Заргана на изкуствена примамка

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

даката написа:....лятото пробвах комбинация от белена скарида със торен и успеха беше невероятен , колкото по голяма скарида по голяма и загана :supz:
... Дакаааа... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

... да минава корабче през оченце :lol: :lol: :lol: приятелю :lol:
Ама 16 пъти за Октомври, Ноември и Декември съм хвърлял от Балчишките буни ... аре сега - ма не видях един поне на тая комбинация ... :wink: за да те позная !!!

...айде моля ти се на едно ЛС да ми пратиш телефона си , ми аз през 2-3 дена съм във вашия край, бре .... да се видим да седнем да се почерпим поне като няма сега риби :wink: от наште де !
Ако не беше т'ва Приморско за 27ми Януари... и инициативата на Доцента, със сигурност щях пак да съм нататък ... ама не за риба...де :lol:
Чакам GSMа ти !
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

:wink:
Последно промяна от Краси 7650 на Нед Яну 21, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

:wink:
Последно промяна от Краси 7650 на Нед Яну 21, 2007 11:24 am, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Тенкю, Краси ... ще се обадя непременно ! :lol:

Изображение
Изображение
Изображение
durumov написа:....Ако не беше т'ва Приморско за 27ми Януари... със сигурност щях пак да съм нататък ...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

Изображение

:lol: :lol: :lol:
риба къща няма-риба време няма
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... page=1Тези се ловнаха на скърида :D :D
риба къща няма-риба време няма
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

Камбата сигурен ли си, че иларията по това време взема на червей ? Вчера бях на големият канал от страната на Аспарухово. Имах току що извадени червеи. Пълно капо. Беше пълно с леваци, които търмъчеха и ми се присмиваха, че съм хвърлил на стръв. Но и от тях не видях някой да вади. Може би и денят беше кофти. Тих и слънчев.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Боро написа: . Пълно капо. Беше пълно с леваци, които търмъчеха и ми се присмиваха, че съм хвърлил на стръв..
Ти за това ли щеше да минеш отгореми с колелото,от яд не си виждал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Тея с търмъците ги има навсякъде/за наше голямо съжаление/,дледователно за това и популациите на повечето видове риби,не само морски,са намалели значително и когато отидеш за риба,доста често се връщаш капо.По реките не са само на трал,а има и доста със серкмета,а за тея мрежи в язоривите по 800 метра да не говорим.Незнам как стоят нещата,сега ще ставам на 14 години,нищо немога да направя по въпроса,ама помислете заедно нещо да направим,нямам идея какво.Според мен навсякъде трябва да има охрана,както е на ТЕЦ-а на Езерово.Баща ми вика,че преди години,като бил колкото мен,на Дунава/сVЗагражден/ между селото и дигата,точно зад нашата къща,тя е последна,и до днес има едни големи ями,които тогава са били пълни със вода и змиозки,както и какви ли не други риби.Обаче...онея със серкметата,той казва,че предимно баби отрепали всичката риба.После и помпената станция прекъснала дейност и сега всичко е сухо.Попринцип на пролет пускат помпената при нужда и за 24 ч. цялата огромна километрична система от канали и дупки около тях се пълни догоре.На дали тази пролет ще има нещо подобно,щото без сняг-няма излишна вода.Да се надяваме,че зимата най-сетне ще дойде. :lol: :lol: :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Боро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боро »

камен написа:
Боро написа: . Пълно капо. Беше пълно с леваци, които търмъчеха и ми се присмиваха, че съм хвърлил на стръв..
Ти за това ли щеше да минеш отгореми с колелото,от яд не си виждал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво колело ? Аз ходя за риба с "Космич", т.е. Москвич 21412 - подобен е на "Алеко". Май ме бъркаш с някой :).
Никой не ми отговори на въпроса- иларията хваща ли по това време на стръв ?
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

в момента нищо не кълве - има карагиоз на мрежи и попчета на паракат - та че ще хващате илария на морски или кефали :lol:
Красимир от Балчик
zargan
новобранец
новобранец

Мнение от zargan »

колега много ще съм ти благодарен ако споделиш технологията си за работа със силикона.Имам идея за изработване на изкуствен червей на хранителна основа,който ще се къса при атаката на заргана,което
е и основния проблем на силиконовите червеи,а в същото време ще е
достатъчно здрав да издържа поне три хвърляния.Практически цената му няма значение защото е мноооого ниска.
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

зарганата се хваща на - морски и много рядко на торен - другото са ...
но - имало и примамка наподовяваща металта гъба -когато е захапе
оставала със затворена уста
:?:
някой знаели нещо по въпроса - що за примамка е това и къде може да се намери :idea:
Красимир от Балчик
Tehnics™
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от Tehnics™ »

Краси 7650 написа:и колко струва това 4удо

6 kinta
Правете товоа което трябва ,за да получите това което искате ...
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Re:

Мнение от КИРО »

Tehnics™ написа:
Краси 7650 написа:и колко струва това 4удо

6 kinta
Вадиш тема от преди 4г - защо?
Изображение