Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Регистрация за рандевуто на Приморско!
Модератор: dantho.mihov
Отче Нафърфорие, ако Кака Попадия ще лови риба, ще я впишем у списъко, па и чавенцето - тоже. Ази, грешнио, се занимавам само с риболовната регистрация, а за апартамент - мисля, че имат поне два, но за това питай и си го резервирай при управителя Тодор Иванов, телефона съм го дал по-горе.отец Ми Го Нафърфорий написа:доценте, Господ види как праведно подреди списъка..ама попадията ми ревна бре..ич я нема у бройката...а и чавенцето може да взема..не чух само за попския апартамент ??? пазиш ли го вече ???
а на брата Дорумуйй и монашеска килия стига...ши доде тои с две мацки ама кака Краси ши го маа с точилката по кратуната мнооого дълго веее
![]()
![]()
![]()
![]()
Колеги - на мен ми трябват данни само за участниците в риболова, та да си подредя "Регламента на Доцента"а кой с колко души ще дойде и къде ще спи си е негова лична работа, затова съм дал телефона на управителя. Не ме бъркайте с рецепционистка
За мен важното е, че екипът на хотел "Екзотик" ни прави жест да си носим мезето и пиенето в ресторанта и да купонясваме, докле можем, пък който иска може да си поръча нещо и от техния асортимент, особено на закуска правят хубава шкембе-чорба и топла пача по левче паницата. Мали-и-й, облизах си пръстите
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
отец Ми Го Нафърфорий
- сериозен играч

доцента като мъничък

доцента като малко по голям

доцента ...след години

доценте дай го пак тука телефона...моля те ???
аз ще дойда така :

доцента ...след години

аз ще дойда така :

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Чет Яну 18, 2007 2:38 pm, променено общо 3 пъти.
Господ може всичко чада мой !
-
отец Ми Го Нафърфорий
- сериозен играч

-
отец Ми Го Нафърфорий
- сериозен играч

-
отец Ми Го Нафърфорий
- сериозен играч

ето ги :batmilen написа:браво на МУДЕРАТОРИТЕ....много са чевръсти....докато Отчов зине...и те го сецнат...

и се чудя за кво ли ги подканяш а мизернико ?
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Чет Яну 18, 2007 11:43 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
Ето го, ама да си го запишат и другите:отец Ми Го Нафърфорий написа:доцента като мъничък
доцента ...след години
аз ще дойда така :
0878 567 132 Тодор Иванов, управител на хотел "Екзотик" - Приморско
Надявам се, че няма да искаш снимки от апартамента или стаите, резервацията е за да ги подготвят и отоплят, иначе хотелът има над 70 места, ма ние там няма да правим 14-ти конгрес на БКП, я!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
Veronika
Дайте да изясним кой на коя дата ще идва, на 26ти или 27ми? За нас няма значение, но няма да ни е приятно ако на 26ти сме единствените там. Да изясним също кой ще лови риба и кой не, защото май никой или малко ще носят въдици/ включително и ние няма да носим/ и тогава тая част се обезсмисля ако участват 2ма човека. Лично ние няма да ловим защото не ловим морска риба и не разбираме нищо от ловене на такава. 
-
Краси_поборника
- кандидат преподавател

-
Veronika
Извън темата да ви се похваля че тази вечер в 21.30 по MSAT в предаването Къща и половина ще дават дома ни като идеи за правещите ремонт. Повторението на предаването ще е в Неделя от 17.00 ч. Естествено и ние с Данчо сме пред камерите, както и новия ми домашен любимец, йоркширския териер Бети, който държахме през цялото време, за да не го настъпи някой. 
-
durumov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
малееее... то тука ставал купона - а аз съм изтървал
... отчето ма наредил .
Що завиждаш , бре ??? Ааа...ааа ??? 2 мацки кво ти пречат ??? само ши ти изпънат расото кат генуезки триъгълник - такъв вятър отдолу и начална скорост от горе ... ни'си виждал никъде
... отчето ма наредил .
Що завиждаш , бре ??? Ааа...ааа ??? 2 мацки кво ти пречат ??? само ши ти изпънат расото кат генуезки триъгълник - такъв вятър отдолу и начална скорост от горе ... ни'си виждал никъде

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
отец Ми Го Нафърфорий
- сериозен играч