Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Уклеят тръгна не само на Панчарево
-
- научил се да хвърля
Re: Уклеят тръгна не само на Панчарево
Браво Доценте
, какво винаги на ниво. Има какво да се научи човек от теб. Дай да те карам с мен този уикенд за по-големи риби, та да ти покажа и аз някой чалъм
.

Браво добър излет сте си направили!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Доценте инфото си върви,аз поне не скрих че се лови укей там!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3180
Ловили сме близко един от друг иначе.Аз имах мераци да си ловя срещу лебеда,но пътя беше затрупан от свличаня на скални маси и бях принуден да се върна и да ловя на "гумаджийницата".Бяхме 6-7 човека към 7часа.После стана мелето,не ме притесняваха колегите около мен-ловихме си в кюпче без да си пречим.
Добре сте хванали!

Ловили сме близко един от друг иначе.Аз имах мераци да си ловя срещу лебеда,но пътя беше затрупан от свличаня на скални маси и бях принуден да се върна и да ловя на "гумаджийницата".Бяхме 6-7 човека към 7часа.После стана мелето,не ме притесняваха колегите около мен-ловихме си в кюпче без да си пречим.
Добре сте хванали!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Вчера отново към обед прескочих до Панчарево на Гумаджийницата. този път народода не беше толкова на гъсто та да се ръгат с лакти в ребрата като замятат. Намерих си местенце към Лебеда.Епизодични уклеи и се държаха навътре. Не можах да ги прекарам към брега със захранката. На Сезони за уклей и малко галета и пинки. Към два започна някакво течение обратно на вятъра, който и така не спря. Вероятно пуснаха ТЕЦ-а. Може би заради него кълването се разреди почти до спиране и рибарското войнство взе да намалява.Някои взеха да се местят с надеждата да намерят къде кълве.
Поздравления, Пабло,Paublo_Eskobar написа:Доценте инфото си върви,аз поне не скрих че се лови укей там!![]()
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=3180
Добре сте хванали!
Просто точно този пост не съм го прегледал и ми е за урок! Но пък поне се предизвика някакъв изблик и на друга информация, която да ни е полезна на всички. Благодаря на колегите, които се включиха в темата

П.П. Колега Тегов, имаш ЛС

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Браво на Доцента,
точно това интересува всеки който е взел въдицата и е тръгнал сред природата:
на каква дълбочина се обажда рибата, какъв е такъма, захранката, как кълве, кога се засича и с каква марка бира е най-сладка.
По същото време бях от другата страна на езерото.Имаше силно течение на водата, изглежда изпускаха яз. Искър. Отгоре на всичко водата беше и мътна и ледено студена.
Първо търсих червеноперка на 3.5 м. дълбочина, после уклей на 1.2 м. но без успех и към обяд събрах такъмите. На стената имаше един двама човека на моста също, /е не на моста а долу до езерото/ действителна на плиткажите беше и доста населено..................затова и не се разходих до там, а се опънах на хубавото мартенско слънце и към 12 часа дигнах гълъбите. Ако всеки си почиства мястото край водоема, през следващия излет всеки ще отиде на райско място!
точно това интересува всеки който е взел въдицата и е тръгнал сред природата:
на каква дълбочина се обажда рибата, какъв е такъма, захранката, как кълве, кога се засича и с каква марка бира е най-сладка.
По същото време бях от другата страна на езерото.Имаше силно течение на водата, изглежда изпускаха яз. Искър. Отгоре на всичко водата беше и мътна и ледено студена.
Първо търсих червеноперка на 3.5 м. дълбочина, после уклей на 1.2 м. но без успех и към обяд събрах такъмите. На стената имаше един двама човека на моста също, /е не на моста а долу до езерото/ действителна на плиткажите беше и доста населено..................затова и не се разходих до там, а се опънах на хубавото мартенско слънце и към 12 часа дигнах гълъбите. Ако всеки си почиства мястото край водоема, през следващия излет всеки ще отиде на райско място!