Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Реклама на бракониерски материали в сайта
Модератор: bobopeli
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Re: Реклама на бракониерски материали в сайта
barutchiata © написа:Тва тъй щот си ги администрираш . Таман си мислех да урева и аз орталъка що пущаш гуглето да ми пуща се некви такива реклами от смесен произход кога влизам на първа страница в сайта :
То верно че се на рибоуловна тематика ама искам да се забрани на гуглето да ми праща такива реклами !!!
Аз не ходя по такива сайтове![]()
![]()
![]()
Ич![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХА

- antivik
- кандидат преподавател
Въпроса отново ще опре до две нещица:
1. Самосъзнание, съвест, възпитание-на времето и аз си бях заприходил некъв "телевизор" ли е "парашут" ли е де ги продават по магазините, като мислех да го ползвам само за дребни рибета за стръв, но така си и седи без да е ползван, га разбрах, че се тълкува, като бракониерско пособие.
2. Здрав контрол и яки глоби от страна на органите. Помня го един де се моташе лятоска по Сютлийка и се жалваше, че му одрусали акт, че мятал парашути и всяква гнус. Изобще не тръгнах да го съжалявам
, даже ми стана кеф
.
1. Самосъзнание, съвест, възпитание-на времето и аз си бях заприходил некъв "телевизор" ли е "парашут" ли е де ги продават по магазините, като мислех да го ползвам само за дребни рибета за стръв, но така си и седи без да е ползван, га разбрах, че се тълкува, като бракониерско пособие.
2. Здрав контрол и яки глоби от страна на органите. Помня го един де се моташе лятоска по Сютлийка и се жалваше, че му одрусали акт, че мятал парашути и всяква гнус. Изобще не тръгнах да го съжалявам

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
юdogidog написа:А СТИГА БЕ !lachezar1 написа:Такива бяха извадени 2 от яз.Доспат лятото и бяха пълни с кустур,каракуда и някоя друга червеноперка.Това е България бракониерите станаха повече от рибарите вече.ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ БРАКОНИЕРИ КОИТО СА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА ТАКИВА ДА СИ НАВРЪТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МРЕЖИ И ТЕМ ПОДОБНИ БРАКОНИЕРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ В Г*ЗЪ..Извинявам се на рибарите за псувните.![]()
![]()
Какво бе колега кво те мъчи да не си от тия дето ги споменавам ?

Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА