Към Тези които са хванали Господ за шлифера?

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Знаете ли какво ми прави впечатление?
Ами големи хора се правят на деца.
Посещавам сайта от около 2 год,обичам да научавам нови неща(консуматор ли кво ли там каза попчето :) ),не претендирам че съм голям отворко в риболова и винаги приемам съвети.
Но!От извесно време хвърлям по едно око и на другия голям сайт за риболов,и ми прави впечетление че има наистина доста интересни мнения придружени с риболовни репортажи и снимков материал.
И знаете ли защо ги няма тези хора в naRIBA.com?
Ами заради тези простотии с това кой, как иска да налага мнението си.
Еми тапо е!
Кажи си мнението,дай съвет,но не се налагай!
Признавам си научил съм някой неща от durumov и други колеги със сигурно има още пинизи за крадене:wink: :D,но то е казано че занаят се краде.
Така че с тия приказки за консуматори и тем подобни са пълни простотии на хора които се чудят какво да напишат и да са похлупак на всичко

(Отче прегледа ли ми всички мнения и снимки :D ,не съм интересен,съвсем обикновен,но давай, почвай да опяваш :D :D )
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Еии типично по български

Мнение от Gan4eff »

Еии типично по български развихте едни локуми чак до австралия за едно няма нищоаз не мога да разбера кво ги притеснява колегите камен и НИК ми кат не ви кефи раздела РАЗНИ не го четете гледаите си там вахите си форуми кои шаранджииския кои сомаджииския и толкоз кат не те интересува как някои спори с някои за нещо си ми не го четете аз таи правя поне не ме интересува примерно форума риболов с Фидер или де да знам кво си е там и я погледнидали имам едно мнение там за да не се бавиш аз щи кажа МИ НАМАМ щот не ме кефи и ти направи същото и по малко нервни клетки ще убием с недораслите си мозаци щото ако бяха дорасли нямаше да се караме за лаиняна клечка Пак за туи че отеца е посал само в риболов на сом сериозно ами да ти кажа за тези 8 месеца дето сам в тоа форум от него научих някои неща които сас сигурност ще ми помогнат евентуално а пак от тебе сефте те виждам у форумите брат
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Това беше най-дългото изречение,което съм прочитал! :lol:
В кръга на шегата разбира се.А по темата: всеки влиза с някаква цел тук.Едни търсят,втори предлагат,трети лъжат и т.н.Важното е,че сайтът е популярен и посещаван.Въпрос на личен избор е и в тази връзка искам да споделя,че регистрация в друг подобен форум нямам.И не искам.Тук се чувствам добре,опознал съм повечето от колегите /повечето само по мненията им/ и мога да разчитам на достоверност в изказванията им.Всичко е много хубаво и точно.НО!Всеки уважаван от потребителите си форум се развива в идейната насока,според която е създаден.А този тук определено е за спортен риболов.Хумористично-чикиджийски страници в мрежата колкото щеш.Съгласен съм,че не може без бъзик,не може без усмивка,ама все пак разделът "Разни" е за теми ненамиращи място в горните форуми-естественно свързани с риболова.Попрекалихме със странична дейност през последните 2-3 месеца и мисля,че е време сериозно да се захващаме с риболов.Не се карайте.Гилдията ни няма лоши страни,защо се мъчим сами да ги създаваме?
И последно! Ежедневният спам не Ви ли тормози повече от всичко друго в този форум?Имам чувството,че не се ли вземат спешно някакви мерки,колективът ни ще започне да оредява.Говоря от своя гледна точка.Безотговорното отношение на собствениците определено дразни.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всеки си е прав за себеси :!: :!: :!: Но колеги дето не харесвате някой други колеги от форума,искам да ви попитам....Вашите клавиатури да неби да хапят та не пишите ???Аз ще ви кажа,Вие сигорно нямате какво да пишете и само мрънкате постоянно,просто неможете да се вместите във форума и ако греша,просто ме оборете.Всеки има право да се прави на какъвто си иска.Едни лъжат други крадат,трети са обратни,4,5,6,7, всеки е свободен да прави каквото си иска и ВАС никои не ви кара на сила да четете каквото са написали въпросните лица които визирате.Колегата Ник казва че някой са се правили на велики и се налагали,ами борбени хора са, пишат и се налагат /ми вземете се налагайте и вие / но колкото и да се дръгнат из форума и да спорят с този и онзи,въпросните "всезнайковци",аз съм убеден че на другия ден всичко е забравено,защото тези правещи се на велики са доста умни и разумни хора който за разлика от тези само дето четат ,знаят за какво говорят и за какво спорят и има за какво да пишат за разлика от другите.Моето мнение е че никой няма право да се сърди че някой пишат повече от другите, а да вземат мерки и да се впишат във форума.Ако пък не са във състояние да го направят просто да си четат и да си мълчат.Някой имали снимки и се снимали,ще се снимат и със риби и със каки,а бе изопщо-както си искат :roll: :roll: :roll: а вие почнете да ловите и да се снимате и вие ,или нямате апарати или неможете да боравите с тях ,а може и да няма какво да снимат :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Направо предлагам Фиксера тогава да затвори галерийте и няма вече да има снимки и мрънкалата няма да се дразнят и завиждат на успеха на другите..Спрете да давате съвети и мнения кой какъв е,защото само времето ще покаже дали е така.Аз например съдя за хората от форума само по това,колко компетентно говорят за даден вид риболов и ако не съм съгласен го поправям и започваме да спорим,но това неозначава че той е длъжен да се съобразява със моето мнение или да хареса снимките в галерията ми.И още нещо,не хвалете другите форуми,защото и във тях е същото или ще кажете че СТАЛИН има пръст в тях и никакви спорове не са разрешени.Ако е така,направо Фиксера да закрива сайта и всички да вървим на МАЙНАТА СИ :supz: :supz: :supz:
СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ,И ЗА ТОВА Е НАЙ ДОБРЕ КАТО НЕ ХАРЕСВАТЕ ФОРУМА ИЛИ НЯКОЙ ОТ ФОРУМА,ПРОСТО ОТИДЕТЕ ВЪВ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ КОЙТО ВИЗИРАХТЕ,ЗАЩО ВЛИЗАТЕ ТУК И ЧЕТЕТЕ НАШИТЕ ПРОСТОТИЙ :lol: :lol: :lol:
Сайта и всичко в него ме удовлетворява напълно и съм съгласен всеки да се прави на какъвто си иска,само да несе опитва да става световен полицай.И накрая ще кажа на мрънкалата,оставете сайта на мира и ако ви харесва стойте,пък дали някой са велики или не това те го знаят най добре,защото ВИЕ може и да неги познавате,не допускате ли че може найстина да ловят хората големи риби,за ваше голямо разочарование :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

ha

Мнение от Gan4eff »

ха таи добре казано бравус Хвала на такиви съфорумци :smt041 :smt041 :smt041 :smt038

Аиде да ви е хаирлия ноия начим за регистрациика
от кога го чакаме кат комсомолско порачение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами защитавам правото на всичкиНИ, включително и на постоянно мрънкащите,да се борим и да доказваме доводите си,всичко друго са празни приказки.А пък аз се снимам,защото на младини нямаше много,много манекени,та реших на стари години да си покажа крокодилската физиономия,белким ме вземат като рекламно лице на някой риболовни такъми или за бостанско плашило.А може и за ............де да знам за кво :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

АМИН Кроки Господ прати тия ти думи чрез светаго духа в теб :idea:

а тия ...консуматорите справо се сърдят на думичката :idea:

ма сърдили се или не си остават консуматори....това е част от живота им :idea:

такива неискам да са в енорията ми щото докато пея литургията Ганчеф не си бърай в носа...като говоря, те ще зяпат иконите по тавана на параклисчето ми :idea: :idea: :idea:

а после ши питат : отче щу рече :twisted: :twisted: :twisted:

Време е за молитва преди лягане...да помолим Бог да ни даде ново утро след здравия сън чада мой :idea:

молете се :!:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Вто Фев 06, 2007 12:05 am, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Преди време имаше подобни теми (кой къв бил, на къв се правел и какво щял да направи). Аз също бях участник, волно или неволно...а и някои от пишещите в тази тема. Тогава имаше членове, които напуснаха завинаги...някои се върнаха, и отново пишат. От създалата се по онова време ситуация файда нямаше (поне според мен). Дано от тази има...
Общо взето колкото членове има, толкова и различни мнения ще има за състоянието и развитието на форума, кой бил по-по-най... и така нататък. Едни по-сдържани, други по-темпераменти. Разни хора - шарен свят. Нека се уважава мнението на всеки един (колкото и странно и дразнещо да е за някой), да няма подигравки и бъзици на чужд гръб. Когато някой е несъгласен с друг, нека го обори с факти, а не да го оплюва (ама второто е по-лесно, нали?). А за "празни" приказки си има вече подфорум ( в кавички, щото имам предвид че е за всичко извън риболова). Ми нека си пишат хората, на кой му пречат? Влизам във форума, чета каквото ме интересува, ако има какво да кажа - пиша по дадената тема. Чат-пат чета и другите, не толкова интересни за мен. Ей така за, секи случай, може пък нещо да се пообразовам или да се посмея :D . Някой се правел или бил велик - ми нека, щом го може. Кво да направя,че някой хваща големи риби, а аз не мога или не практикувам подобен риболов? Да се дразня? Щом го може, го може. Или пък тоя има 5 мнения - мани го, консуматор е само. Що бре, може да е майстор и да ни гледа сеира и да си се кефи само да чете. Пък може и нищо да не знае (или малко) и да иска само да чете и да учи...такива ми ти работи. Толкова ли е сложно...

п.п.Мнение не ми се даваше, но исках да припомня случката от преди, и какъв извод си направих (мисля си и не само аз). Има си модове (как и защо избрани не знам - с гласуване ли, не ли, пропуснал съм сигурно; са да се не засегнете модовете :wink: ). Тяхна е работата да следят за зайта и подредбата му, кой какво пишел и разни ми ти такива. По-добре да се сигнализира на мода на съответния подфорум за нередности или претенции, отколкото да си чешем езиците по този начин. И според мен за това как се развива един подфорум отговорност носи съответния модератор, а не толкова пишещите там. Много лесно се отсяват спамери, ламери, ботове, шутове, палячовци и разни други (стана цветущо, ама нека :wink: ). Стига да има кой да го прави. С последното не целя да обидя или подценя работата и усилията на модераторите, по-скоро целя да ги насърча да си вършат още по-добре работата и да не правят компромиси дори с "именити" съфорумци.
Не ме интересуват дребните или големи пререкания, спорове, словоизлияние, себедоказвания или себеизлагания на хора, "хванали господ за шлифера", "комплексари", "консуматори" или както там си общува една част потребителите. Искам да чета мнения, написани от хора които имат какво да кажат или попитат, и знаят как да го направят, съобразяват се с правилата на форума. Предполагам така мислят и повечето (да не кажа всички) от вас. Абе на думи е винаги по-просто...ама може и да стане. То не зависи от мен, от теб, или от някой друг. Зависи от всички.

п.п.(за последно)Уж не исках да пиша, а то какво стана - музата ми дойде. Ама ми идват се нови мисли...доста се сърдят,че не се пише кой къде лови (или е с недомлъвки). Е,ако си мислите че за това е форума...да ли не е по-важно да се обсъждат методите, техниките и тактиките за риболов? Не веднъж ми се е случвало да ми правят подмятания когато захранвам; да се чуват животински звуци, когато разгъна мач пръчка и извадя от кутията ваглер (я па тоя с кво ще лови - муууу, ууууу, ъъъъ, въххх, брееее; как маа и други такива); как някои не са и чували за поводи 0,06 мм и куки номер 22 и за какво ли още не. Сигурен съм, че и много от вас са се сблъсквали с тази действителност. Е, такива хора където и да ги пратим няма да остана доволни от риболова. Поне така си мисля.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Браво колега много добре казано ! Кефиш ме ! Правдиво го каза!

само да бе и по кратък... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Николай Ангелов написа: Разни хора - шарен свят. Нека се уважава мнението на всеки един (колкото и странно и дразнещо да е за някой)
Замислете се!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Първото нещо,което направих след регистрирането ми е:Кой си ти бе,Анатемосания?Като си толко "голем",я се покажи!Дай некоя снимка. :D Сега смятам,че съм сгрешил.Просто всеки човек си има маниери.Не се борете с Отчето!Бъдете себе си!Някои са по-оригинални,други по-интересни,това е!Слабия,винаги реве и се оплаква!Мъжа не писка и точно тук е разликата във форумите!Там цензурата те превръща в послушен комсомолец. :wink: :idea:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Още преди много години Алеко Константинов е написал : Разни хора , разни идеали... та в този ред на мисли... еднакви хора няма и това му е хубавото на тоя свят ( ами ако всички жени бяха еднакво грозни - УЖАС!) :D :D :D .

А относно изказването на колегата Николай Ангелов.... скоро ще съм в Пловдив и ще му стисна ръката лично. (и да обсъдим как да рибоизловим този гребен канал :D ).

Един апел и от мен като модератор... спазвайте добрия тон на форума... бъзикайте се(в определения раздел) ... обсъждайте... само без кавги и разни подобни от сорта!

Поздрави и на кука!

Красимир.
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Николай Ангелов написа:Преди време имаше подобни теми (кой къв бил, на къв се правел и какво щял да направи).
Eто заради такива хора - открити - интелигентно и умно стоящи зад името си - някои не могат да понесат факта от неизживания си пубертет - и се получават "напрегнатите" ситуации. Много ми хареса какво е написал Колегата! и аз мисля като него ... макар да слагам повечко чушки в боба!

Браво, Колега, ти спечели моето уважение завинаги !
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Брее ТУК заприличало на СТЕНАТА НА ПЛАЧА... :lol: Я по-весело... :lol:

ПАНТА РЕЙ...ВСИЧКО ТЕЧЕ...ще се пооправи времето и рибата ще вземе да кълве... :lol:

И тоя разговори с тежки и обидни думи....ще отидат в канала... :lol:

То угода за всинца няма да има, но е добре от време на време да се чува и по някоя критика... :lol:

В РАЗНИ...който иска да чете...кой не ...да си чете това което МУ е интересно... :lol: Форуми БОЛ... :lol:

Само със СПАМА трудно се оправяме.... :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

batmilen написа:Брее ТУК заприличало на СТЕНАТА НА ПЛАЧА... :lol: Я по-весело... :lol:

ПАНТА РЕЙ...ВСИЧКО ТЕЧЕ...ще се пооправи времето и рибата ще вземе да кълве... :lol:

И тоя разговори с тежки и обидни думи....ще отидат в канала... :lol:

То угода за всинца няма да има, но е добре от време на време да се чува и по някоя критика... :lol:

В РАЗНИ...който иска да чете...кой не ...да си чете това което МУ е интересно... :lol: Форуми БОЛ... :lol:

Само със СПАМА трудно се оправяме.... :wink:
А пък на мен те това мнение ми хареса :lol: :lol: :lol: И не за друго, ами защото в целия буламач от приказки и прозявки забравяме най-важното: риболова е преди всичко удоволствие и забавление :!: /има и още нещо, но то е в зависимост от човека и от личното му възприятие. Не ща да го обяснявам, за да не ставам пък аз отегчителен и "надувко", но то съществува и е много над който и да бил "Стефко", "Бат Милен", "Отчо" или друг от форума.../ Забавлявайте се и не връзвайте кусур на всеки и всичко. Не, че няма дъски за дялане, и не че не се прекалява на моменти с изцепки, надувки, остроти и прочие, но бъдете по-толерантни и възприемчиви ;)
И накрая нещо за "другитя" форум: не съдете никого и не ги "замеряйте с камъни", защото и "там" има страхотни момчета и невероятни риболовци (щракането по клавиатурата няма нищо общо :idea: ). Да не говорим за това че доста хора (включително аз) пишат и на двете места и успяват да се чувстват почти еднакво щастливи :lol:
Хайде наслука и се опитайте да изтраете още някой и друг месец до началото на "активния" сезон ;) ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”