Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първи шаран за 2012г.
Re: Първи шаран за 2012г.
Поздрави колега.
Да не се одтърваш от такава слука през цялата година.
Да не се одтърваш от такава слука през цялата година.
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
Поздрави за успеха.
На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци. 

-
- ще става разбирач
Браво! Все така да ти върви през цялата година!
-
- вече хвърля и на тежко
Добре ти е тръгнала годината. 

- kodek
- ще става разбирач
На няколкостотин метра от "моето" място забелязах кефали колкото лакът,има и доста по-дребни.но не взимат на нищо пробвах на бял,пинки,царевица,виол,тесто,хляб,троха - нищо.пускам дълго изтичане и гледам стръвта минава буквално пред устата на рибата но не взема.стоят в плиткото и гледат стръвта и аз ги гледам и им се радвам, но само толкова.beis написа:Поздрави за успеха.На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци.
-
- новобранец

-
- и господ не е толокова добър
Браво колега 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен улов на шаран в тоя студ !
Страхотно започване на годината.
Страхотно започване на годината.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Предполагам че,водата е бистра за това не взима... Пробвай с по тънък и по дълъг повод 0.08-0.10 , 16 кука и две мъниста; бяло и червено или както му викат-мартеничка...kodek написа:На няколкостотин метра от "моето" място забелязах кефали колкото лакът,има и доста по-дребни.но не взимат на нищо пробвах на бял,пинки,царевица,виол,тесто,хляб,троха - нищо.пускам дълго изтичане и гледам стръвта минава буквално пред устата на рибата но не взема.стоят в плиткото и гледат стръвта и аз ги гледам и им се радвам, но само толкова.beis написа:Поздрави за успеха.На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци.

- kodek
- ще става разбирач
Здравей колега, пожелавам много успехи през новата година.aiskrov написа:евала колега за шаркото.
а имам и един въпрос относно местото на статията ти да не мислиш че се заяждам еи
ама не е ли за Пазарджишки регион
Аз също доста се чудих къде да се похваля с този шаран? Дали в темата"инфо от Пазарджик и региона"където може би и е мястото , но не знам защо я пуснах в"моят риболовен излет"?
- kodek
- ще става разбирач
Успех и на тебе колега,водата наистина е като сълза.повода ми наистина е 0.08, кука 18, перо 0.3гр.(носи само една малка съчма), но не взема(поне на моята въдица.k_kuk написа:Предполагам че,водата е бистра за това не взима... Пробвай с по тънък и по дълъг повод 0.08-0.10 , 16 кука и две мъниста; бяло и червено или както му викат-мартеничка...kodek написа:На няколкостотин метра от "моето" място забелязах кефали колкото лакът,има и доста по-дребни.но не взимат на нищо пробвах на бял,пинки,царевица,виол,тесто,хляб,троха - нищо.пускам дълго изтичане и гледам стръвта минава буквално пред устата на рибата но не взема.стоят в плиткото и гледат стръвта и аз ги гледам и им се радвам, но само толкова.beis написа:Поздрави за успеха.На това сьщото място има страшно много кефали,като минавам от там спирам за малко да поогледам.Но са доста наплашени,иначе има доста голями бабароци.
Успех