риболов на яз.Сопот

Модератори: bobopeli, sapuna

Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Re: риболов на яз.Сопот

Мнение от Dimy »

Преди години Копринка беше страшно мръсен язовир .
Като отидехме първо се правеше една оборка и се изгаряха боклуците за да има къде да се опъне бивака . Но мисля беше от по-миналата година бяхме приятно изненадани , язовира чист и минаваха хора и оставяха чували за боклук на всеки лагер.
Лошото е , че преминаващите за по 1 път годишно или на няколко години не им дреме какво ще оставят след тях !!!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Жалко ,че яз.Сопот е разрешен за риболов през забраната ! Това го нарежда до яз.Жеков вир и една камара баластриери, стари корита на реки и други не така благонадеждни , забравени от Бога обекти , позволени за риболов от ИАРА през забраната !Примерно бент Панчарево ! :wink:
Последно промяна от Trias на Вто Апр 24, 2012 11:01 pm, променено общо 1 път.
marinski7213
новобранец
новобранец

Мнение от marinski7213 »

Красив язовир ,уникална природа,незабравими спомени от деведесете.Наслука колеги. :D
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

VIKI_HARI написа:
Dimy написа:В България има закони и закона казва там може да се лови

доволн ли си , след като ми е позволено да ловя там , се възползвам от това и ловя

Ами не си много умен да знаеш . :finga:
Явно на базата на закона само това можа да измислиш , като аргумент за отговор.
Поздравления умни ми Столичанино :lol:

Trias
язовира е частично разрешен , тоест има къде да си хвърли рибата хаивера и Иара си следи доста стриктно тези места и пазят.
Аз не мога да разбера българите , ако всичко е забранено ревът , ако е разрешено защо е разрешено ??!!!

имам един въпрос към колегите вие по време на забраната никъде ли не ходите за риба ???

И понеже тук в този форум всеки вика такъв е закона и за най-дребното
за това и аз ви казвам след като е разрешен със закон , си ходим и ловим

п.с. Вие какво си мислите като Сопот е разрешен и е гъз до гъз като на Панчерево . Досега като сме ходи ли през забраната е имало не повече от 10 тина бивака пришалци като нас и някои и друг местен за през деня
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Dimy написа:
VIKI_HARI написа:
Dimy написа:В България има закони и закона казва там може да се лови

доволн ли си , след като ми е позволено да ловя там , се възползвам от това и ловя

Ами не си много умен да знаеш . :finga:
Явно на базата на закона само това можа да измислиш , като аргумент за отговор.
Поздравления умни ми Столичанино :lol:

Trias
язовира е частично разрешен , тоест има къде да си хвърли рибата хаивера и Иара си следи доста стриктно тези места и пазят.
Аз не мога да разбера българите , ако всичко е забранено ревът , ако е разрешено защо е разрешено ??!!!

имам един въпрос към колегите вие по време на забраната никъде ли не ходите за риба ???

И понеже тук в този форум всеки вика такъв е закона и за най-дребното
за това и аз ви казвам след като е разрешен със закон , си ходим и ловим

п.с. Вие какво си мислите като Сопот е разрешен и е гъз до гъз като на Панчерево . Досега като сме ходи ли през забраната е имало не повече от 10 тина бивака пришалци като нас и някои и друг местен за през деня

От каде съм на теб не ти влиза в работата .Явно този комлекс кой от каде е няма да го преживеете.А Панчерево е на тоя хал поради същата причина .И да знаеш Сопот го чака същата зла участ.Запомни го и след време ще разбереш че единственият начин да запазиш нещо е някой да упржнява контрол, а ИАРА не се справя много добре както забелязваме от репортажите на колеги и мой лични наблюдения
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Нямам комплекси относно кой от кое село е .
Както не налагам и на колегите къде да ловят и какво да правят. След като един водоем е разрешен за риболов всеки сам си решава дали да ходи или не !!! Важното е да спазва закона .
Не зная колко често ходите на язовир Сопот , но ние сме от доста честите му посетители както и колегите подели кампанията за зарибяването му , при първа възможност и наща група ще се включи с пари / още не сме дали /.
Но тъй като сме от редовните в наш интерес е да пазим чист язовира и да има риба ;-) всеки път сме на едно и също място от години .
Относно ИАРА е смешно да кажеш , че там не си гледат работата /мнение на човек малко запознат с язовира/ . Ако иара и на другите места си я гледаше наполовита като там щеше да има риба / аз в доста теми оплювам иара и глупостите дето правят / но за Сопот съм твърдо зад тях !!!

Поздрави !!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.
Прекалените светци да си направят друг форум.
Има разрешен от закона язовир - хората ловят на него.
Това причина ли е да бъдат обиждани ?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Не знам защо ,но ми няма поста от снощи ,както и да е,то и някой други ги няма май/може и да бъркам/,сигурно се е разразила малка буря,но както и да е.Не ми се коментира,само за сметката да кажа пак ,тя е в ОББ има тема за това,ще я поддържам до есента,дано съберем повече средства.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Съгласен съм с колегата за контрола от ИАРА на "Сопот". Смешно е да се казва, че ги няма никакви. Проверяват почти ежедневно за билети, маломерна риба в живарниците (написаха много актове миналото лято), влачат с куки из язовира за мрежи, сега са там, за да пазят бялата риба. Не говорете наизуст, ако обичате!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Тарана хвърля в момента хайвера красота еда ги гледаш.Но има си боклуци пак с кеповете.
Риба къща няма.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Въпреки, че само веднъж съм бил на Сопот, мнението ми е че е красиво място. Дали ще стане като панчарево не знам, на Жеков вир също съм му фен и там е мнго красиво, е и на двете места ще е много по-красиво ако ги няма Боклуците и живите и битовите, но то си е като в цялата ни татковина.
яз,Сопот написа:Но има си боклуци пак с кеповете.
За тия кеповете в гъза и да махат радостно с опашка че не са яли бой!
the best
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от the best »

миналата година гледах една бабка с бастунче сигурно на70г ,едвам ходи но като видеше
някоя каракуда да се бие на брега ставаше като Меси бърза с един кеп правен , не знам дали от Иара имат право да ги глобяват,но дано да може!
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

G.Petkov написа:Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.

Този форум да на не би да е твой, че чак толкова крайни мнения даваш ?Когато някой е на друго мнение от вашето, то това не значи че вашето е миродавно,Съобразявай се и не дей да се правиш на остроумен
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

VIKI_HARI написа:
G.Petkov написа:Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.

Този форум да на не би да е твой, че чак толкова крайни мнения даваш ?Когато някой е на друго мнение от вашето, то това не значи че вашето е миродавно,Съобразявай се и не дей да се правиш на остроумен
Да ,този форум не е на никой от нас,но кое е крайно мнение на колегата Петков :? Май ти имаш такива мнения с някой квалификации ,емотикони и т.н. в темата.Не е на добре ,ще се наиграеш :D Всеки има право на мнение,различно от другите ,и че тяхното е меродавно не е задължително,но тук хората живеят задружно. Имай малко уважение към годините ,опита на някой колеги,аман от писатели дето не смеят да си сложат една реална снимка.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Прав си Мите,не се нервирай.Тука или се наиграват или сами си тръгват.А добро утро на всички колеги и пуснете нещо свежо като прясна снимчица и такива работи.Иначе кой си няма работа може да си пише всичко.После минават и го зачистват от темата и така. :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”