Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спа хотели и минерални басейни в Брългария - продължение
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Спа хотели и минерални басейни в Брългария - продължение
През 2012 година не бях ходил да си затопля костите
, та информацията за хубав спа-хотел в гр.Павел баня беше добре дошла и в един гаден, дъждовен и студен пролетен ден поех към района на Казанлък. Много пъти съм ходил там, ама нито веднъж не се усетих, че има топли минерални води.
Това е хотел "Севтополис"- хуваво, чисто и подредено място.

Малък външен басейн, слагаха и бара на лятната кръчма, като в "Ата Спа".

Това е вътрешния басейн с топла 34 С минерална вода, бих казал много приятна температура, не те изморява, има седалки във водата да се накисне човек, има и къде да се плува.

Металните прътове във водата са за упражнения и разкъшване, сутрин правят и гимнастика, ама аз не стигнах до там
!

Спа-центърът е добре уреден - сауна, парна баня, джакузи - за любителите на по-мръсната вода
, стая за почивка и т.н.

Иначе, градчето е малко, курортно насочено - заради топлата минерална вода. Това което ме впечатли бе един от ресторантите в центъра, много приличен, така и не му видях името, където ни предложиха обедно меню за 3.60 лева !!!. Супа, второ ядене и торта за такава цена не бях виждал от годините на социализма
! Естествено със салатите, ракиите и бирите сметката добива други размери, но кави цени, а !
Ще добавя, че в цената на нощувката в хотела влиза закуска и вечеря, което много важи, храната беше хубава и обилна.

Това е хотел "Севтополис"- хуваво, чисто и подредено място.
Малък външен басейн, слагаха и бара на лятната кръчма, като в "Ата Спа".
Това е вътрешния басейн с топла 34 С минерална вода, бих казал много приятна температура, не те изморява, има седалки във водата да се накисне човек, има и къде да се плува.
Металните прътове във водата са за упражнения и разкъшване, сутрин правят и гимнастика, ама аз не стигнах до там

Спа-центърът е добре уреден - сауна, парна баня, джакузи - за любителите на по-мръсната вода

Иначе, градчето е малко, курортно насочено - заради топлата минерална вода. Това което ме впечатли бе един от ресторантите в центъра, много приличен, така и не му видях името, където ни предложиха обедно меню за 3.60 лева !!!. Супа, второ ядене и торта за такава цена не бях виждал от годините на социализма

Ще добавя, че в цената на нощувката в хотела влиза закуска и вечеря, което много важи, храната беше хубава и обилна.