Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

морската Сулка пак дойде...
Модератори: emo vasilev, alekst
морската Сулка пак дойде...
морската Сулка пак дойде...или въобще не си е отивала...оная сутрин взех 3 сулки на канала на Славянка...днес Павката взел 4 като едната била 1,5-2 кила...Ври от дребна рибка...и хамсия проблясва...ама не си носех чепаретата и ме е яд...Вчера след обят мятках различни воблери но нямах удар...
Ех исках да изпердаша някой шопар...ама май обикаля ятото и от време-навреме идва ...или се върти из целия залив и порта...
Пролетес в Сарафово на кефалени мрежи взели 300 кила , като имало сулки по 10 десет кила...

Ех исках да изпердаша някой шопар...ама май обикаля ятото и от време-навреме идва ...или се върти из целия залив и порта...

Пролетес в Сарафово на кефалени мрежи взели 300 кила , като имало сулки по 10 десет кила...

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: морската Сулка пак дойде...
Батмилене,какви са тея морски сулки бе,братче!?Във Варненския залив такива чудеса има ли?Голям съм фен на риболова с изкуствени примамки,така че ако знаете нещо-обадете!Речна сулка на Дунава съм хващал,там й викат СМАДОК,та хващал съм на бомбарда с чепаре мухи,на туистер от големите и с двойните опашки,на "леферена" блесна клатушка 1 номер и една риба на въртяща за щука като хвърлях.Говорим сега за морския смадок,на какво се хваща и най-важното КЪДЕ Е?
Да пробвам на малката клатушка за лефер? А на въртяща блесна? Какви воблери като размер,вид и разцветка?
Да питам като ми е паднало за паламуда-имам чепарета,обаче съм чувал,че и на леферена блесна ги ловят,имам ли шанс с такава?
Да пробвам на малката клатушка за лефер? А на въртяща блесна? Какви воблери като размер,вид и разцветка?
Да питам като ми е паднало за паламуда-имам чепарета,обаче съм чувал,че и на леферена блесна ги ловят,имам ли шанс с такава?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: морската Сулка пак дойде...
batmilen написа:морската Сулка пак дойде...или въобще не си е отивала...оная сутрин взех 3 сулки на канала на Славянка...днес Павката взел 4 като едната била 1,5-2 кила...Ври от дребна рибка...и хамсия проблясва...ама не си носех чепаретата и ме е яд...Вчера след обят мятках различни воблери но нямах удар...![]()
Ех исках да изпердаша някой шопар...ама май обикаля ятото и от време-навреме идва ...или се върти из целия залив и порта...![]()
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аре бре,дайте отговор на лапето/на мен/!krasii написа:аз съм от несебър итоя ресторант не го знама за времето през което идваш....само попчета

Кажете на какво ги хващате тея сулки и къде?Някъде около Варна има ли ги,или са само на юг?Около Несебър ходим също за калкан,в тоя край има ли ги?Питам пак-къде има морска сулка,по кое време на годината и на какво се лови!?
Има ли нещо общо с речната си сестра,или не?
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Искам подробности!Какви номера да са тройките на воблерите?Ами самия воблер какъв да е като цвят и дизайн?Ами на блесна?Във Варненско някой ловил ли е сулки,или няма такива екстри тука?batmilen написа:Сулката е хищник...и в моретоможе би след време ще е доминиращ вид...
Тук в Бургас я ловят на жива рибка,на парченца от рибка или на воблери...аз хванах първите сулки на едни китайски измишльотини...и на рибичка...хахаха...

- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
lefera написа:Да и след време ще снимат ЧЕЛЮСТИ В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ- като се навъдят ониа мити сулки като бели акулки![]()
![]()
![]()
В Бургас ще гледат барамунди в изкуствени басейни на сушата
Развъждаме австралийска риба
Екзотичните екземпляри вървят по 10 евро за килограм
Най-големите барамунди достигат 2, 5 - 3 м дължина и тежат около 50 кг.

На платено не одим !
-
- научил се да хвърля
По принцип ходя в несебър лятото(от 06месец до 08месец) хварлиам на кея(до ресторант флагман),и така бих искал да ми кажеш дали мястото е добро или не.и сащо така какви монтажи и за какви риби да използвам(до ся сам ловил само попчета).тази година хванах и платерина(случайно) бихте ли ми обяснили как да ложя тези твари???