Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем с шрифта.
Модератор: sapuna
- pacho109
- сериозен играч
Re: Проблем с шрифта.
E......,като почнеш да пикаеш наблизо ,виждаш на далеч и няма проблем

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
Намаляват шрифта, но пък за сметка на това увеличават рекламите
Вече която и тема да отвориш задължително има търговски спам - аман

Аз питах да премахва рекламите,не да увеличавам шрифтаbarutchiata © написа:gergi762 написа: Кажи малко по-подробно какво точно се прави
Натискаш и задържаш бутона Ctrl и натискаш +
Остави само стъпки
- barutchiata ©
- Администратор
Ако си мислите, че сайтовете и форумите съществуват ей така, без да се плаща, жестоко се лъжете. И за да съществуват, трябва и от някъде да идват собсидии. Като дайте да спрем рекламите по телевизията.
- barutchiata ©
- Администратор
batjoro_bg написа:Намаляват шрифта, но пък за сметка на това увеличават рекламите![]()
![]()
Батка явно си попуснал да прочетеш това.

barutchiata © написа:От днес ще трия профила на всеки който безпричинно отправя заплахи, размахва средни пръсти или обижда колеги във форума! Във форума няма място за хора не уважващи останалите потребители.
За тези които си мислят, че като си направят втори профил и няма да ги видя, ще кажа, че ще трия всички профили свързани със IP адреса отправил заплахи и обиди. Поради тази причина не си отстъпвайте компа на колеки които не познавате добре, за да не изгорите безпричинно.
- stefan4etoo
- сериозен играч
И при мен е същото променяли са нещо,гледам има нещо и за фейсбука кой харесвал кои не
.натискаш Ctrl i + и си го уголемяваш шрифта колкото искаш.

Последно промяна от stefan4etoo на Пон Фев 20, 2012 6:59 pm, променено общо 1 път.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
https://addons.mozilla.org/bg/firefox/a ... src=search това е плугин за мозилата, колега...инсталва се...а за ad muncher...прати на лс емайла ти го пратя....
батее...това са си напълно легални програми, които филтрират нежеланата спам....
с това по никакъв начин не нарушавам нищо...
батее...това са си напълно легални програми, които филтрират нежеланата спам....

- Vid
- кандидат преподавател
Виждам по-горе пак заплахи и пр.
Искам да кажа, че не съществува друг форум, па и къФто и да бил той с такъв шрифт. Шрифта дори за тинейджърите е дребен, а пък за нас към то 40-те, които не сме малка цифра тук, какво да правим?? Лупи ли да държим пред монитора? Абсурдно е, и трябва да бъде коригирано..., вдигайки зума до нормален размер на шрифта, не става - излиза извън екрана...
Относно препратките към фейсбук - четох някъде заплахи от модератори, че не е позволено да се слагат препратки или линкове към файлове, които искат регистрация. Явно това вече не е така и е време да си направим рег. в ФБ.
Относно рекламите - нормално е да има такива. Все пак сайтовете от това се издържат. Дори тук рекламите са много малко и почти незабележими.
Искам да кажа, че не съществува друг форум, па и къФто и да бил той с такъв шрифт. Шрифта дори за тинейджърите е дребен, а пък за нас към то 40-те, които не сме малка цифра тук, какво да правим?? Лупи ли да държим пред монитора? Абсурдно е, и трябва да бъде коригирано..., вдигайки зума до нормален размер на шрифта, не става - излиза извън екрана...
Относно препратките към фейсбук - четох някъде заплахи от модератори, че не е позволено да се слагат препратки или линкове към файлове, които искат регистрация. Явно това вече не е така и е време да си направим рег. в ФБ.
Относно рекламите - нормално е да има такива. Все пак сайтовете от това се издържат. Дори тук рекламите са много малко и почти незабележими.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- новобранец
Батка явно си попуснал да прочетеш това.
"Батка", това наистина съм го пропуснал, но се чудя как до вчера сайта съществуваше и без да има реклами на месомелачки, спа центрове и системи за увеличаване на пениси на всяка страница, че и между мненията в темите. Мисля, че до сега не съм обидил никой колега риболовец, а и нямам нито причина нито желанието да направя нещо такова. Изразявам възмущението си към грубата комерсиализация и развалянето на един хубав риболовен сайт със стандартните емотикони. Не съм си правил и нямам намерение да си правя втори, или нов профил, така че ако решиш, че изразяването на мнение, с което не си съгласен е достатъчен повод да ме изтриеш - давай и бъди здрав.
П/с Дупето и средият пръст в поста ми са за всички, които се регистрират в риболовен сайт само за да търгуват и които смятат за риби нас риболовците и то с благословията на тези от които зависи това.
Поздрави.

[/quote]barutchiata © написа:От днес ще трия профила на всеки който безпричинно отправя заплахи, размахва средни пръсти или обижда колеги във форума! Във форума няма място за хора не уважващи останалите потребители.
За тези които си мислят, че като си направят втори профил и няма да ги видя, ще кажа, че ще трия всички профили свързани със IP адреса отправил заплахи и обиди. Поради тази причина не си отстъпвайте компа на колеки които не познавате добре, за да не изгорите безпричинно.
"Батка", това наистина съм го пропуснал, но се чудя как до вчера сайта съществуваше и без да има реклами на месомелачки, спа центрове и системи за увеличаване на пениси на всяка страница, че и между мненията в темите. Мисля, че до сега не съм обидил никой колега риболовец, а и нямам нито причина нито желанието да направя нещо такова. Изразявам възмущението си към грубата комерсиализация и развалянето на един хубав риболовен сайт със стандартните емотикони. Не съм си правил и нямам намерение да си правя втори, или нов профил, така че ако решиш, че изразяването на мнение, с което не си съгласен е достатъчен повод да ме изтриеш - давай и бъди здрав.
П/с Дупето и средият пръст в поста ми са за всички, които се регистрират в риболовен сайт само за да търгуват и които смятат за риби нас риболовците и то с благословията на тези от които зависи това.
Поздрави.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Намалиха малко шрифта и се размрънкахте.... Ето че го оправиха..... може да е имало проблем, снощи форума беше спрян.... може да има причина, а за рекламите, нали трябва да се печели нещо от тоя сайт, хостинга не е брзплатен, както и домейна, имайте в предвид че може и администратора да плаща на някой за да пише системата и т.н...
А относно бутона "Харесва ми!" Аз лично съм против.... По разумно беше системата за репутация която бяхте пуснали миналата година за 1-2 месеца Поздрави!!!
А относно бутона "Харесва ми!" Аз лично съм против.... По разумно беше системата за репутация която бяхте пуснали миналата година за 1-2 месеца Поздрави!!!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Не някъде а в "Спинингов риболов" и конкретно от един модераторVid написа:... четох някъде заплахи от модератори, че не е позволено да се слагат препратки или линкове към файлове, които искат регистрация. Явно това вече не е така и е време да си направим рег. в ФБ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
На мен ми е любопитно - дали фейсбук плаща, че този бутон се намърда в почти всички сайтове които съществуват в Б-кото и-нет пространство? Все пак, има и други социални мрежи..Божидар Стойков написа: А относно бутона "Харесва ми!" Аз лично съм против.... По разумно беше системата за репутация която бяхте пуснали миналата година за 1-2 месеца Поздрави!!!
Сенека
Сенека
Проблема с шрифта е оправен. Относно бутона "харесва ми" - това е единствено с цел популяризиране на сайта. Т.е. когато някой натисне харесва ми, неговите приятели го виждат във фейсбука му и примерно кликат на линка за да го видят. Няма общо със система за репутация или подобно нещо
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- ninastefanina
- сериозен играч
Вече е екстра.fixxer написа:Проблема с шрифта е оправен.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Vid
- кандидат преподавател
Благодаря за разяснението относно бутона. Шрифта също е супер....fixxer написа:Проблема с шрифта е оправен. Относно бутона "харесва ми" - това е единствено с цел популяризиране на сайта. Т.е. когато някой натисне харесва ми, неговите приятели го виждат във фейсбука му и примерно кликат на линка за да го видят. Няма общо със система за репутация или подобно нещо
Сенека
Сенека