"Вълк във овча кожа"

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

"Вълк във овча кожа"

Мнение от sampo »

Шефът на агенцията по рибарство на съд за злоупотреби
[ 2007-01-05 ]

Софийският градски съд даде вчера ход на делото срещу бившия шеф на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Ерман Занков, след което отложи процеса за март, тъй като защитата поиска повече време за запознаване с материалите.
Занков е обвинен за престъпление по служба - завишени плащания по сключени договори за наем, подписани неизгодни договори с частни фирми без провеждане на конкурс, злоупотреба със средства от командировъчни. В обвинителния акт е посочена сумата от 270 хил. лв., с която бившият шеф на ИАРА е ощетил държавата. Занков е на свобода срещу гаранция от 10 000 лв.

Изображение
На платено не одим !
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: "Вълк във овча кожа"

Мнение от biserpp »

да не съ роднини с валио топлото :P
Изображение
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

то много отдавна се шуми по този въпрос

ама трябва закон като в Австрия

да доказват от къде са им и парите за гаранциятарщото там ако неможеш да им докажеш произхода пак си вътре

аз не вярвам че с чиновническата си заплата е спестил 10 000 лв та да си плати гаранцията

аз лично имам една идея ркоято ще предложа тук във форума но трябва да е обмисля

писна ми вече някякви си мизерници да си правят квото си искат и то по най селския начин

:x
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Само колеги са двамата :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

нали и този които определя гаранцияте е в кюпа
нали видяхте какво стана с топлото то излезе че на всички си е плащал за да може да си краде и тои
нищо чудно и тук да излезе същото кои знае още кои е замесен но накрая няма да има виновни нали това е бг все пак тук виновни няма
е ако си кокошкар да ти е здрава гърбината но ако си на отговорен пост СПОКО няма кои да те пипне нали ти си власта
Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

МАЛЕЕЕИ ИЗГОРЕХ :( :( ЗАНКОВ ДА МИ ВЪРНЕШ 50000 ЕВРО ДЕТО ТИ ДАДОХ ДА ЗАРИБИШ ПЕРЛОВСКАТА РЕКА ДА НЕ ТЕ ТОПНА НА ПРОКУРОРА :wink:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Поборников написа:МАЛЕЕЕИ ИЗГОРЕХ :( :( ЗАНКОВ ДА МИ ВЪРНЕШ 50000 ЕВРО ДЕТО ТИ ДАДОХ ДА ЗАРИБИШ ПЕРЛОВСКАТА РЕКА ДА НЕ ТЕ ТОПНА НА ПРОКУРОРА :wink:
:supz: :lol: :lol: :lol:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

saksi написа:
Поборников написа:МАЛЕЕЕИ ИЗГОРЕХ :( :( ЗАНКОВ ДА МИ ВЪРНЕШ 50000 ЕВРО ДЕТО ТИ ДАДОХ ДА ЗАРИБИШ ПЕРЛОВСКАТА РЕКА ДА НЕ ТЕ ТОПНА НА ПРОКУРОРА :wink:
:supz: :lol: :lol: :lol:
може половината да са при прукорора вече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Плащайте си билета и пълнете джобовете на такива като него тогава!
Ето за това няма да си платя.Не мисля че заслужават да плащаш за нещо което го няма и няма да го има докато цари такава корупция и безхаберие!Всички сте виждали как братята роми и не само те пускат километри мрежи и никой не ги закача,а дядото дето седи на брега с една пръчка му съсипват живота задето не е платил за билет.
И една молба снимайте бракониерите ако се съберат много снимки и се превлече вниманието ня някоя голяма телевизия няма да е само Ерман Занков изгорял ами ще има и доста по райони.Той господин Ерман Занков няма да е в затвора ами най много да го изгонят да си харчи нашите пари на някое островче.За това плащайте си билета че по тропическите острови е доста скъпо
Veronika

Мнение от Veronika »

Кога ли ще се оправим?????

Между другото колеги да ме насочите съде се гледа актуална информация за зарибяване-къде,кога и с какво. Че аз бях видяла нещо ама то там от преди доста години излиза че няма зарибяване.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Няма такава информация защото никой не си играе да зарибява държавните язовири.Зарибяват само частни водоеми и по състезанията се сещат да пуснат по някоя риба къде в канал или някое блато.А след това има обсада от километри мрежи за да се изкара всичко възможно от там.
Veronika

Мнение от Veronika »

Хм. Къде тогава отиват парите които наливаме за билети??? :cry:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Във банковата сметка на Ахмет Доган. :wink: :wink: :wink:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Парите от билетите напускат доста бързо страната ни!Едва ли Доган и хората му искат при някой случаен опит за унищожаване на корупцията да изгорят и те.Скоро четох някъде че Доган искал да купува остров Болшевик.И се чудя до къде ще я докараме ако това стане!
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Ribarina написа:Парите от билетите напускат доста бързо страната ни!Едва ли Доган и хората му искат при някой случаен опит за унищожаване на корупцията да изгорят и те.Скоро четох някъде че Доган искал да купува остров Болшевик.И се чудя до къде ще я докараме ако това стане!
ЕВАЛА МУ НА ДОГАН
НИЕ СМЕ ДУПЕДАВЦИ ЧЕ НИЩО НЕПРАВИМ ПО ВЪПРОСА
НАЛИ ЗНАЕТЕ НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЯ ДЕТО Я ДАВА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”