Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Реклама на бракониерски материали в сайта
Модератор: bobopeli
- kostakosta
- научил се да хвърля
Реклама на бракониерски материали в сайта
Не знам кой контролира рекламата в сайта,но в момента на заглавната страница на форума се мъдри ей тая реклама на забранено пособие за риболов
http://nabitaka.com/index.php?categoryID=120
Re: Реклама на бракониерски материали в сайта
Тва е за раци !kostakosta написа:Не знам кой контролира рекламата в сайта,но в момента на заглавната страница на форума се мъдри ей тая реклама на забранено пособие за риболов
И с ножовете се убиват хора ама на - още не са ги забранили тотално.
- kodek
- ще става разбирач
При дадените размери
30/60 см. е уред за лов на стръв.както рачилата и т.н.Пък който иска да ги ползва. С това нещо 30/60 см. по принцип няма да се обезрибят водоемите. Но да тежи на съвестта на тези дето го ползват.Кепа ми е с доста по-големи размери.отвор 80см.око на мрежата около 7мм.дълбочина около 90см. Бракониер ли съм?
30/60 см. е уред за лов на стръв.както рачилата и т.н.Пък който иска да ги ползва. С това нещо 30/60 см. по принцип няма да се обезрибят водоемите. Но да тежи на съвестта на тези дето го ползват.Кепа ми е с доста по-големи размери.отвор 80см.око на мрежата около 7мм.дълбочина около 90см. Бракониер ли съм?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Някой и капани с по 6 куки продават у форума ... карай да върви,пара да пада... 

Аз там съм пораснал...
като те проверът тия от ИАРА толкова ще се заяждат за тва пособие, че сам ще се откажеш от него
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
При мен се мъдрят ей такива реклами!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- трапера
- сериозен играч
И при мен излиза това
Явно излизат често посещавани страници.........Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Това сме го обсъждали и друг път... Това са реклами от Гугъл, рекламират неща които са базирани на съдържанието на страницата, както и реклами въз основа на сайтовете които посещавате. Тоест сайта използва програмата "AdSense" която слага рекламите....!
Поздрави!
Поздрави!
Последно промяна от Божидар Стойков на Вто Фев 07, 2012 5:54 pm, променено общо 2 пъти.

Такива бяха извадени 2 от яз.Доспат лятото и бяха пълни с кустур,каракуда и някоя друга червеноперка.Това е България бракониерите станаха повече от рибарите вече.ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ БРАКОНИЕРИ КОИТО СА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА ТАКИВА ДА СИ НАВРЪТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МРЕЖИ И ТЕМ ПОДОБНИ БРАКОНИЕРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ В Г*ЗЪ..Извинявам се на рибарите за псувните.

Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Колега, като цяло бракониерите са прости и неграмотни хора, едва ли могат да пишат с клавиатура, че да посещават форумlachezar1 написа:Такива бяха извадени 2 от яз.Доспат лятото и бяха пълни с кустур,каракуда и някоя друга червеноперка.Това е България бракониерите станаха повече от рибарите вече.ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ БРАКОНИЕРИ КОИТО СА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА ТАКИВА ДА СИ НАВРЪТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МРЕЖИ И ТЕМ ПОДОБНИ БРАКОНИЕРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ В Г*ЗЪ..Извинявам се на рибарите за псувните.![]()
![]()

Рибата винаги е на другия бряг
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вярвай , че има и доста грамотни - влизат , попиват и действатGad975 написа:Колега, като цяло бракониерите са прости и неграмотни хора, едва ли могат да пишат с клавиатура, че да посещават форум

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
barutchiata © написа:При мен се мъдрят ей такива реклами!
Тва тъй щот си ги администрираш . Таман си мислех да урева и аз орталъка що пущаш гуглето да ми пуща се некви такива реклами от смесен произход кога влизам на първа страница в сайта :

То верно че се на рибоуловна тематика ама искам да се забрани на гуглето да ми праща такива реклами !!!
Аз не ходя по такива сайтове

Ич

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
А СТИГА БЕ !lachezar1 написа:Такива бяха извадени 2 от яз.Доспат лятото и бяха пълни с кустур,каракуда и някоя друга червеноперка.Това е България бракониерите станаха повече от рибарите вече.ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ БРАКОНИЕРИ КОИТО СА ВЪВ ФОРУМА ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ИМА ТАКИВА ДА СИ НАВРЪТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МРЕЖИ И ТЕМ ПОДОБНИ БРАКОНИЕРСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ В Г*ЗЪ..Извинявам се на рибарите за псувните.![]()
![]()