Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!

Мнение от butnik »

Вчера е имало направен акт ,но само на един,другите са скъсали тройките та са се отървали.Като знаят какво става защо ИАРА не минават всеки ден.На Баба Рада е същото положение,на Мръсния също.Тая зима съм намалил излетите по реката до минимума заради "класните" рибари.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
lachezar1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lachezar1 »

slayder написа:Аз затова не ходя на Марица тази зима.Не ми е приятно да ловя сред такива индивиди. :evil:
Колега де да бяха само на Марица тия боклуци. :D
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Заради тройкаджиите и всякаква друга бракониерска сган, от почти месец не съм посещавал реките(отделно и нивата са високи, предвид обстоятелствата в региона)...но се отвращавам от този начин на риболов и предпочитам да не гледам касапницата, която сътворяват...за съжаление много сериозни, можещи и знаещи риболовци, ще спрат да ходят на зимен риболов, именно поради тази причина...то не бяха петиции до шеф на ИАРА, до парламент, и къде ли още не....все тая...на никой не му пука за любителя риболовец в БГ...а това е жалко, много жалко...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

спининг на кръгла блесна - отвесна :)
най-популярния метод у нас и в Гърция (вече)
Динков
новобранец
новобранец

Мнение от Динков »

Споменаха ми и на мен за много рибари около ВХВП, и както си знаех излязох прав! Докато не влезе закон за арести и обществено полезен труд, няма да има управия. Закопчаят ли 10-20 души, които да работят 6 месеца за зарибяване на някои язовири, ще се сетят и останалите псевдо рибари ...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ами там Ви е грешката господа оплакващи се , вземете се съберете и ги почешете тези елементи с тройките , а не да казвате ама заради тях няма да ходя за риба - защо ? След , като ги знаете къде са звъните на всички възможни телефони и чакате докато дойдат ако ще и патрулките ! Просто е и е много лесно само да се реве по всички форуми видите ли колко сган имало с тройки , ами ще има докато има и такива , като Вас - безучастни към ставащото.
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

piranqta написа:Ами там Ви е грешката господа оплакващи се , вземете се съберете и ги почешете тези елементи с тройките , а не да казвате ама заради тях няма да ходя за риба - защо ? След , като ги знаете къде са звъните на всички възможни телефони и чакате докато дойдат ако ще и патрулките ! Просто е и е много лесно само да се реве по всички форуми видите ли колко сган имало с тройки , ами ще има докато има и такива , като Вас - безучастни към ставащото.
Защо не дойдеш да се пробваш,отстрани на мохабети сме много ербапи,ама вземи Чък Норис,Джейсън Стейтън и Джет Ли да ти помагат.И дано Йорго не е на няколко ракии и нагазил по слип в реката като идваш :lol: :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Кажи ,че те е страх не да пишеш само ,че имало еди какви си по реката ! Казва се страх и е човешко да те е страх , но имаш телефон на който отговарят съответните органи на реда които ще му свалят слиповете бързо щом ти не можеш !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Забелязал съм, че който пусне подобна тема винаги излиза виновен на края, защото бил се оплаквал, ама нищо не бил направиил. Ако ИАРА идваха на поне половината от подадените им сигнали, сега нямаше да си пишем подобни неща. Сигнали се подават постоянно, но никой не ни отразява и варианта с организиране на ПРЕСТЪПНА ГРУПА за прочистване на река Марица звучи несериозно, защото никой няма да си сложи главата в торбата, защото някой не си свършил работата :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Прав си Наско , но заснемете и запишете как подавате всеки сигнал ( както и бракониерите разбира се ) и накрая на месеца го предайте в прокуратурата - там ще вземат мерки със сигурност , но не към бракониерите , а към длъжностните лица отговорни за това , което се случва на реката !

galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Ами според мен събираме се от всеки град по няколко юнака ама първо минаваме през ИАРА
да си вземем месечните заплати,и започваме да правим революция :evil: :evil: :evil: :evil: !!!
Да ме извинят колегите от ИАРА ама то така не става не ми се струва хич справедливо така едни да гледат да опазят рибата и да съхранят живота в реките а тия които трябва да го правят да си стоят и да си вземат парите.
Какъвто сме търпелив народ по тоя начин и с тия темпове на бракониерските набези до няколко години преди риболов ще трябва всеки път да минаваме през църквата да се помолим за някое рибе!!!!!!!
1:Трябва да ни се промени МАНТАЛИТЕТА което е много трудна да не казвам невъзможна работа!
2:ЗАКОН-който да я вкарва тая гнусна сган директно в затвора!
Това е от мен,спирам че сега като го пиша това(до сега си гласих такъмите за утре,мисля да ида малко да се изкефя на реката) и само си представям как ще ми се открие гледката на пълна река с бракониери и ОТКАЧАМ само като си го помисля :axe: :axe: :axe: :axe:
НАСЛУКА на всички спазващи закона риболовци и :drinkers:
п.п. а на бракониерите ............................................
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от БАТТОНИ »

Днес ги гледах продължават с пълна пара около 20 човека :wink: в BG кучетата си лаем кервана си варви :!:
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

БАТТОНИ написа:Днес ги гледах продължават с пълна пара около 20 човека :wink: в BG кучетата си лаем кервана си варви :!:
Ами да така си е!!!
Проблемът не е само в Пловдив,Велико Търново,Русе,София и ..............................навсякъде са тия мародери!Крайно време е да се вземат мерки ПИСНА МИ и ще ги подкарам най-накрая само дано колегите се сещат от време на време за мен и ми носят по някоя кутия цигари и някоя жива риба да пипна че без това не се издържа :D
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Аз лично не виждам смисъл от ИАРА ..за какво е тя..Само да вземат заплати и да ловят мрежи/на неизвестен извършител......../..Д О Л У- И А Р А
Изображение
Най добрите са тук
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

galin_fcb написа:Ами според мен събираме се от всеки град по няколко юнака ама първо минаваме през ИАРА
да си вземем месечните заплати,и започваме да правим революция :evil: :evil: :evil: :evil: !!!
Да ме извинят колегите от ИАРА ама то така не става не ми се струва хич справедливо така едни да гледат да опазят рибата и да съхранят живота в реките а тия които трябва да го правят да си стоят и да си вземат парите.
Какъвто сме търпелив народ по тоя начин и с тия темпове на бракониерските набези до няколко години преди риболов ще трябва всеки път да минаваме през църквата да се помолим за някое рибе!!!!!!!
1:Трябва да ни се промени МАНТАЛИТЕТА което е много трудна да не казвам невъзможна работа!
2:ЗАКОН-който да я вкарва тая гнусна сган директно в затвора!
Това е от мен,спирам че сега като го пиша това(до сега си гласих такъмите за утре,мисля да ида малко да се изкефя на реката) и само си представям как ще ми се открие гледката на пълна река с бракониери и ОТКАЧАМ само като си го помисля :axe: :axe: :axe: :axe:
НАСЛУКА на всички спазващи закона риболовци и :drinkers:
п.п. а на бракониерите ............................................
Нямам какво да добавя :D напълно съм съгласен с тебе колега :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”