Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Празници
Re: Празници
Браво Кърца, всеки път ми правиш кеф с репортажите си. Стана ми странно от това, че хората не ползват верижка, мислех, че хобито е достигнало до масите, ма явно има още на къде....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- indalo
- фен клуб-скобар
Ей Кърца, ще ме съсипеш. Гоуем си да знаеш. Чакам те на 15 на Земенската среща на реката да пийнем и да се поразприказваме. Спорна нова година.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Супер!Как готино си унижил влечугите и си ги оставил да се трепят за тези кокаляци!Най-голямата мърша на България чака с нетърпение зимата,че да напълни фризера с кости!!!
Браво ,Кърца!Разцепил си!
Браво ,Кърца!Разцепил си!

направо будиш респект, браво и от мен 

Ох, добре.че не си пуснал този репортаж в реално време, иначе щях да завиждам как добре си празнуваш, докато аз се мъча на Пампорово
Та какво си мислех, докато четях, за болния ни проблем за рибното богатсво в БГ
Явно е, че такъмите поевтиняват, ниският клас вече е по джоба и на бедните. Всеки може да има въдици, които преди 20-30 г, се считаха за богатство.Майсторлъка не е запазена марка само за природолюбителите. Повечето имаме коли и в малка БГ разстоянията не са проблем. Да не говорим за мрежари, токаджии, бомбаджии,,,,В БГ никой(освен във форума) не брои бракониерството за сериозно престъпление и месарството за турбо простотия 
Така, че рибата е обречена. Ако нищо не се промени, скоро и тези по-отдалечени от големите градове реки ще заприличат на другите .
Най-важното е промяна на манталитета, което бавно, но сигурно се прави ТУК.Все повече рибари осъзнават, че няма смисъл да унищожават рибата (или максимум не повече от нормата) и ако снимаш улова си и пуснеш тема, ще те видят хиляди колеги, което е къде-къде по-голяма фукария от еваларката на макс 5-6 комшии
Така, че ловете риба, снимайте, пускайте теми
Досаждайте на ИАРА за всеки сигнал
Макар и мноого бавно чалга-риболова ще бъде наритан, току виж и държавата се поразмърдала..

Та какво си мислех, докато четях, за болния ни проблем за рибното богатсво в БГ

Така, че рибата е обречена. Ако нищо не се промени, скоро и тези по-отдалечени от големите градове реки ще заприличат на другите .
Най-важното е промяна на манталитета, което бавно, но сигурно се прави ТУК.Все повече рибари осъзнават, че няма смисъл да унищожават рибата (или максимум не повече от нормата) и ако снимаш улова си и пуснеш тема, ще те видят хиляди колеги, което е къде-къде по-голяма фукария от еваларката на макс 5-6 комшии

Така, че ловете риба, снимайте, пускайте теми

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Елин Пелин ряпа да яде (в добрия смисъл ).Браво Кърца ,като видя че си писал и отивам първо да си сипя нещо за пиене .
За съжаление това с тълпата малко смрачи разказа ,но затова пък беше много силен ..и от към риболов.Радостното в случая е ,че не е имало тройкаджии и подобни
Отново браво за излетите!

За съжаление това с тълпата малко смрачи разказа ,но затова пък беше много силен ..и от към риболов.Радостното в случая е ,че не е имало тройкаджии и подобни

Отново браво за излетите!

пазете чисто ,не е толкова трудно
-
- научил се да хвърля
Уникално ! Ей така се прекарват празници ! 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
За много години,Кърца!
даа,мизерията не е добър светник във всякъкъв аспект!..Лошо! Но няма да се даваме.Между другото съм забелязал,че част от хората отбират по малко,когато виждат ,че на тези,които подхождат със отношение им се дава повече и по-качествено...че и по-често.Тъи,че личният пример е сила,според мен.Иначе страхотно представяне на родна земя.Нямам търпение да посетя селото си за един задушевен преход/риболов!
Поздрави!

даа,мизерията не е добър светник във всякъкъв аспект!..Лошо! Но няма да се даваме.Между другото съм забелязал,че част от хората отбират по малко,когато виждат ,че на тези,които подхождат със отношение им се дава повече и по-качествено...че и по-често.Тъи,че личният пример е сила,според мен.Иначе страхотно представяне на родна земя.Нямам търпение да посетя селото си за един задушевен преход/риболов!
Поздрави!
там,където парите и дивата природа се срещат можете да видите това,в което се превръща човек,ако няма характер и ценности....
Че си майстор рибар е факт.Аз пък ти пожелавам като дойдеш другия път в Кърджали на лов тази хубава поляна дето си бил на пусия да почервенее от глиганска кръв!!!И да се похвалиш със снимки!!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- jorkata76
- научил се да хвърля
Ей Кърца мога да кажа само "Кой сега е номер 1"
Евала просто нямам думи.
Евала просто нямам думи.
-
- и господ не е толокова добър
Уникален с брат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Не съм фен на речния риболов , но съм вече върл Кърцофен.Поздрави за страхотния репортаж.
Спокойствие и само спокойствие.
Уникален репортаж!!! Браво!