Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

риболов на яз.Сопот
Re: риболов на яз.Сопот
Преди години Копринка беше страшно мръсен язовир .
Като отидехме първо се правеше една оборка и се изгаряха боклуците за да има къде да се опъне бивака . Но мисля беше от по-миналата година бяхме приятно изненадани , язовира чист и минаваха хора и оставяха чували за боклук на всеки лагер.
Лошото е , че преминаващите за по 1 път годишно или на няколко години не им дреме какво ще оставят след тях !!!
Като отидехме първо се правеше една оборка и се изгаряха боклуците за да има къде да се опъне бивака . Но мисля беше от по-миналата година бяхме приятно изненадани , язовира чист и минаваха хора и оставяха чували за боклук на всеки лагер.
Лошото е , че преминаващите за по 1 път годишно или на няколко години не им дреме какво ще оставят след тях !!!
Жалко ,че яз.Сопот е разрешен за риболов през забраната ! Това го нарежда до яз.Жеков вир и една камара баластриери, стари корита на реки и други не така благонадеждни , забравени от Бога обекти , позволени за риболов от ИАРА през забраната !Примерно бент Панчарево ! 

Последно промяна от Trias на Вто Апр 24, 2012 11:01 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Красив язовир ,уникална природа,незабравими спомени от деведесете.Наслука колеги. 

Явно на базата на закона само това можа да измислиш , като аргумент за отговор.VIKI_HARI написа:Dimy написа:В България има закони и закона казва там може да се лови
доволн ли си , след като ми е позволено да ловя там , се възползвам от това и ловя
Ами не си много умен да знаеш .
Поздравления умни ми Столичанино

Trias
язовира е частично разрешен , тоест има къде да си хвърли рибата хаивера и Иара си следи доста стриктно тези места и пазят.
Аз не мога да разбера българите , ако всичко е забранено ревът , ако е разрешено защо е разрешено ??!!!
имам един въпрос към колегите вие по време на забраната никъде ли не ходите за риба ???
И понеже тук в този форум всеки вика такъв е закона и за най-дребното
за това и аз ви казвам след като е разрешен със закон , си ходим и ловим
п.с. Вие какво си мислите като Сопот е разрешен и е гъз до гъз като на Панчерево . Досега като сме ходи ли през забраната е имало не повече от 10 тина бивака пришалци като нас и някои и друг местен за през деня
-
- ще става разбирач
Dimy написа:Явно на базата на закона само това можа да измислиш , като аргумент за отговор.VIKI_HARI написа:Dimy написа:В България има закони и закона казва там може да се лови
доволн ли си , след като ми е позволено да ловя там , се възползвам от това и ловя
Ами не си много умен да знаеш .
Поздравления умни ми Столичанино![]()
Trias
язовира е частично разрешен , тоест има къде да си хвърли рибата хаивера и Иара си следи доста стриктно тези места и пазят.
Аз не мога да разбера българите , ако всичко е забранено ревът , ако е разрешено защо е разрешено ??!!!
имам един въпрос към колегите вие по време на забраната никъде ли не ходите за риба ???
И понеже тук в този форум всеки вика такъв е закона и за най-дребното
за това и аз ви казвам след като е разрешен със закон , си ходим и ловим
п.с. Вие какво си мислите като Сопот е разрешен и е гъз до гъз като на Панчерево . Досега като сме ходи ли през забраната е имало не повече от 10 тина бивака пришалци като нас и някои и друг местен за през деня
От каде съм на теб не ти влиза в работата .Явно този комлекс кой от каде е няма да го преживеете.А Панчерево е на тоя хал поради същата причина .И да знаеш Сопот го чака същата зла участ.Запомни го и след време ще разбереш че единственият начин да запазиш нещо е някой да упржнява контрол, а ИАРА не се справя много добре както забелязваме от репортажите на колеги и мой лични наблюдения
Нямам комплекси относно кой от кое село е .
Както не налагам и на колегите къде да ловят и какво да правят. След като един водоем е разрешен за риболов всеки сам си решава дали да ходи или не !!! Важното е да спазва закона .
Не зная колко често ходите на язовир Сопот , но ние сме от доста честите му посетители както и колегите подели кампанията за зарибяването му , при първа възможност и наща група ще се включи с пари / още не сме дали /.
Но тъй като сме от редовните в наш интерес е да пазим чист язовира и да има риба
всеки път сме на едно и също място от години .
Относно ИАРА е смешно да кажеш , че там не си гледат работата /мнение на човек малко запознат с язовира/ . Ако иара и на другите места си я гледаше наполовита като там щеше да има риба / аз в доста теми оплювам иара и глупостите дето правят / но за Сопот съм твърдо зад тях !!!
Поздрави !!!
Както не налагам и на колегите къде да ловят и какво да правят. След като един водоем е разрешен за риболов всеки сам си решава дали да ходи или не !!! Важното е да спазва закона .
Не зная колко често ходите на язовир Сопот , но ние сме от доста честите му посетители както и колегите подели кампанията за зарибяването му , при първа възможност и наща група ще се включи с пари / още не сме дали /.
Но тъй като сме от редовните в наш интерес е да пазим чист язовира и да има риба

Относно ИАРА е смешно да кажеш , че там не си гледат работата /мнение на човек малко запознат с язовира/ . Ако иара и на другите места си я гледаше наполовита като там щеше да има риба / аз в доста теми оплювам иара и глупостите дето правят / но за Сопот съм твърдо зад тях !!!
Поздрави !!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.
Прекалените светци да си направят друг форум.
Има разрешен от закона язовир - хората ловят на него.
Това причина ли е да бъдат обиждани ?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не знам защо ,но ми няма поста от снощи ,както и да е,то и някой други ги няма май/може и да бъркам/,сигурно се е разразила малка буря,но както и да е.Не ми се коментира,само за сметката да кажа пак ,тя е в ОББ има тема за това,ще я поддържам до есента,дано съберем повече средства.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- вече хвърля и на тежко
Съгласен съм с колегата за контрола от ИАРА на "Сопот". Смешно е да се казва, че ги няма никакви. Проверяват почти ежедневно за билети, маломерна риба в живарниците (написаха много актове миналото лято), влачат с куки из язовира за мрежи, сега са там, за да пазят бялата риба. Не говорете наизуст, ако обичате!
Тарана хвърля в момента хайвера красота еда ги гледаш.Но има си боклуци пак с кеповете.
Риба къща няма.
Въпреки, че само веднъж съм бил на Сопот, мнението ми е че е красиво място. Дали ще стане като панчарево не знам, на Жеков вир също съм му фен и там е мнго красиво, е и на двете места ще е много по-красиво ако ги няма Боклуците и живите и битовите, но то си е като в цялата ни татковина.
За тия кеповете в гъза и да махат радостно с опашка че не са яли бой!яз,Сопот написа:Но има си боклуци пак с кеповете.
-
- научил се да хвърля
миналата година гледах една бабка с бастунче сигурно на70г ,едвам ходи но като видеше
някоя каракуда да се бие на брега ставаше като Меси бърза с един кеп правен , не знам дали от Иара имат право да ги глобяват,но дано да може!
някоя каракуда да се бие на брега ставаше като Меси бърза с един кеп правен , не знам дали от Иара имат право да ги глобяват,но дано да може!
-
- ще става разбирач
G.Petkov написа:Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.
Този форум да на не би да е твой, че чак толкова крайни мнения даваш ?Когато някой е на друго мнение от вашето, то това не значи че вашето е миродавно,Съобразявай се и не дей да се правиш на остроумен
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да ,този форум не е на никой от нас,но кое е крайно мнение на колегата ПетковVIKI_HARI написа:G.Petkov написа:Може би е време да се спре този напън - към уважавани колеги от форума да се отправят квалификации, средни пръсти и прочие забранени с правилата неща.
Този форум да на не би да е твой, че чак толкова крайни мнения даваш ?Когато някой е на друго мнение от вашето, то това не значи че вашето е миродавно,Съобразявай се и не дей да се правиш на остроумен

Всичко може,но не всеки го можe.

Прав си Мите,не се нервирай.Тука или се наиграват или сами си тръгват.А добро утро на всички колеги и пуснете нещо свежо като прясна снимчица и такива работи.Иначе кой си няма работа може да си пише всичко.После минават и го зачистват от темата и така. 

Риболовци.