojan »

здрасти на всичко , и за много години.Сулки може да биете само ако на близао има канал с прясне вода . Ас съм удрял сулка на чепаре.Не беше много голяма около 400 грама.
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

stojan написа:здрасти на всичко , и за много години.Сулки може да биете само ако на близао има канал с прясне вода . Ас съм удрял сулка на чепаре.Не беше много голяма около 400 грама.
Да бе, на кея Илия Бояджиев и Японското, на едното място се влива Нил, а на другото - Дунав! Тая сулка си я има у нашето море още от дедите ни. Аз служих от 1971 до 1973 в Бургас и с Бачо Кольо Старшината хващахме морски сулки и при Отманли и към Черноморец. После към 76-та изчезна тая твар, а последно се появи преди 4-5 години, действително пред устията на някои канали, но това не значи, че е само там, то хайванчето ходи, дето може нещо да хапне :D
Айде наслука :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”