Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

"Вълк във овча кожа"
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето за това аз няма да си платя билета!А ако ме хванат ще се постарая да им направя черен живота дето са се заяли с мен.Тъй като не ссамо аз извършвам нарушение на закона.А пък и вече започнах да си ходя постоянно с видео камерата и ви обещавам най-скоро да пусна в нета кадри как риболовните стоят и си говорят с мрежарите за това как ще се разплатят.Лятото това е редовна практика на езерото Вая в Бургас,пролетта се вадят също така стотици калкани и никой не се сеща да провери какво става.А миналата година видях на няма и 20 метраот катера (гордостта на ИАРА) да вадят калкан,а те пиеха ракия и хапваха пролетна салатка!
Направете си сами изводите!
Направете си сами изводите!
- krokibg
- учете се от него
Здравейте колеги!!! За много години,бла-бла-бла-бла,кой каквото ми мисли,два пъти да му се връща. И така,нямяше ме известно време,та гледам се чудите къде аджеба Ни отиват парите за риболовните билети.Както по рано някъде обясних,много бивши по-високо стоящи служители на агенцията по рибарство и аквакултури си имат кой люпилня,кой язовир,кой рибарник или просто са съдружници със доста солидни проценти.Има средства които са насочени и определени за зарибяване на вътрешни водоеми /който идват не само от нашите 25 лв/ -Дунава /сом,есетра ит.н/ Всички големи държавни водоеми /няма да ги изброявам/ би трябвало да се зарибяват но парите се усвояват по-много лесен начин.Дават се милиони на няколко развъдника,който се задължават да зарибяват тези водоеми,но това нестава.Когато дойде време за зарибяване,прави се комисия в която влизат само доверени тяхни хора,след което се пуска минимално количество зарибител което никой на място не брой а само се подписват във констативния протокол че са били там и са присъствали на пускането на едикаква си бройка зарибител.Забележете !!! Много държат да зарибяват само със скъп зарибител.Това което не е пуснато /а то е 70-80% от това което трябва да се пусне/ се продава на вътрешния и външен пазар или се раздава на техни хора със язовири,които или плащат веднага в брой и на ръка или в последствие след като рибата порасне и се реализира на пазара си делят много големи суми пари.И всичко това започва от нашите пари който плащаме за билети.Да не говорим и за парите от разни европейски фондове който наливат милиони.Що се отнася до Ермен Занков,човека просто е пропуснал да даде на някой по-висше стоящ дължимото и сега за да го накарат да им плати / а той ще си плати на 100%/му спретват едно дело,което след като си плати ще излезе че всичко е наред и човека не е крал и че просто е набеден.Очаквайте след година две да се появи пак на някакъв пост.
Нямя смисъл да се изброяват имена,всички които са били и са в министерството на земеделието от 90 г до сега го правят и си пълнят гушите.
Сом 6-7лв кг ,Есетра 12лв кг,Щука от 4 до 6лв кг и т.н.
Това е истината,дано сте ме разбрали.
Нямя смисъл да се изброяват имена,всички които са били и са в министерството на земеделието от 90 г до сега го правят и си пълнят гушите.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
истината казва човека аз мога да го докажаKrokibg написа:Здравейте колеги!!! За много години,бла-бла-бла-бла,кой каквото ми мисли,два пъти да му се връща. И така,нямяше ме известно време,та гледам се чудите къде аджеба Ни отиват парите за риболовните билети.Както по рано някъде обясних,много бивши по-високо стоящи служители на агенцията по рибарство и аквакултури си имат кой люпилня,кой язовир,кой рибарник или просто са съдружници със доста солидни проценти.Има средства които са насочени и определени за зарибяване на вътрешни водоеми /който идват не само от нашите 25 лв/ -Дунава /сом,есетра ит.н/ Всички големи държавни водоеми /няма да ги изброявам/ би трябвало да се зарибяват но парите се усвояват по-много лесен начин.Дават се милиони на няколко развъдника,който се задължават да зарибяват тези водоеми,но това нестава.Когато дойде време за зарибяване,прави се комисия в която влизат само доверени тяхни хора,след което се пуска минимално количество зарибител което никой на място не брой а само се подписват във констативния протокол че са били там и са присъствали на пускането на едикаква си бройка зарибител.Забележете !!! Много държат да зарибяват само със скъп зарибител.Това което не е пуснато /а то е 70-80% от това което трябва да се пусне/ се продава на вътрешния и външен пазар или се раздава на техни хора със язовири,които или плащат веднага в брой и на ръка или в последствие след като рибата порасне и се реализира на пазара си делят много големи суми пари.И всичко това започва от нашите пари който плащаме за билети.Да не говорим и за парите от разни европейски фондове който наливат милиони.Що се отнася до Ермен Занков,човека просто е пропуснал да даде на някой по-висше стоящ дължимото и сега за да го накарат да им плати / а той ще си плати на 100%/му спретват едно дело,което след като си плати ще излезе че всичко е наред и човека не е крал и че просто е набеден.Очаквайте след година две да се появи пак на някакъв пост.